Rüyada Hediye Vermek Görmek

Rüyada hediye alıp veya vermek genellikle hayırla yorumlanır. Rüyasında bir kimseye hediye verdiğini görmek, veren ve alan için hayırlıdır. Her ikisi de arzularına ulaşırlar. Eğer verilen hediye kötü bir şey ise, alan da veren de zarar görür.

Ayrıca bkz: Hediye /Bağış

Rüyada kendisine hediye verildiğini gören, sevdiği biri ile evlenir. Kendisine yaşlı bir erkek veya kadın tarafından hediye verildiğini görmek, hayra delalet eder.

Rüyada birine hediye verdiğini ve onun da bu hediyeyi kabul etmeyip almadığını görmek, kötü bir söz işiteceğine işarettir. Salimi’ye göre; hediye dedikoduya yorumlanır.

Rüyanızda birinden bir hediye aldığınızı, fakat hediye paketinin içinde ne olduğunu bilmediğinizi görmek, birisinden bir kinayeli söz işiteceğinize, fakat bu sözün ne için söylendiğini anlayamayacağınıza delalet eder. Birisine hediye verdiğinizi görmek, o kişinin size karşı olan hareketlerini beğenmediğinize işarettir.

Rüyada eşinizin size bir hediye alması veya sizin ona bir hediye vermeniz, aranızda hiç yüzünden bazı dargınlıklar çıkacağına delildir. Çocuklarınızdan birinin size bir hediye alması, onun geleceği ile ilgilenmediğinize delildir. Bir büyüğünüzün size hediye göndermesi, işinizden ayrılacağınıza işarettir.

Hediye Vermek

“Rüyada Hediye Vermek Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Merhaba rüyamda 1 aydır vefat emiş dedemi, yıla yakın vefat etmiş babaannemi ve kız kardeşini gördüm. Üçü de bir anda bembeyaz kıyafetlerle geldiler. Ben tam bir aya yakın nişanlıyım. Bana altın bir kolye verdi ve dedi ki “Kızım istediğini iste, nişanlından” dedi. Sonra altın kolyeyi boynuma taktım. Daha sonra oturduğumuz yerde dedemin kız kardeşi de vardı. Ben onun yanına geçtim. babaannem gözleriyle bana kızar gibi bakıp yanında oturmamı istedi. Ben yanına geçtim. Anneme döndü dedi ki “İstediği kız haklı” dedi. Sonra babaanneme “Orası nasıl bir hayat?” dedim. O da “Hak eden cezasını çekti. Ben çok rahatım” dedi. Aynı zamanda dedem de rahattı. O sırada polis geldi. Polisin geldiğini gören dedem, babaannem ve kız kardeşi gittiler ve babaannem giderken benden ısrarla kolyeyi aldı. Bu ne anlama geliyor? Lütfen bir açıklama yapın.

  2. Rüyamda küs olduğum babamın evime geldiğini ve pasta getirdiğini gördüm hayırdır inşallah.

  3. Merhaba rüyamda bir arkadaşımın bulunduğu yere gidiyorum orada beraber havuz başında paket içerisinde çikolatalı kek yiyoruz kekin üzerinde beyaz kremalar var daha sonra demet alkalini görüyorum onun evinin önündeyiz hediye paketi istiyorum kuzenime spor ayakkabı hediye verecekmişim veriyor paketi siyahlı kırmızılı bir paket sonra bana dönüp beyaz spor ayakkabılarıma ay senin ayakların ne kadar küçük diyor bende artık Hira'nın Eskimo ayakkabılarını bana verirsin diyorum suratına bakıyor ben çok ciddiyim diyorum gerçi Hira büyüyene kadar diyorum ve uyanıyorum buna yorum yaparsanız çok mutlu olurum teşekkürler.

  4. Benim rüyamda bir adam bir kızı seviyordu ona evlenme teklifi edecekti bende onları izliyordum sonra kız kabul etmedi adamda getirip kutuyu bana verdi kutu birden büyüdü kutuyu açtım içinden kalem, silgi, açacak falan vardı aldım sonra uyandım. Sizce bu neye yorumlanır?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir