Rüyada Hızır Aleyhisselam Görmek

Rüyada Hızır (A.S.) görmek; kıtlık ve yoksulluktan sonra feraha ve bolluğa çıkmaya; emniyet ve güvende olmaya; uzun ömre ve hacca gitmeye delalet eder. Rüyada Hızır’ı görmek ehli olan kimse için manevi ilim ehli olmaya yahut ince ve çetin bir imtihana tutulmaya delalettir.

Rüyada Hızır Aleyhisselamı görmek, çok sıkıldığınıza ve ne yapacağınızı bilmediğinize işarettir. Başka tabircilere göre de Hızır (A.S.), rüyayı gören kişinin içinde bulunduğu sıkıntılardan çekip kurtaracağına ve feraha çıkmasına yardımcı olacağına delalet eder.

Hızır Aleyhisselam Görmek

“Rüyada Hızır Aleyhisselam Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Ben rüyamda Hızır (as.) gördüm. Ağlıyordum ve ona evlenmek istediğim kişinin adını söyledim. Çok etkilendim. Nedir anlamı?

  2. Rüyamı tam hatırlayamıyorum. Yalnız rüyamda yerde bir şeyler gördüm, ne olduğu aklıma gelmiyor ama yerdeki şeyi görünce Hızır Aleyhi selamın buralarda olduğunu düşündüren bir şeydi. Onları alıp cebime koydum ve etrafıma bakınarak Hızır Aleyhi selamın kim olduğunu bulmaya çalıştım. Rüyam neye delalet eder, acaba?

  3. Rüyamda hızır aleyhissalam ve yanında atını gördüm bana allah istemedikçe bir taşı alıp başka biyere koyamazsın dedi başına ne gelirse allahtan bileceksin dedi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir