Rüyada Kalça Görmek

Rüyada kadın kalçası görmek, o kadının dünyalığına; toplu kalça varlıklı, zayıf kalça yoksul kadına işarettir. Rüyada erkeğin kalçasını görmek, üzüntü ve keder; kalçası üzerinde sürünmek acze ve çaresizliğe delalet eder.

Bkz: İğne Vurulmak, Uyluk Görmek

Rüyada güzel, şekilli kalçalar görmek, aşk hayatınızda birtakım sorunlar yaşayacağınız anlamına gelir. Bu rüya, evliliğinizde de sorunlarla karşılaşacağınızın işaretidir.

Rüyada kalça görmek, mal ile tabir olunur. Rüyasında kalçalarının büyük olduğunu görmek, karısının malı ile hayatta yükseleceğine ve işini büyüteceğine delalet eder. Rüyada bir adamın kendisine kalçasını gösterdiğini görmesi, o adamın rüya sahibine büyük bir ziyafet çekeceğine işarettir.

Rüyada bir adamın kalçasını görmek, o adam yüzünden çok kötü bir hale düşeceğine; eğer kalçasını gördüğü kimse tanımadığı bir kimse ise, hiç beklemediği bir yerden zarar görüp, perişan olacağına delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada kalça, erkeğin hanımının malı ile tabir edilir. Eğer gördüğü kalça çok büyük ise hanımının malının çok olduğuna işarettir. Kalçalarının büyük olduğunu gören kimse, hanımının malıyla yükselir ve onun malından kocasına bir hayır erişir. 

Bir kimse rüyada bir adamın kendisine kıçını açtığını görse, o adam o kimseyi faydalı ve yağlı yemeklerle besler, sonra ondan yüz çevirir. Bir kimse bir adamın kıçını görse, o kimse o adam yüzünden perişan bir hale düşer. Eğer kıçını gördüğü kimse tanımadığı birisi ise, o kimse asla hatırına gelmediği ve tahmin edemediği bir yerden perişanlığa uğrar.

Kalça

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir