ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Kavga etmek Görmek

İhtilafa düşmeye, görüş ayrılıklarına ve tartışma yapmaya, Elinde kılıç, silah gibi şeyler bulunduğu halde kavga etmek dikkat çekecek bir iş yapmaya, Bir kimseyle ağız kavgası yaptığını görmek üzüntü ve kedere, Biriyle kafa kafaya döğüşmek soy ve sopla ööğünmeye yahut biriyle tartışmaya delalet eder.

Rüyada kavga, kuvvetle tabir olunur. Rüyada birisi ile silahla kavga ettigini görmek, bir kadinla evlenmek için ona güzel görünmeye çalistigina, zirhli olarak kiliçla kavga ettigini görmek, rakiplerine üstün gelmek için bazi çarelere basvurduguna; bir savas alaninda düsmani ile kiliçla savastigini görmek, o kimsenin Cenabi Hakk tarafindan büyük bir serefe nail olacagina delalet eder. Bir kimsenin rüyasinda elinde tarihi ve büyük adamlarindan birisine ait bir kiliç tasidigini görmesi, büyük bir üne sahip olacagina isarettir. Bir baska rivayete görede: Bir kimse rüyada halkin birbiriyle kavga ettigini görse, yiyecek sikintisi bas gösterir. Halkin, hükümet baskaniyla harbettigini görse, fiyatlarin düsmesine isarettir. Rüyada kavga etmek, kuvvete veya bir insanla düsmanliga yahut ihtilafa düsmeye ve ayrilmaya veya diger bir kimse ile kavga yapmaya isarettir. Rüyada silahla kavga etmek, bir kadini bir kimseyle evlendirmeye isarettir. Rüyada, zirh cinsinden olan silahla kavga yaptigini gören kimse, hilekar ve zengin bir kadinla evlenir. Bir kimse rüyada harpte kiliçla kavga yaptigini görse, o kimsenin Allah (C.C.) yolunda cenk ve kavga etmesinden dolayi nail olacagi serefe isarettir.

Kavga etmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

40
59
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

Nil G.

Merhaba, rüyamda eniştem ‘in evindeyim, 2 ablamda evde eniştemde, sonra içeri gizli birisi giriyor, onu sadece ben görüyorum. Elinde bir alet var bir de bir adamı daha yanında getirmiş evde saklanıyorlar. Biz 3 kişi dışarı çıktık kapının önündeyiz, eniştemde inecek ama 5 dakika sonra evde birilerini gördüğümü enişteme söyleyemiyorum panik yapmasın diye, o ara zile basıyorum “Hadi enişte çabuk ol in çabuk çabuk”  diye söyleniyorum “ tamam” diyor. Kafasını içeri çekiyor, bir tarafa geçtiğini gördüm dışarıdan, perdenin arkasından, baktım adamlarda geçti.  Başladılar enişteme vurmaya ama eniştemde güçlü, yapan da bir tanıdık, eniştem iş yerini kapatmış diye gözdağı vermeye gelmişler. Eniştemin el bileği kırılmış gibiydi.  “Bıçaklandım” dedi.  Ama yine de iyiydi sağlamdı kanda görmüş olabilirim, çok iyi hatırlamıyorum. Şimdiden teşekkürler, bir an önce yorumunuzu bekliyorum...

22.07.2013 10:02:49

ümmügülsüm aslan

Nil, eğer sen rüyanda kan görmüşsen rüyanı bozar eğer görmemişsen orasını bilmiyorum.

13.10.2013 11:14:26

İsimsiz

Ben rüyamda çocuklar gördüm. Bir tane arazide oturuyorlardı sonrasını hatırlamıyorum ama çocuğun birine çok sinirlendim. “Erkeksen gelirsin buraya” falan diye bağırdım. Sonra yanına gittim çocuğu boynundan tuttum diğer çocuklar da taşla bana vuruyorlardı sonra çocuğun boynu kırıldı, büküldü, iki büklüm oldu sonra ben çocuğun boynundan tutup “Bana karışırsanız sonunuz böyle olur” diye bağırıyordum sonrasını yine hatırlamıyorum.  Yakın bir arkadaşım da ordaydı onunla konuşup daha sonra yanından ayrıldım fakat tüm bunlar olurken de annemle beraberdim. Ben çocukların yanına gidince annem de oturmuş beni izliyordu bunun tabiri nedir acaba?

26.07.2013 11:26:51

Hayati

Rüyamda annemin dövüldüğünü gördüm.

29.07.2013 02:16:10

Rana B.

Kim dövüyordu ki?

16.09.2013 12:13:45

Rana B.

Bence çok saçma ve biri birini boşuyor ve ben amcamın kızını çok pis dövüyorum. Ben rüyamda kılıçlı ya da silahlı kavga görmedim ki...

16.09.2013 12:12:58

Kerim

Merhaba kız arkadaşımla konuşmuyoruz bu aralar. Rüyamda gördüm onu, eski işyerinde çalışmaya başlamıştı tekrar ben de oradaydım, tesadüfen onu gördüm. Başta surat astı sonra konuşmak için yanıma geldi, dışarı çıkıp konuşmaya başladık sonrasını göremedim. Sizden ricam rüyamı yorumlar mısınız?

18.09.2013 12:29:29

mira

Bence barışacaksınız...

06.10.2013 18:10:16

Mira

Teşekkür ederim, güzel.

06.10.2013 18:06:28

Emre

Merhaba arkadaşlar ben çocuklarla kavga ettim, 2 kişilerdi ağızlarını burunlarını kırdım geçen hafta ama bu çocuklar bana faceden laf yaptılar. Seni bıçaklayacağım diye ben bıçaklandığım için onun takacağı bıçaktan korkmuyorum. Ama arkadaşlar 3 gündür aynı yerde her gördüğüm günkü gibi 3 gündür aynı rüyayı görüyorum ve bu bana çok saçma geliyor. Orada kavga ediyoruz ve 3 gündür aynı şeyler oluyor. Ben bir tane vuruyorum gelmiyor, o bir tane vuruyor 100 kişi oluyorlar sonrasını hatırlamıyorum ve 3 gündür aynı şekil böyle bir rüya görüyorum.

18.10.2013 11:13:38

Abi

Ben son zamanlarda çok rüya görmeye başladım ve rüyamda gördüklerimden dolayı da hiç uyuyamıyorum. Bugünde rüyamda eşimin eski kocasıyla kavga ederken gördüm. Bu hayır mı, şer mi bilgilendirirseniz sevinirim. Saygılar.

11.11.2013 11:04:20

Mira

Ben de rüyamda cin gördüm.

18.11.2013 15:07:22

Cansu R.

Bence doğru. Bunlar olabilir ya insanlık hali.

24.11.2013 09:32:15

Mahsun

Rüyada babamla ağız tartışması yapıyoruz. Bana defalarca hayata veda ederse bana asla bir miras bırakmayacağını iletiyor. Lütfen bunu yorumlar mısınız?

17.02.2014 06:20:59

Öznur S.

Rüyamda babamla kavga ediyordum bir konu yüzünden ama konu ne bilmiyorum. Babama çok sinirleniyorum. Babam benle barışmak istiyor. Ben yine de inat ediyordum sonra babama kıyamadım. Tam onun yanına gittim. Onunla barışıyorken uyandım.

07.03.2014 07:20:13

Öznur S.

Başka bir rüyamda da rüyamda uyuyacaktım. Birden annem ve tanımadığım bir kadın geldi. Bana muska verdi. Muskanın rengi siyahtı. Ben anneme “Bu ne” diye sorduğumda, annem cevap vermedi. Çok ısrar ettim söylemesi için. O da “Seni korumak için” dedi. Sonra da hep korktum rüyamda. O muska yüzünden başka bir yerde oluyorum. Eve gideceğim birden çöp kovasının içinde insan olarak domuz gördüm 2 tane. Sonra da bir şeytan, insan kılığında bana sertçe bir şey söyledi ama ne dediğini anlayamadım sonra da uyandım.

07.03.2014 07:24:00

Hlm

Merhaba, rüyamda oturduğum evde eşim abimle ve annemle ağız kavgası yapıyorlardı ve inanılmaz derecede tartışıyorlardı. Rüya tabirine baktım ama bir anlam çıkaramadım. Çünkü ben olaya müdahale etmiyordum. Net olarak 3ü gözüküyordu ama ilk defa bu rüyadan çok etkilendim. Gerçek gibiydi. O yüzden anlamını çok merak ediyorum.

17.03.2014 13:58:07

Necat Sevdigim

Sevdiğim kadınla ağız münakaşası yapıyor gitme dediğim yere ısrarla gitmek istiyor. Ben de gitmesini istemiyorum.

29.03.2014 08:50:29

İsimsiz

İyi mi, kötü mü? 10 yaşındayım.

28.04.2014 10:10:22

Beritan

Selam. Ben rüyamda şunu görüyordum. Benim babamın bir düşmanıyla kavga ediyordu yani babam ve duymanı babam ona para vermeye çalışıyordu ama aptal almıyordu. Bana neye işaret ettiğini söylerseniz sevinirim.

29.05.2014 10:23:00


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2014 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook