Rüyada Hayvan Dışkısı Görmek

Bakınız; Gübre, Necaset.

Rüyada hayvan dışkısı görmek, hayırlı bir rüya olarak tabir edilir. Malınızın artması, sağlığınızı bozan her türlü etkenin ortadan kalkması, huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmek, bol kazanç getiren bir iş sahibi olmak şeklinde tabir edilir. Böyle bir rüya gören kimse bundan sonraki yaşayacağı günlerde refah içinde olacak, bir dileğinin gerçekleşmesini çok arzu ediyorsa bu kısa bir süre içinde gerçekleşecek anlamına gelir. 

Rüyada Hayvan Dışkısı Yemek Görmek 

Rüyada hayvan dışkısı yemek görmek, günaha gireceğinizi, yanlış işlere bulaşacağınızı, yasalarla belirlenmiş kanunları çiğneyip ceza alacağınızı, kavga ortamına çekileceğinizi ve bu kavga yüzünden polis nezaretine gireceğinizi işaret eder. 

Rüyada hayvan dışkısı yemek, haksız gelir elde etmek, yetim malı yemek, nafaka vermemek, çoluk çocuğa kötü davranmak, haksızlığa karşı susmak, hırsızlığa ve yolsuzluğa göz yummak ve yaptığınız kötü işlere pişmanlık duymamak olarak tabir edilir. 

Rüyada Hayvan Dışkısı Yiyen Birini Görmek

Rüyada hayvan dışkısı yiyen birini görmek, etrafınızda garip huyları olan birinden şüphe duyacağınızı, onu iyi bir dille uyaracağınızı, laftan anlamadığı için başkasına bu kişiden bahsedip akıl danışacağınızı işaret eder. 

Rüyada Tanımadığı Birini Hayvan Dışkısı Yerken Görmek

Rüyada tanımadığı birini hayvan dışkısı yerken görmek, hayatınızda yapacağınız değişiklikleri temsil eder. Yeni bir ev satın alacağınızı, arabanızı satıp yeni bir model araba bakacağınızı, kıyafetlerinizi ve tarzınızı değiştirip yeni modaya uyacağınızı ve kendi işinizi kurmak için biriktirdiğiniz parayı bankadan çekeceğinizi gösterir. 

Rüyada Hayvan Dışkısı Temizlemek

Rüyada hayvan dışkısı temizlemek, para harcamak, savurganlık yapmak, parayı elde tutamamak anlamına gelir. Gereksiz bir iş için malınızın yarısını bu işe yatıracağınızı, savurganlığınız yüzünden ayın sonunu zor getireceğinizi, ailenizin bu durumdan oldukça muzdarip olacağını, ailenizden birinin size tutumluluk konusunda ders vereceği şeklinde tabir edilir. 

Rüyada Tezek Görmek

Rüyada tezek görmek ya da kurumuş hayvan dışkısı görmek, servetinizin katlanacağı, gayrimenkul sahibi olacağınız, arsa satın alacağınız anlamına gelir. Elinize geçen yüklü miktarda parayı akıllıca kullanarak katlayacağınızı, birikimlerinizi doğru yönde kullanmak için bir yatırımcıya danışacağınızı ve gelirlerinin büyük bir kısmını hayır işlerinde kullanacağınızı ifade eder.

Rüyada Birinin Üzerine Hayvan Dışkısı Bulaştığını Görmek

Rüyada birinin üzerine hayvan dışkısı bulaştığını görmek, başınıza belalar açılacağı, aksiliklerin peşinizi bırakmayacağı, hileli işlere bulaşacağınız, düzeninin bozulacağı ve eşinizle geçmişte yaşadığınız sorunların yeniden patlak vereceği şeklinde tabir edilir. Çalıştığınız iş yerinin artık ödeme yapamayacak duruma gelmesi, ailenize gelen haciz haberi ile sıkıntıya girmeniz, ailenizin sizden borç istemesi bu yüzden çok değerli bir eşyanızı satacağınıza delalet eder. 

Rüyada Evin İçinde Hayvan Dışkısı Görmek

Rüyada evin içinde hayvan dışkısı görmek, hanenize müjdeli bir haber geleceği, yeni bir bebek haberi ile ailenizin tekrar mutlu olacağı, uzak bir akrabanızdan miras kalacağı, bir şans oyunundan size yüklü miktarda para çıkacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada evde hayvan dışkısı görmek, hayırlı bir rüyaya alamettir. Sevinç dolu günleri, yaşanacak güzel mutlulukları, şampiyonlukları, kazanılacak ödülleri temsil eder. 

Rüyada Toprağa Hayvan Dışkısı Serpmek

Rüyada toprağa hayvan dışkısı serpmek, ekinlerin çoğalması, ağaçların filizlenip meyve vermesi, evli bir kadının gürbüz çocuklar doğurması, malın kat kat çoğalması gibi anlamlara gelir. Böyle bir rüya gören kimsenin dünyada yaşadığı tüm üzücü hadiseler son bulacağı şeklinde rivayet edilir. Hamileyseniz sağlıklı çocuklar doğuracağınızı, kuraklığın son bulacağını, hasat zamanı beklenenden fazla ürün elde edeceğinizi, evladınızın size sevinç gözyaşı dökeceğiniz bir gurur yaşatanını işaret eder.

Hayvan Dışkısı

“Rüyada Hayvan Dışkısı Görmek” üzerine 2 yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir