Rüyada Hasta / Hastalık Görmek

Rüyada hastanın hasta olduğunu görmesi, sıhhate kavuşmasına; sağlıklı birinin hasta olması sıhhate; ateşli hastalıklar, idareden gelecek üzücü durumlara işaret eder.

Ayrıca bkz: Veba

Rüyada sıkıntıda olan kimsenin hasta olması, bu sıkıntıdan kurtulmasına; hastalık nifaka, inanç zayıflığına ve evhama; salgın hastalık kıtlığa, geçim sıkıntısına ve pahalılığa işarettir.

Rüyada vücudunun bir bölgesinde su birikmesi, hakaret ve süfliliğe; hastalık bazen sıhhatle birlikte dinen zayıflığa, sağlıklı olduğu halde bunun şükrünü eda etmemeye, ibadetleri aksatmaya delalet eder.

Hasta / Hastalık

“Rüyada Hasta / Hastalık Görmek” üzerine 6 yorum

  1. Benim eşim yatalak hasta, rüyalarımda onu hep iyileşmiş görüyorum. En son dün sabah namazdan sonra rüyamda evimizin penceresinden dışarıda yağmur yağdığını içeride eşim tekerlekli sandalyede önündeki çiçeklikte büyük bir ağacın dibindeki toprağı birden eliyle hafif karıştırıyor, dökülmüş yaprakları iteliyor ve ben temiz bir su şişesinden eline su döküyorum. Avucundan su içiyor ve toparlanıp ayağa kalkıyor, bana sarılıyor.

  2. Rüyamda babamla bir yere gidiyorduk, ben motorlaydım, motorun önüne kova koydum balığı götürüyorduk. Babamı takip ediyordum bir yere gidip balığı bırakmak zorundaydık ama bir turlu gidemiyorduk. Babam da rüyamda kanserdi sürekli babamın pesinden gidiyordum. Rüyada babamın yüzünü hiç görmedim. Birde “Cami” dendi rüyamda, onu hatırlıyor. Sanayideydik biz balığı bir yere götürmesek ceza keseceklermiş bize. Birde 2 kişi gördüm en son rüyamda. 1 i sigara içiyordu onun yüzünü görmedim. Babam “Sigarayı bırakmamış mıydın?” dedi. O da “Nerede” dedi orda da 2-3 tane ufak çocuk geziniyordu. Bu rüya tabirini bana yorumlayıp e-mail atar mısınız rica etsem?

  3. Rüyamda en yakın arkadaşımın saçları kazınmış, bir bacağı kesilmiş, diğeri de ezilmiş bir şekilde gördüm ama o çok mutluydu ve “Elimi de kopartacaklar” diyordu.

    1. Arkadaşın senden bir şey gizler. Mesela senin tasvip etmediğin bir yere gitmiştir. Ama sana söyleyemez.

  4. Selamünaleyküm. Şöyle bir sorum olacak… Bu soruma bir cevap olursa lütfen yorumlayın. Eşim 3 sefer ameliyat oldu 4. ameliyat olacak dua ediyorum sağlına kavuşsun yeni doğan çocuğumuza Rabbim bağışlasın diye. Hemen peşi sıra kötü düşünce geliyor aklıma ya bir şey olursa bu neye yorumlanır ne yapmam gerekir kafayı yiyecem düşünmekten. Bunu lütfen bana bir yol gösterin saygılarımla.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir