Rüyada Hemşire Görmek

Rüyada kadın hasta bakıcı görmek, mahiyetinde olanlara şefkat ve merhamet göstermeye; hastanın hemşire görmesi iyileşmesine; erkek hasta bakıcı, insana zor zamanda lazım olan dost ve yardımcıya delalet eder.

Rüyada bir hastanede bir hemşire ile konuştuğunuzu görmek, bugünlerde çok çalıştığınız için sağlığınızın oldukça sarsıldığına ve bir müddet dinlenmeye ihtiyacınız olduguna işarettir.

Ayrıca Bkz: Hasta Bakıcı

Rüyada hemşire görmek, hayırlı bir rüyadır. Yardımsever birinin size sıkıştığınız bir konuda destek olacağını, bu kişinin zor gününüzde yanınızda olacağını, saygı duyulan bir insan olacağınızı, anne babanızın hayır dualarını alacağınızı işaret eder.

Rüyada hemşire görmek tabiri, ailenizin size her daim destek vermesi olarak yorumlanır. Paraya ihtiyacınız olduğunu söylediğinizde anne ve babanızın size hesap açması, maddi sıkıntı yaşıyorken bir arkadaşınızın size borç vermesi olarak tabir edilir. 

Rüyada Hemşire Olduğunu Görmek

Rüyada hemşire olduğunu görmek, kazancınızı hayır getiren işlere yatıracağınızı, bir derneğe bağış yapacağınızı, sosyal sorumluluk projesinde görev alacağınızı, yardım kuruluşlarını ziyaret edip gönüllü olarak çalışmaya başlayacağınızı ifade eder. 

Rüyada Hastanede Hemşire Görmek 

Rüyada hastanede hemşire görmek, çok çalışıp uğraştığınız işinizde para kazanmaya başlayacağınıza, büyük başarılar elde edeceğinize, bir arkadaşınızın bir yarışta birinci gelip ödül kazanacağına, işleri büyütüp daha büyük bir ofise taşınacağınıza delalet eder. 

Rüyada kendini hemşire olarak görmek, işleyeceğiniz bir günahtan son anda döneceğinizi, hatanızı fark edip birinden özür dileyeceğinizi, çok çalışıp alın teriniz ile para kazanacağınızı, kendinizi sorgulayıp yanlışa düşmemek için uğraşacağınızı ve sonuçla kazançlı çıkacağınızı gösterir.

Ayrıca Bkz: Hastane Görmek

Rüyada Hemşire Kıyafeti Görmek 

Rüyada hemşire kıyafeti görmek, işlerinize biraz ara vereceğinizi, yeni bir hobi edineceğinizi, boş zamanlarınızı değerlendirmek için bir kursa katılacağınızı, spor salonuna yazılıp zayıflama programına başlayacağınızı, fiziksel görünümünüzü ve imajınızı değiştireceğiniz şeklinde tabir edilir. 

Rüyada hemşire kıyafeti giydiğini görmek, bir arkadaşınızla kendinize yeni elbiseler almak için alışverişe çıkmak, evinize boya badana yaptırmak, yeni bir evcil hayvana sahip olmak, yeni arkadaşlar bulup çevre edinmek şeklinde yorumlanır. 

Rüyada Doktor ve Hemşire Görmek 

Rüyada hemşire ve doktor görmek, sağlıklı bir bünyeye sahip olacağınızı, sıkıntılarınızın sona ereceğini ve huzurlu bir hayata kavuşacağınız anlamına gelir. Rüya sahibinin hayatında önemli gelişmeler yaşanacağını, Allah’ın rızasını kazanacağınızı, hayırlı bir kısmet bulup evleneceğinizi, güler yüzlü çocuklara sahip olacağınızı, ümidinizi kaybetmeden bütün gücünüzle çalışacağınızı ve en sonunda başarılı olacağınızı rivayet etmektedir. 

Rüyada doktor olduğunu görmek, çalışma azminiz sebebiyle kariyerinizde yükselişe geçeceğinize, ailenizle huzurlu günler geçireceğinize, güzel kalpli biri ile tanışıp mutlu olacağınıza, sizi seven ve saygı duyan insanların sayısının artacağına işaret eder. 

Rüyada doktor ile konuşmak, hastalık sonucu sıkıntılı ve zorlu bir döneme girmek, ailenizden hem maddi hem de manevi destek almak, sorunları çözüme kavuşturmak için çok uğraşmak ancak çabalarınızın boşa gitmeyeceği şeklinde rivayet edilir. 

Rüyada Hemşire ile Konuştuğunu Görmek 

Rüyada hemşire ile konuştuğunu görmek, iş yerinizde disiplinli bir çalışma yürüteceğinizi, işkolik bir yaşam tarzı yüzünden strese gireceğinizi, sürekli iş düşündüğünüz için başka aktivitelere vakit ayıramayacağınızı ve bu nedenle iş yerinize yeni bir yardımcı alacağınızı işaret etmektedir. 

Rüyada Hemşirelik Okuduğunu Görmek 

Rüyada hemşirelik okuduğunu görmek, bazı kişilerin sizi üzecek eleştiriler yapacağını, hakkınız olmadığı halde hakaret işiteceğinizi, sürekli işlerin size yükleneceğini, omuzlarına ağır yük bineceğini ve bu yüklerin altında fazla dayanamayıp ezileceğinizi ifade etmektedir. 

Rüyada Hemşirenin Kan Aldığını Görmek 

Rüyada hemşirenin kan aldığını görmek, sağlık sorunlarından kurtulmak, rahata ermek, mutluluğu yakalamak, iffetli bir eş sahibi olmak, başarıyı yakalamak, zorlukların üstesinden gelmek ve talihin açık olması olarak yorumlanmaktadır.

Rüyada hemşirenin kan aldığını görmek, ünlü bir rüya yorumcusuna göre karanlıktan kurtulup aydınlığa ulaşmak ve hayallerin gerçekleşmesi olarak tabir edilir. Zor şartlarda çalıştıktan sonra paranın değerini bileceğinizi, hak ettiğiniz lüks hayata kavuşacağınızı, ailenizi bir ömür boyu kimseye muhtaç etmeden yaşatacağınızı gösterir.

Hemşire 

“Rüyada Hemşire Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Rüyamda ablamla birlikte hastaneye gittik. Önce ablamın koluna iğne yapıldı. İğne yapan hemşire iyi yapamamış güya da ben kendisine soruyorum “Sizden başka iğne yapan yok mu?” diye. O da “Hayır, sadece ben varım” diyor. Sonra da benim koluma iğne yapıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir