Rüyada İncir Ağacı Görmek

Rüyada incir ağacı görmek, iş yaşamında başarılı olmaya yorumlanır. İncir ağacı diken kimse yeni bir iş girişiminde bulunur.

Bkz: Frenk İnciri Ağacı

Rüyada incir ağacı görmek, büyük, zengin ve halka faydalı bir adamla tabir olunur. Rüyada incir ağacına çıktığını gören, öyle bir adam ile sohbet eder. İncir ağacından indiğini veya düştüğünü gören, zengin ve hayır sahibi bir adamla bozuşur. 

Rüyada incir ağacının altında oturduğunu, yahut ağacın gövdesine dayandığını gören, halka hayrı, hasenatı, menfaati çok olan bir adama sığınır yahut dayanır. 

Rüyada incir ağacının kökünden çıkıp devrildiğini görmek, böyle bir zatın vefatına; yandığını, kuruduğunu görmek, yine vefatına; yapraklarının döküldüğünü görmek, malının ziyanına; o yapraklardan topladığını görmek, o maldan hissedar olacağına delalettir.

Rüyada incir ağacını suladığını görmek, o zata hizmet ve yardım edeceğine işarettir. Bazılarına göre; incir ağacı insanın evi, maaşı, medarı olan rızkıdır. Bahçesinde bir veya birkaç incir ağacı olduğunu gören, bol rızık elde eder. Ocağına incir ağacı diktiğini görenin evi harap olur. 

Rüyada incir ağacı satın aldığını veya bu ağaca sahip olduğunu gören, kazançlı bir işe sahip olur. Bu yüzden rızkı artar.

İncir Ağacı

“Rüyada İncir Ağacı Görmek” üzerine 11 yorum

  1. Ben rüyamda incir ağacı ve olgun incir gördüm ama o sabah sevdiğim kişi benden ayrıldı 🙁

     

  2. Rüyamda uzakta bir incir ağacı görüyordum. İncirler olgun, dibine düşüyordu, renkleri sarı idi. Fakat incirden yemedim. Aynı rüyadan girdiğim görevde yükselme sınavında 52. sıradaydım. Şimdiden teşekkürler.

  3. Evimizin önünde yani balkonumuzun önünde incir ağacı var ve rüyamda incir ağacı çok büyümüş ve balkonu komple kaplamış bir şekilde gördüm.

  4. Rüyamda yaprakları olmayan ama olgunlaşmamış meyvesi olan incir ağacına salıncak kurulmuş bende o salıncakta sallanıyorum bu ne anlama geliyor? Yorumlarsanız sevinirim teşekkürler…

  5. Rüyamda karakolun önündeki incir ağacına çıkıp incir yediğimi gördüm sonrada içinde bir tarafında güzel halkın katıldığı etkinlikleri gördüm diğer tarafında da askeri tatbikatlar yapıldığını gördüm. Karakoldaki kişilerin bu olayı kanıtlayıp aralarında tartıştıklarını gördüm son olarak da o karakolun önündeki incir ağacının uzadığını ve yapraklarının olmadığını gördüm.

  6. Rüyada bahçemizde incir ağacının rüzgarla bütün yapraklarını döktüğü ve sadece incirlerin ağaçta kaldığını gördüm.

  7. Rüyamda incir ağacı gördüm ama üstünde incir değil pembe ve eflatun karışımı meyveler vardı. Bir ağaç yeşil ve renkli idi diğerleri kahverengi.
    Bu arada yer de ananemin evi ve bahçesi.
    Ne demek sizce?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir