Rüyada Hayvan Görmek

Rüyada bir sürü hayvan görmek, aşıklar için çok mana yüklüdür ve bu rüya, yakında olacak düğünü haber verir.

  • Hangi hayvanı gördünüz ise o maddeye de bakınız. (Mesela Keçi, Teke, Tavuk, At vs.)

Ayrıca bkz: Hayvan Doğurmak

Rüyada sürü halinde hayvan görmek, aşıklar için çok mana yüklüdür ve bu rüya, yakında olacak düğünü haber verir. Rüya görülen hayvanın anlamına göre yorumlanır.

Rüyada aslan, kaplan, ayı gibi yırtıcı vahşi hayvan görmek, etrafının düşmanlarla sarılı olduğuna, bunlardan çekinmesi ve korunması gerektiğine işarettir.

Rüyasında herhangi bir vahşi hayvana binip istediği gibi yönettiğini görmek, günahtan kurtulacağına işarettir. Hayvan itaat etmezse günaha düşer. Vahşi hayvanlardan birinin evine girdiğini gören, şeriata uymayan bir kimse ile ahbaplık eder. Eğer giren hayvan avlanmış ise, mal ve ganimet ile yorumlanır. Kendisine avlanılmış bir hayvan gönderildiğini gören, zahmet çekmeden para kazanır.

Rüyada vahşi bir hayvanı kestiğini gören, yabancı biriyle gayrimeşru ilişkide bulunur. Vahşi bir hayvanı olduğunu gören, hayırsız adamlarda dost olur. Vahşi hayvanlardan birinin kendisini çiğnediğini gören ihanete ugrar. 

Rüyada vahşi hayvan derisi görmek, tüyü, tırnağı, eti, kemiği, boynuzu ve diğer parçaları mal ile; eti yenilen hayvan ise helal ve yenilenemez hayvan ise haram mal ile yorumlanır. Vahşi bir hayvanı avladığını görmek, eline mal ve ganimet geçmeye; elinden avını kaçırdığını görmek, bir şey elde edememeye işarettir.

Rüyada vahşi bir hayvana yem veya su verdiğini görmek, cahil adamlara hizmet edeceğine; vahşi hayvanlardan birinin kendisine alistigini görmek, hayır ve menfaate; ehli hayvanlardan birinin vahşi olduğunu görmek, şerre delalet eder.

Hayvan

“Rüyada Hayvan Görmek” üzerine 8 yorum

  1. Bir çift bukalemun gördüm, çok açık parlak yeşile çalan renkte. Bir tanesi beni ısırmaya çalışıyordu.

    1. Rüyamda sincaba benzeyen gelincik adında hayvan bizim eve giriyor benim üstüme atlamaya çalışıyordu eşim de öldürüyordu. Yorumlarsanız sevinirim.

  2. Rüyamda çıplak ayakla evin önünde (bahçe gibi bir yer) dolaşırken ayaklarıma sanki çimen gibi çamurlu bir şeyler yapışmış. Çeşmede yıkayıp çıkarmak istedim ama sanki çıkmadı. Diken gibi ayaklarımın tabanına batmış. Çekip çıkarmaya çalışınca acı verdi. Ayağımın altına yakından bakınca o her bir çimen parçası sanki solucanmış gibi dokundukça deriden vücuduma doğru girmeye başladı ve bu acı vererek oldu. O sırada da uyandım. Yorumlarsanız sevinirim.

  3. Bir tane ablamız rüyasında İsa as çarmığa gerilirken görmüş ve bir takım hayvanların suya girip ve suyun içinde taş kestiğini görmüş. Bu rüyanın tabiri nedir acaba?

  4. Rüyamda bana saldırmak üzere olan vahşi hayvanlara dur ve git dedim ve onlarda gittiler. Sonra her tarafta kuşlar vardı bende bir tanesine gel dedim ve geldi omzuma kondu.

  5. Rüyamda bir okulun sınıfındaydım. Sınıfta 15 ile 30 yaşına kadar bir çok kişi vardı. Hepimizde öğrenciydik. Ders bitiminde kardeşim sınıfa geliyordu. Herkes dersten çıkıyordu. Aşağıya indim. Baktım ki farklı bir yerdeyiz. Ama yine de eve gitmek için okulun yanındaki tarladan yürüdüm. Keçi ve koyun sürüsü ve yanında kurt ve ayı gördüm. İlerde de yaban domuzu ve penguen gördüm. Korkup okulun kapısının önene geldim. Benimle bekleyen bir çok kişi vardı. Ben endişeyle kardeşimin aşağıya inmesini bekledim. Derken bizim sınıftan biri arabasına bindi. Ama arabası normal kulübe gibiydi. Tahtayı. Bizi almasını söyledik almadan geçip gitti. Hemen sonra yanımızdaki merdivenden bir bebek düşüyordu. Benle arkadaşım yakaladık. Ben onu babasına teslim ettim. Babası bir devlet başkanıydı. Ama Hristiyan’dı. Sonra da uyandım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir