Rüyada Havuç Görmek

Rüyada havuç görmek, hayır ve menfaate, meramını kolaylıkla anlatan kimseye işarettir. Üzeri topraklı, çamurlu havuç görmek, zorluk ve çetinliğe, bir şeyden men etmeye yahut menedilmeye delalet eder. Zengin ve sağlıklı bir yaşamın simgesidir. 

Ayrıca  bkz: Sebze ve Meyve Bahçesi, Tarla

Rüyada havuç yemek, iyi kalpli bir insanla erken yaşta evlilik yapacağınızı haber verir.

Rüyada bir yerde havuç topladığını gören kimse çok çalışmasına rağmen az para kazanır demektir. Fakat rüyasında havuç satın alan işlerini kolaylıkla yoluna koyar ve para sıkıntısı çekmez anlamındadır. Havuç yemek mide ve karaciğerle ilgili bir hastalığa yorumlanır. Zenginliğin ve sağlıklı bir yaşamın simgesidir. Rüyada havuç yediğinizi gördüyseniz, bu, iyi kalpli bir insanla erken bir evlilik yapacağınızın işaretidir.

Rüyasında bir yerden havuç topladığını gören çok uğraşmasına karşın az para alır.

Rüyada havuç görmek iyi değildir. Çiğ veya pişmiş olarak havuç yediğini görmekte bir zarar yoktur. Belki zahmetle elde edilecek bir menfaate delalet eder. Bazılarına göre havuç yemek hastalığa işarettir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada görülen havuç, kaba ve çirkin bir insandır. Rüyada elinde bir havuç olduğunu gören kimse, zor bir işle uğraşsa bile iş kendisine kolay gelir. Yorumcular havuç gören ve onu yiyen kimse üzüntü ve kedere düşer, dediler. Ayrıca, havuç yiyen hayır ve menfaate işarettir, denilmiştir.

Havuç, derdini kolaylıkla anlatan kimsedir. Bundan dolayı rüyada elinde havuç olduğunu gören, bulunduğu çetinlikten veya hapislikten kurtulur.

Rüyada bir yerde havuç topladığını gören kimse çok uğraşmasına rağmen az para alır. Fakat rüyasında havuç satın aldığını gören işlerini kolaylıkla yoluna koyar ve para sıkıntısı çekmez. Havuç yemek mide ve karaciğerle ilgili bir soruna işarettir.

Havuç

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir