ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Kaza Görmek

Rüyada kan çıkmadığı taktirde kaza iyiye yorulur. Kaza yaşamda iyi değişiklik demektir. Başına bir kaza geldiğini gören insanların hayatı için ve daha isabetli kararlar verir.

Rüyada kan çıkmadığı taktirde kaza iyiye yorulur. Kaza yaşamda iyi değişiklik demektir. Başına bir kaza geldiğini gören insanların hayatı için ve daha isabetli kararlar verir.

Rüyada kaza geçirmek, başınızda birtakım uğursuzlukların döndüğünün işaretidir. Böyle bir rüya gördükten sonra bir süre seyahate çıkmayın.

Olumlu, iyi değişikliktir.

Rüyada hafif bir kaza geçirdiginizi ve yaranizi bir eczanede sardirdiginizi görmek, yüzünüze baska, arkanizdan baska davranin iki yüzlü bir dostunuz tarafindan ihanet göreceginize, fakat bunu size bagli bulunan bir baska arkadasiniz önüne geçerek bu yarayi kapatacagina isarettir.

Rüyada kan çıkmaması koşuluyla her kaza iyi sayılır. Kaza, olumlu değişiklik, yenilik olarak alınır. Başına bir kaza geldiğini gören insanların hayatı değişir. Olgunlaşır ve kendi yaşantısı hakkında daha iyi kararlar verebilir.

Rüyada kan çıkmaması koşuluyla her kaza iyi sayılır. Kaza, olumlu değişiklik, yenilik olarak alınır. Başına bir kaza geldiğini gören insanların hayatı değişir. Olgunlaşır ve kendi yaşantısı hakkında daha iyi kararlar verebilir.

Kaza rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

28
61
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

Kutsaladam

Aslında benim gördüğüm bir araba kazasıydı. 10-15 kişilik minibüsteyiz. Şoförün sağında oturuyorum yolda giderken bir anda yanda bir dere beliri veriyor. Pis suyu olan bir dere muhtemelen lağım deresi gibi bir şey ve derenin üstünde bir yol var ama ortası açık. Sadece aracın tekerleklerinin gittiği arabanın altının dere boşluğuna kaldığı bir yol. O sırada ben de içimden geçiriyorum “Neden normal yol dururken buradan gidiyoruz” diye dereye düşeriz diye aklımdan geçirirken sağ tekerin olduğu yol bitiyor ve araba dereye düşüyor ama bütün camlar kapalı. Araç suya gömülmeye başlarken şoför arabanın üstünde bulunan camı açıyor yani acil çıkış gibi bir şeydi. Aracın tepesinde üstü açık arabalarda olan camdan vardı ve o camı açtı. Zaten araba tam batmadı arabanın üst kısmı su üstündeydi.5-6 kişi vardık herhalde arabanın içine suda dolmamıştı üst cam açılınca hemen ilk ben atladım dışarı çıkmak için ve arabanın üstüne çıktım oradan karaya, yeşil otların bulunduğu yol kenarına çıktım sonra herkes çıktı hatta arabayı da çıkardılar. Kimsenin burnu bile kanamadı. Acaba bu rüya genel olarak ne anlama gelir? Şimdiden teşekkürler.

01.08.2013 23:24:44

BARAN

Babası kızının ve torununun kazada öldüğünü görmüş.

08.08.2013 02:19:15

Sarikan

Rüyada başka birinin arabasının araba altında ezilmesi ve bu kişinin dışarı çıkarıldığında kanlar içinde can çekişmesi, neye yorumlanır?

16.08.2013 11:00:03

Ayse

Rüyamda oğlum Yusuf’un tırın altında kaldığını gördüm, boynu kırılmıştı, kan da vardı. Neye yorumlanır, acaba?

16.10.2013 12:18:07

Büşra A.

Eski sevgilim trafik kazası geçiriyordu, yerde kanlar içinde yatıyordu ama kimse ona bakmıyor, ilgilenmiyordu, herkes arabaya bakıyordu. Kanlar içinde idi, ileride yerde gazete vardı ama üstünde değildi. Ne demek oluyor yaa bu? Yorum bekliyorum, sizden!

28.08.2013 11:19:00

Nazlı K.

Rüyada babamla yürürken birine araba çarpmış, onu gördükten sonra durup elimi açıp Fatiha okudum ve sabah kalktığımda gerçekten bir ölüm haberi aldım ve gerçekten elimi açıp Fatiha okudum. Sizce bunun işareti ne olabilir?

28.09.2013 15:12:51

Huriye Tülay B.

Rüyamda büyük tır gibi araç park edecekken, tam önünde yolcu otobüsü var. Frene basıp kaldırıma çıkarken, köpeği altına alıp ezdi, fark edince geri gitti. O ara köpek tekerleklerin altında ezilmiş ve ölmüş olarak çıktı, kanlar içindeydi. Ben sarılarak başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya, eşim de başımda “Kalk, artık bir şey yapılamaz” diye kolumdan tutuyor ama ben kalkmıyorum sonra uyandım.

29.09.2013 22:11:49

Emel D.

Rüyamda başka arabaların otobanda takla atarak kaza yaptığını gördüm ama ben hiç bir şekilde kazadan etkilenmedim, korkmamın dışında. Ne anlama gelir bu? Şimdiden çok teşekkür ederim.

04.11.2013 15:05:18

A. Halim

Rüyamda erkek kardeşimin nişanına gidiyorduk. Kaza yaptığını gördüm. Babamın ve dedemin kafalarının kırıldığını gördüm.

25.04.2014 02:51:11

Ömer K.

Rüyamda çarpışan iki askeri aracı uzaktan gördüm. Bu ne anlama gelir acaba?

08.12.2013 19:16:51

Dilek

Benim rüyamda kardeşim kaza geçiriyormuş ve kaza sonucu araba patlıyor ve kardeşim kazada yanarak ölüyormuş. Cevap yazarsanız çok sevinirim.

27.02.2014 10:05:09

Endişeli

Rüyamda traktörle giderken traktörün arkasında römorkta oturan yeğenim ve 4 çocuk var. Römork yan yatıyor ve bütün çocuklar bayılıyor.

05.03.2014 04:24:37

Kursat

Rüyamda akrabamın aracı kaza yaptı. Baygın halde araçtan çıkardık.

11.03.2014 18:46:30

Esin Esin35

Rüyamda bir arkadaşım ve eşini (eşi polis) polis aracı takip ediyor, kaza yapıyorlar. Apartmanın önünde araçtan fırlıyorlar sonra kalkıp “Bir şeyimiz yok” deyip yürüyorlar. Neye delalet ediyor acaba? Saygılar.

28.04.2014 07:04:27

Kevser

Çok teşekkür ederim. İnşallah siteniz daim olur. Allah yardımcınız olsun.

06.10.2014 10:32:58

melek

Rüyamda kız yeğenim gözümün önünde kazada kolları bacakları kopuk vaziyette aracın altında gördüm. Bir an önce hastaneye yetiştirelim telaşında iken (abim) kızın babası da o anda orda. Önce yoktu. Elbiselerinin içine nasılsa kol bacak tekrar içinde gördüm. Bir an önce sinirler ölmeden yetiştirelim diye düşünüyorum. Abim halen durumun ciddiyetinde değil sanki sadece çarpmış bir şeyi yok gibi. O an bu kez sanki yeğenim değil de kendi kızımmış. Ağlıyor, titriyorum, yengem emanet etti bakamadım diye suçluyorum kendimi. Ama kollar bacaklar koptuğu halde hiç kan görmedim. Rüyalarımı aslında hep unutur hiç sanki görmem gibi. Bu kez böyle görmemden saat ziline uyanışımla halen titriyordum. Çok korkmuştum. Olayı canlı görüp “Dikkat et” dememle kazanın oluşunu unutamıyorum. Yorumlarınız için teşekkürler. Bilmiyorum yorum yapılıyor mu, mail mi geliyor? ilk kez böyle bir şey yolluyorum. Teşekkür.

12.11.2014 12:19:27

Gulum

Rüyamda trafik kazası geçirdim ve her tarafım sarılıydı ve ziyaretime annem ve sadece kız kardeşim geliyordu. Sonradan sargılar yok oldu ve sol tarafında müthiş bir ağrı hissetmeye başladım ve topallıyordum... Bunun anlamı nedir?

01.12.2014 11:29:23

Yakamoz

Rüyamda yol kenarında yeşillik bir yerde annem, babam, ben ve kızımla yerde oturmuş çay içiyorduk. Kızım anneannesinin kucağındaydı ve aşağıdan yukarı bize doğru bir otobüs geliyordu. Rengi pembe gibi otobüs yoldan çıktı ve hızla bize doğru geldi. Annem kucağında kızım olduğundan kalkamadı ve otobüsün sol tekeri annemin sırtına çıktı. Ben nasıl bir güçle tekerin olduğu yerden tuttum bilmiyorum, otobüsü tutup yola doğru ittim. Ne anneme ne de kızıma bir şey olmadı. Sonra otobüse girdim, şoförü aramak için hesap soracaktım “Niye direksiyonu kırmadın?” diye ama o arada bir çığlık duydum, “Bebeğim nefes almıyor” diye. Hemen yanına koştum. Yaşlı bir teyze yeni doğmuş torununu tutuyordu “Öldü, nefes almıyor” dedi. “Sen ne yaptın, otobüsü sen ittin” dedi. Ben de “Ben kötü bir şey yapmadım annem ve kızımı kurtardım otobüsü devirmedim bile” dedim. Otobüsten indik kadın bebeği yol kenarında bir yüksekliğe bıraktı ve geldiği yöne yürümeye başladı, ben de peşinden koştum konuştuk. “Annesine babasına nasıl anlatacağım, o bana emanetti” dedi. Ben de “Belki de hiçbir şey olmamıştır. Siz olayın şokuyla panik olup öyle sandınız belki” deyip teyzeyi geri döndürdüm. Bebeğe bakmaya gidiyorduk ve herkes bebeğin başındaydı “Yaşıyor” diye bağırıyorlardı. Hemen koştuk başına baktık gerçekten yaşıyordu. Başımı annemlere doğru çevirdiğimde bizim oturduğumuz alanın Hz. Yuşa’nın türbesinin dibinde olduğunu ve bebeğinde türbenin tam karşısına bırakıldığını fark ettim. Olay öncesinde türbenin orda olduğundan haberim bile yoktu o anda fark ettim. İçim bir garip oldu. Annem ve babam benim kızımla, ben de teyze ve bebekle evlerimize doğru yürümeye başladık. Bebek benim kucağımdaydı, hep gözlerime bakıyordu acıkmıştı. Ben de ona “Ben senin annen değilim. Seni emziremem, benim sütüm yok” dedim ama çok mahzun bakıyordu gözlerime inanmadı sanki bana. Nasıl oldu anlamdım göğsüm bebeğin ağzındaydı emmek istedi emdi de ama sütüm yoktu. “Bak gördün mü, ben seni doyuramam” dedim. Yürümeye devam ediyorduk. Büyükannesi “Evde maması var. Hemen hazırlar veririz” dedi. “Peki” dedim. Eve vardık o mamayı hazırladı, ben bebeği temizledim. Kadın bebeği hiç almadı. Mamasını da ben yedirdim bebeğin. Ne annesi ne de babası gelmedi, teyze de ortalarda yoktu. Bebek her saat hızla büyüyordu benim ellerimde. Siyah, kıvır kıvır saçları olan bir kız oldu. En son hali 1/5 yaşlarındaydı ve ben uyandım.

30.01.2015 11:19:30

Hediş

Selam. Bir mevzu hakkında ben istihare yaptım ve rüyamda evimin balkonundan bakıyorum. Yolun ortasında 2 araba var, ikisi de bembeyaz. Bir rüzgar çıkıyor, çatıdan iki adet kova düşüyor üstlerine, arabalarda hasar oluşuyor şaşırıyorum. Çok merak ediyorum yorumu. Şimdiden çok çok teşekkürler.

13.02.2015 09:17:07

Eren

Ben gerçekte de küçüğüm rüyada da. Babam arabayı sürüyor. Ben babamın yanındaki koltuktayım. Arkamda kardeşim ve annem var. Ve babam arabayı çok hızlı sürüyor, virajlarda drift çekiyor ve bir virajda kaza yapıyor. Araba 50 m falan uçuyor ve o sırada annem ve kardeşimi fark etmiyorum ve sanki kayboluyorlar. Yere düştüğümüzde annem ve kardeşimi göremiyorum ve hiç telaş yapmıyorum. Kimseye bir şey de olmuyor. Acaba neye işaret?

20.02.2015 11:00:40

Ndr

Merhaba, ben çarşıda incir ağacı altında ayakta duruyorum. Yere hep incirler kurumuş dökülmüş gördüm. Sonrasında 3 aracın 2 si çok fena kaza yaptılar. Tam önümde ben de yangın söndürme tüpüyle kazada çıkan yangını söndürmek için koştum ve söndürdüm. Duman ve kan yoktu. Arabada iki tane genç vardı, onları kurtarmaya çalıştım. Rüyam bu kadar. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

24.02.2015 09:05:52

Metin

Rüyamda başka 2 kişinin kamyon çarpmasına şahit oldum. Kan yoktu. Kamyon iki bisikletliyi kırmızı ışıkta süpürdü, geçti.

18.03.2015 01:02:51

Sinan C.

2 arkadaşım 1 gün arayla benim kaza yaptığımı görmüşler ve arayıp bana söylediler. Bunun bir açıklaması var mıdır, ne demektir bu? Bana cevap atarsanız sevinirim. Teşekkürler.

05.05.2015 11:05:21

Hamdi

Merhaba, dün gece rüyamda kardeşimin eşini gördüm kolunda yeğenim vardı, yoldan karşıya geçiyorlardı, yanlarında ben de vardım. Yengem yeğenimi düşürdü yola, yeğenim arabanın altında kaldı ama bir şey olmadı. Ben de o sinirle yengeme tokat atacaktım, korkudan yere çöktü, o an vazgeçtim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

20.05.2015 11:52:05


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2015 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook