Rüyada Kaka Görmek

Rüyada kaka görmek, kakayla oynamak, haram yoldan elinize mal veya para geçeceğine; at veya diğer hayvan kakaları görmek, kısa bir yolculuğa çıkacağınıza; pisliğin bir yerinize bulaştığını görmek, manasız ve faydasız işlerle zaman harcadığınıza delalet eder.

Bkz: Kaka Yapmak

Rüyada hayvan kakası yediğini görmek, üretken birinin yanında çalışacağınız anlamına ve bu çalışma neticesinde de iyi para kazanacağınız anlamına gelmektedir.

Rüyada kakanızın geldiğini ve tuvalete gitme ihtiyacınızın olduğunu gördüyseniz, hayatınızda hemencecik kurtulmak istediğiniz bir sıkıntı ile karşılaşacaksınız ve bundan dilediğiniz anda kurtulacaksınız demektir.

Rüyada paçalarınıza size ait olmayan bir kakanın bulaştığını görmek, birinin yaptığı hataları yüzüne vuracaksınız ve onun şirreti size zarar verecek demektir.

Rüyada insan dışkısı yani kaka kustuğunuzu görmek, istemeye istemeye yaptığınız bir iş size fazla gelecek ve ondan kurtulma niyetinde olacağınıza ve bir anda kurtulacağınıza işaret eder.

Rüyada insan dışkısı yani kaka yediğinizi görmek, bu yediğiniz bebeğinizin kakasıysa onun sağlığından endişe duyacağınıza ve basit bir rahatsızlık yüzünden onu hastaneye götürmeniz gerekeceğine işaret eder. Yetişkin insan kakası yemek ise bir insanın yaptığı işler dolayısıyla meydana gelen pisliklerden nasibinizi alacağınız anlamını taşımaktadır.

Rüyada kaka ile oynamak, haram yoldan elinize mal veya para geçeceğine işaret eder. Rüyada kuş kakası görmek, kuş pisliği bir haber alacağınıza delalet eder. Kuş pislemesi, rüyada bir kuşun üzerine pislediğini yani kaka görmek bir kısmetin habercisidir.

Rüyada kakaya basmak, boka bastığını, pisliğin bir yerine bulaştığını görmek, manasız ve faydasız işlerle zaman harcadığınıza delalet eder.

Rüyada hayvan boku görmek, hayvan dışkısı, hayvan pisliği yemek, pislik yediğini görmek, gören kişi hasta ise hastalıktan kurtulmaya, borcu varsa borçtan kurtulmaya işarettir.

Rüyada bok ile oynamak, kendi boku ile oynadığını, kendi bokunu yediğini görmek; ukala, kendini beğenmiş, çevresinin düşüncelerine önem vermeyen bir tabiatınız olduğunu ve bu özelliğinizle geçmişte çok hatalar yaptığınızı ifade eder.

Kaka

“Rüyada Kaka Görmek” üzerine 12 yorum

    1. Merhaba önerin doğrultusunda rüya tabiri, rüya yorumcularının yorumlarından derlenerek genişletilmiş ve güncellenmiştir. Ancak merak ettiğin özel bir tabir varsa daha detaylı da anlatılabilir. Teşekkür ederiz, sevgiler.

    2. Rüyada eşin dışarda kaka yaptığını görmek ve o kaka yaparken başkaları da yanına oturup kaka yapıyorlar.

  1. Rüyamda iş yerinden arkadaşlar bizim evdeyiz. Patronlarımız zorla eve girmeye çalışıyorlar kapıdan kovuyoruz. Camı kırarak giriyorlar. Kargaşa kargaşa Patronlardan birinin kakasını yaptığını görüyorum. Tuvalete gitmesini söylüyorum. Ortalığa yapılmaz diyorum o yemeye başlıyor. Her yer kaka oluyor. Daha birçok karmaşa anlayamadığım karışıklıklar.

  2. Sabah size göndermiş olduğum rüyamın yorumunu mail adresime gönderebilir misiniz? Teşekkürler.

  3. Rüyamda tuvaletim geliyor. Tam kalkacakken altıma kaçırıyorum ve o esnada bakıyorum ki, pantolonumun kemer kısmından çıkmış. Ortam kalabalık olmasından saklamaya çalışıyorum. Ve kendi kendime “Tuvalete gitsem, temizlerim” diyorum. Birden o anda yanımda duran abim “Bu pis kokuda ne?” derken kalkıyorum, doğru tuvalete. Ama o anda uyandım. Bu rüyayı yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler.

  4. Sayın rüyatabirleri.gen.tr, kaka diye bir sahabe var. Araştırırsanız sevinirim. Hz. Kaka b. Amr düzeltir ya da silerseniz sevinirim. Bilginize saygılar, sevgiler. İyi çalışmalar.

  5. Bir arkadaşım wc de kendi kakasından zorla benim ağzıma soktu. Çıkıp yan taraftaki lavaboya gidip çıkardım. Sonrasında onu dövmek için dışarı çıkardım, vicdanımdan dövemedim. O ara sevdiğim bir arkadaşımı gördüm bıraktım onları. Karşılıklı top oynadık sevdiğim arkadaşımla. Cevap bulabilirsem sevinirim. Dün de bir saç ekimi yerine gidip görüştüm konuştum. Sonra bunu görünce onunla bir alakası olabilir mi diye düşünüyorum.

  6. Rüyamda başka birisi tuvalete pisliğini yaptı bende o kakayı gördüm fakat kan da vardı.

  7. Rüyada öksürürken altıma kakamı yaptım ama çok kötü yaptım. Koku çıkmaya başladı çok yerler aradım tuvalete gidip çıkartayım kendimi temizleyeyim ama yapamadım bir türlü sonra uyandım.

  8. Rüyamda 4 yaşındaki kızımın ağzına ekmek sokacakken ağzından ard arda dışkı çıktığını gördüm ve kızım ağlamaya başladı. Bunun anlamı nedir ?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir