Rüyada Hasta Görmek

Rüyada hastalandığını görmek sağlığın iyi olduğuna yorulur. Nadir görülen bir hastalıkla ilgili olan rüya da olduğu gibi çıkar. Rüyada hasta olarak yattığını görmek gören kişinin uzun yola çıkacağına işaret eder.

Rüyada hasta görmek ne anlama gelir, kötü giden işlerin yakın zamanda düzeleceğine, terfi alacağına, saygıdeğer biri olacağına delalet eder. Rüya sahibinin sıkıntılarının ve sorunlarının son bulacağına ve sorumluluklarının farkına varacağına delalet etmektedir.

Rüyada hastalandığını görmek ne demek gören kişinin telaşlanmasına gerek yoktur. Böyle bir rüya, sağlığınızın iyi olduğuna işaret eder.

Hasta

“Rüyada Hasta Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Merhaba rüyamda büyük bir bahçede tanıdıklarımızla duruyorduk ama ben ayrı bir yerdeydim sonra yanıma bayan bir doktor geldi, beyaz önlükleriyle bana meme kanseri olduğumu söyledi. Ağlamaya başladım, bir ara açıp göğsüme baktığımı masaj yaptığımı hatırlıyorum. Anlamı nedir, acaba?

  2. Ölmüş bir yakınımın hasta yatağında olduğunu ve bazen ona yardım etmeye çalıştığımı bazen de ondan korktuğumu gördüm. Bu ne anlama geliyor mümkünse tabir edebilir misiniz?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir