Rüyada Hoca Görmek

Rüyanızda (doğru) bir hoca olduğunu görmek, dine karşı son günlerde fazla ilgi duyduğunuza işarettir.

Bakınız;  İmam

Rüyada bir hoca ile tanışıp konuştuğunuzu görmek, dini bilgiler edinmek için bir kimseden feyz alıp ilim öğrenmek istediğinize işarettir.

Rüyada hoca görmek, çok hayırlı ve makbul bir rüya olarak tabir edilir. Her işinizde Allah’ı gözeteceğinizi, kalbinizin iman aşkı ile dolu olacağını işaret eder. Hayırlı işler yapacağınıza ve yardıma muhtaç insanları ihmal etmeyip yardım eli uzatacağınıza delalet eder. 

Rüyada kendisini hoca gibi vaaz verirken görmek; dininize sıkı sıkı bağlı olacağını, Allah yolundan ayrılmayacağını ve yanlış yola girip günah işleyen insanları tövbe yoluna davet etmek için uğraşacağınızı işaret eder. 

Rüyada Hocaya Gitmek 

Rüyada hocaya gitmek, aklınıza takılan ve hayatınızı oldukça etkileyen bir konu ile ilgili tecrübeli birinden yardım alacağınıza delalet eder. Uzun süredir içinden çıkamadığınız bir sorun hakkında ehil bir kimseden akıl alacağınıza ve bu kimsenin verdiği tavsiyeyi uygulayıp sorunları çözüme kavuşturacağınıza alamet eder. 

Rüyada Hocanı Görmek 

Rüyada hocanı görmek; Allah’ın varlığını ve birliğini unutup günah işlere bulaşacağınızı ve bu günahlarınızın ve hatalarınızın farkına varıp tövbe edeceğinizi işaret eder. Rüyada kendi hocanızı görmüşseniz, bu rüya sizin için uyarı niteliğinde bir rüya olduğuna delalet eder. 

Rüyada Hocanın Öldüğünü Görmek 

Rüyada hocanın öldüğünü görmek, rüyanın tam tersi olarak tabir edilir. Hanenize mutluluk ve bereket geleceğine, elinizin bollaşacağına ve elinize geçen para ile hayırlı işler yapacağınıza işaret eder. Böyle bir rüya şansınızın açılacağını ve girdiğiniz her işte başarılı olacağınızı ifade eder. 

Rüyada hocanın öldüğünü görmek ne demek: Ünlü bir rüya tefsircisine göre birinin sizden helallik beklediğini ve sizin rızanızı almak için uğraşacağını rivayet eder. Kavgalı olduğunuz ya da küs olduğunu birinin sizden af dileyeceğini ve iç huzuru bulmak için hakkınızı helal etmenizi isteyeceğini işaret eder. 

Rüyada Hocanın Okuyup Üflemesi 

Rüyada hocanın okuyup üflemesi, eğer hastaysanız sizin ya da hasta bir yakınının şifa bulacağına delalet eder. Çevrenizde hasta birinin çektiği fiziksel ve ruhsal acıların son bulacağına, eskisinden daha sağlıklı bir bünyeye sahip olacağına alamet eder. Rüyada hocanın okuyup üflemesi; sağlık, sıhhat, şifa ve bereket getiren bir rüya olarak tabir edilir. 

Rüyada Hocanın Dua Okuması 

Rüyada hocanın dua okuması, çok hayırlı bir rüya olup hem sizi hem de sevdiklerinizi mutluluğa erdirecek bir rüya olarak tabir edilir. Her zaman Allah’ın kelamını dilinizden eksik etmeyeceğinize, bu sebeple işlerinizin yola gireceğine, ailesini gözeten, koruyan ve her daim onların iyiliğini düşünen bir birey olacağınıza delalet eder. Rüyada hocanın dua okuması, başınızda olan musibetlerin teker teker ortadan kalkacağını gösterir. 

Rüyada Hocanın Arkasında Namaz Kılmak 

Rüyada hocanın arkasında namaz kılmak; üzerinizdeki maddi ve manevi yükleri azaltmak için birinden yardım isteyeceğiniz, kendinize çok güvendiğiniz sözünün eri olan bir ortak bulacağınıza işaret eder. Üzerinizdeki sorumlulukların ağır geldiği için birinden yardım isteyeceğinize bu sayede bir nebze olsun rahat nefes alacağınıza alamet eder. 

Rüyada Medyum Hoca Görmek 

Rüyada medyum hoca görmek; aile bireylerinizden herkesin düşüncelerine ve sözlerine önem vereceğinize, sevdiklerinizin size anlattığı şeyleri dikkate alıp tecrübelerinden yararlanacağınıza ve böyle yapmanız sayesinde durumları hep avantaja çevireceğinize delalet eder. 

Rüyada Hocanın Kur’an Okuması 

Rüyada hocanın Kur’an okuması; imanınızı kuvvetlendirmek için her yolu deneyeceğinize, Allah’ın verdiği akıl ve zekânızı hayırlı işlerde kullanacağınıza işaret eder. Rüyada okunan ayetlerin size şifa olacağına, evinize bol rızık ve sevinç getireceğine rivayet eder. 

Rüyada Hoca Sohbeti Dinlemek

Rüyada hoca sohbeti dinlemek; toplum tarafından saygı gösterilen âlim kimselerden olacağınıza, ilim ve irfan sahibi ayrıca üstün nitelikli kimselerle dost meclislerinde buluşacağınıza işaret eder. Rüyada hoca sohbetinden istifade etmek, gönül zenginliği ve cömert kişiliğinizle bilinen bir insan olacağınızı gösterir. 

Rüyada Hocanın Öptüğünü Görmek 

Rüyada hocanın öptüğünü görmek, sizin hayrınız için arkanızda dua eden kimselerin olduğuna işaret eder. Anne ve babanızın duaları sayesinde önünün hep aydınlık olacağını, kaza ve belalardan dua sayesinde kurtulacağınızı ifade eder. 

Hoca

“Rüyada Hoca Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Rüyamda mescidi aksaya giriyordum ve orada Arap olan kişiler namaz kılıyordu. Önlerine geçtiğim zaman hızla çıktım oradan ve o kişiler bana yardım etti. Birlikte altın koca bir kaseyi beze sarıp attık. Sonraki gün de rüyamda bir hocaya soruyorum ve diyor ki: “Rüya sahibinin ömrü azalmış.” Masmavi gözlü, bayan bir hoca. “Beytullah” falan dedi.

  2. Rüyamda çok büyük bir camiye girmiştim ve caminin hocası karşımda ezan okudu. Ve benim elimde camdan yapılma bir tespih vardı üzerinde Kur’an harfleri vardı… Hatta tespihi elimden düşürdüm, kırıldı sanıp çok üzüldüm. Geri aldım elime sağlamdı. Sonra telde biriyle konuştum adı murattı ve yanıma çağırdım geldi. Konuştuk, sözde benim sevgilimmiş. “Bana Ayrılalım. Ben hırsızım” dedi ve ben de “Hayır, asla ayrılmam. Her şeyin üstesinden beraber geleceğiz” diyordum. Birde ne alaka bilmiyorum tespihi düşürdüğümde yerde bir tabakta maviye ve yeşile boyanmış deniz kabukları vardı. Çok beğenmiştim ve bunlar olurken cami hocası hiç konuşmuyordu ama hem yanımda duruyordu. Mavi gözlü, sarışın, genç bir hocaydı… Ben hiç rüya görmem, görsem de hatırlamam çok fulü olur. İlk defa en ufak ayrıntısıyla bir rüyayı hatırlıyorum ve hala etkisindeyim… Anlamı nedir? Çok merak ettim, bilgilendirirseniz çok sevinirim.

  3. Rüyamda kucağında çocuğu olan tesettürlü bir bayan bana tesbih verdi. Tesbihi alıp içerde ki hocanın yanına girdim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir