Rüyada Haşereler Görmek

Rüyada haşereler görmek, hastalık ve sıkıntılı bir durumu yansıtır. Bu durumdan kurtulmanız başarı getirecektir. Eğer kurtulmayı başaramazsanız bir hastalık haberi alabilirsiniz.

Rüyada haşereler görmek, insanı fazla rahatsız etmeyen ve günlük rutinini aksatmayan sorunlar olarak tabir edilir. Arkadaşınızla önemsiz bir ayrıntıda takılı kalacağınızı, fındık kabuğunu doldurmayan sıkıntılar için beklenmeyen tepkiler vereceğinizi ve boşu boşuna kendinizi üzeceğinizi işaret eder. 

Rüyada haşere görmek ne demek: Etrafınızda çok konuşan biri olduğu ve o kişinin konuşmalarından rahatsız olduğunuz için onu kibarca uyaracağınız anlamına gelir. 

Ayrıca bkz: Hamam Böceği, Küçük Karınca, Böcek 

Rüyada Evde Haşere Görmek 

Rüyada evde haşere görmek, hayra yorulmamaktadır. Eşinizle ya da sevgilinizle aranızın bozulacağına, anlaşmazlıkların çığ gibi büyüyeceğine, huzurunuzu kaçıracak ve ağzınızın tadını bozacak olaylar yaşayacağınıza delalet eder. Ayrıca rüya sahibinin dostlarının içinde dedikodu yapan birilerinin olduğunu ve arkanızdan olur olmaz sürekli konuştuğunu ifade eder. 

Rüyada Bir Sürü Haşere Görmek 

Rüyada bir sürü haşere görmek, zorlukların kat kat çoğalacağı, işlerin sarpa saracağı ve olayların içinden çıkılmaz bir hal alacağı anlamına gelir. Böyle bir rüya gören kimsenin iş hayatında ve aşk hayatında canını sıkan bazı sorunlarla karşılaşacağı ve bunların üstesinden gelemeyeceği şeklinde tabir edilir. Bu rüyanın diğer bir anlamı uzun zamandır katlanılan eza ve cefanın artık nihayete ereceği, kötü zamanların son bulacağı anlamını taşır.

Rüyada Haşere Böcek Görmek

Rüyada haşere böcek görmek, çok çalışıp elde ettiğinizin başarıda başkalarının gözü olduğu anlamına gelir. Yaptığınız işler sonucunda aldığınız ödülleri kıskanan birilerin varlığını ve bu kişilerin art niyetinden kurtulmak için gösterdiğiniz çabaları işaret eder. 

Rüyada haşere böcek öldürmek, hayırlı bir rüya olarak tabir edilir. Endişelerden kurtulmak, huzura kavuşur rahata ermek, karanlığın sonundaki aydınlığa kavuşmak, alın teri ile para kazanmak, mutlu ve mesut günlere adım atmak anlamına gelir. 

Rüyada haşere böcek yemek, sorgulamadan ve araştırmadan yapılan kötü seçimler olarak tabir edilir. Geçmişini araştırmadan tanımadığınız biri ile yıldırım nikâhı ile evleneceğinizi ve sonradan pişmanlık duyacağınıza alamettir. 

Ayrıca bkz: Böcek Sokması

Rüyada haşere böcek tarafından ısırılmak, şer bir rüyadır. Çevrenizde kindar insanların olduğunu, bu kişilerin başkalarına aleyhinizde yalan yanlış şeyler anlattığını, bu durumdan dolayı moralinizin bozulacağına delalet eder. 

Rüyada Vücutta Dolaşan Haşere Görmek 

Rüyada vücutta dolaşan haşere görmek, olumsuz bir rüya gibi düşünülse de aslında sonucu hayırla biten bir rüyadır. Rüya sahibinin ilk etapta karşısına ikiyüzlü insanlar çıkacağı ancak keskin zekâsını kullanarak bu kişilerin ağzına laf vermeyeceğinizi işaret eder. Bu rüyanın diğer bir anlamı müjdeli haber almak anlamına gelir. Kısa bir zaman zarfı içinde beklenmedik bir yerden sizi sevindiren haberler alacağınızı gösterir. 

Rüyada haşerelerin ısırdığını görmek, sağlığın bozulması ve illetli hastalık olarak yorumlanır. Bir yakınınızın hastalanıp yataklara düşmesi, kişinin sağlığının çok ciddi tehlikeye girmesi ve sizindi buna çok üzülmeniz olarak tabir edilir. 

Rüyada Haşere Beslediğini Görmek 

Rüyada haşere beslediğini görmek, sizden daha tecrübeli insanların sizi çeşitli konularda uyarmasına rağmen vurdumduymaz ve umursamaz olacağınız anlamına gelir. Yaşça büyük kimselerin tavsiyelerini göz ardı etmek, nasihatlere kulak asmamak bu yüzden zararlı çıkmak olarak tabir edilir.

 

Rüyada haşere yakaladığını görmek, içi ve kalbi fesat biriyle tanışacağınız anlamına gelir. Bu kimseyle evlilik yapacağınızı, gerçek yüzünü anlasanız bile evliliğinizi sürdüreceğinizi ancak aranızda yaşanan kavgaların artık canınıza tak edeceğine delalet eder. 

Rüyada Yatakta Haşereler Görmek 

Rüyada yatakta haşereler görmek, elinizdeki değerli malların kıymetini bilmediğiniz anlamına gelir. Sahip olduğunuz eşyaları düşünmeden başkalarına dağıtacağınızı ve ailenizin bu konuda size tepkili olacağını işaret eder. 

Rüyada Haşereler Görmek İslami Tabiri 

Rüyada haşereler görmenin İslami tabiri, huzurlu ve mutlu bir ömür yaşamak olarak tabir edilmiştir. Rüya sahibinin yaşayacağı mutlu günleri, kalbinin temizliğini, dualarının kabul olacağını ve ailesine hayırlı bir evlat olacağı şeklinde yorumlanır.

Haşereler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir