Rüyada İrin Görmek

Rüyada yaradan sarı su ve irin çıkması; sevinç ve rahatlığa, Artarak çoğalan ve zekatı ihmal edilen mala işarettir. İrin bazen töhmet altında olmaya yahut şüpheli kazanca delalet eder. 

(Ayrıca Bakınız; Sivilce)

Rüyada vücutta irin çıkması, bir iftiraya uğrayacağınıza yorumlanır. Vücuttan irinin aktığını gören kişinin bütün sıkıntılarından sıyrılacağına ve rahata kavuşacağına işaret eder. İrin sarı ise hastalıktır. İrinden kan akarsa iyidir, yorumlanmaz.

Rüyada irin görmek, karışıklığa işarettir. Rüyada irin görmek, rüya sahibinin yaptığı ticarette veya işinde bazı karışıklıklar olduğuna delalet eder. Burnundan veya başka bir yerinden irin aktığını ve bunu mendili ile temizleyip sildiğini görmek, karışıklıkların ortadan kalktığına işarettir.

Rüyada irin görmek tabiri, rüya sahibinin, büyüyen ve kendisine itimat edilir veya her ayda kendisinden vergi alınan bir mal elde etmesine işaret eder. Bazı tabirciler, rüyada bedeninde bir yara veya çıbandan irin çıktığını gören kimse, itham altında bulundurulur ve hakkında bir iftira yapılır dediler. Sarı su, yara ve kabarcıklardan çıkan şeyler, haram maldır. Bazıları da, büyük bir çıbandan çıkan irin üzüntüden kurtulmaya işaret eder dediler.

İrin

“Rüyada İrin Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Hastanede hiç tanımadığım bir doktorun yanındaydım. Hiç tanımadığım bir kadına iğne yapılıyordu, kalçasında oyuklar vardı. Sarı şekilde iltihap çıkıyordu, bazı yerlerinde de iltihap kurumuş, dökülüyordu. Rüyamın tabirini yaparsanız sevinirim.

  2. Başkasının kolundan irin patlattım. Bu kişi kardeşimdi. Onun kolunda çıkan İrini ben patlattım kanlıydı ama.

  3. Rüyamda vücudumda iltihap oluşmuş ve içinden kurtçuklar çıkıyor ve kurtları cımbızla çıkarıyorum yorumlarsanız memnun olurum saygılarımla.

  4. Rüyamda sırtımda ceviz büyüklüğünde bir böcek gördüm yakalamak istedim kaçırdım. Böceğin girdiği noktada büyük bir sivilce vardı. Böcek kaçınca irin akmaya başladı sarı renkte. Öylece uyandım.

    Yorumunuzu bekliyorum teşekkür ederim.

  5. Rüyamda başımın arkasında aniden kabartı oluyor komple başımı sarıyor büyüyor burnuma kadar geliyor, nefes alamıyorum. O arada parçalanıyor kum ve beton olarak içinden yoğun sarı irin akıyor doktora gideyim derken uyandım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir