Rüyada Hazine Görmek

Rüyada hazine görmek öğrenci için ilme, tüccar için bol kazanca ve infak etmeye, yöneticiyse adil davranmaya ve halka şefkat göstermeye işaret eder.

Rüyada hazine görmek ne anlama gelir sanat erbabı için mesleğinde isim ve şöhret yapmaya delalettir. Rüyada hazine görmek; kişinin eşine, kendi malına, sırları saklamaya, saman altından su yürütmeye yahut güzel elbiseye yorulur.

Rüyada hazine bulmak ancak dokunamamak; cimriliğe ve zekatını vermemeye, halka ve kendine zulmetmeye delalet eder.

Hazine

“Rüyada Hazine Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Merhaba ben Yıldız. Anne ve babamla birde halam vardı. Bir yere gitmiştik sonra altı boş olan bir oda büyüklüğünde yere düştük ve düştüğümüz yerde büyük boy salça kutusu dolu bir hazine gördük, eve getirdik. Baktım bizim eve bir sürü misafir geliyor, tabi hazineden habersizler gelen misafirler. Başladılar namaz kılmaya. Ben de o hazineyi boş odaya götürüp saklıyordum, tam o sırada uyandım. Çok merak ediyorum yorumunuzu. Çabuk yollayabilir misiniz? Şimdiden teşekkür. Facebook adresime yollarsanız sevinirim.

  2. Cuma bir gün camiye yetişmek için çabalarken camide herkesin namaza başladığını ama yakın bir türbe mescit de namazın henüz başlamadığını fark ettim. Koşarak oraya yetiştim ve hemen abdest almaya başladım ve namaz anına yetiştim. Bir anda herkes orada bulunan türbedeki hazineyi alıp kaçmış. Ben onları çağırarak namaz kılmamız gerektiğini çünkü dünya malı için aldığınız hazinenin ahiret hazinesi için kayıp olduğunu hemen gelmelerini ve CUMA namazını bir an önce kılmamız gerektiğini söyleyerek, insanların toplanmasını bekledim.

  3. Rüyamda bir hazine arıyorduk, çok zor engellerden geçtik. Baya bir uğraştıktan sonra gizli bir yerden Kur'an-ı Kerim buluyorum ve anahtar kitaptan büyük bir şekilde Kur'an-ı Kerim'in içindeydi. O şekilde alıp kitapla beraber cebime koydum ve hazineye giderken uyandım… Uzun zamandır bu şekilde manalı rüyalar görmüyordum tabir ederseniz sevinirim…

  4. Sabaha karşı çok gerçeğe yakın bir rüya gördüm, benim oturduğum yere yaklaşık 50 km uzakta kullanımda olan büyük bir cami var. Su altında kalmış ancak içerisinde inşaat çalışması var bazı kısımları tamamen su altında kalmış, bende yüzerek içerisine girip hazine arıyorum, çok fazla etkisinde kaldım yorumlarınızı merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim.

  5. Geçenlerde rüyamda dedenin birinin rüyama girip hazine bulmama yardımcı oldu. Kazdıktan sonra hazineyi buldum ama tam çıkardım o sırada daha dokunamadan uyandım merak ediyorum dedeyi de hiç tanımıyorum beyaz saçlı elinde asası vardı burayı kaz evladım diyordu ama ben yeri bile bilmiyordum hiç tanımadığım bir yerdeydim şimdiden teşekkür ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir