ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Aldatmak / aldatılmak Görmek

Rüyada birini aldatmak, gerçek hayattan doğru yoldan sapmaya,

Biri tarafından aldatılmak, mağdur durumda olan taraf için işlerin kısa zaman içinde yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada başka bir kimseyi kendisinin aldattığını gören kişi eğer ticaret ile uğraşıyorsa zarar edecek, memur ya da işçi ise maddi sıkıntıya uğrayacak, herhangi bir hastalığa sahipse hastalığı daha da şiddetlenecek demektir.

Rüyada birini aldattığını görmek, iyiye alamet değildir.

Bu tarz rüyaların görülmesi, kişide bilinç yaratmalı yaşamında dikkatli olmalıdır.

Aldatmak / aldatılmak rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

30
59
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

Songül

Rüyamda eşim beni aldatıyordu.

01.08.2013 11:04:56

Ferah

Düğün var ve kayınvalidem eve misafir getirmiş. Sabah kalktım ev kalabalık, eşimi aradım sonra bir akrabamızla satranç oynadık. “Annemi yendim” dedi “Ama eşimle oynasaydı yenilirdim” dedi. Ben de “Salonda mı?” dedim. “Evet” dedi ve salona gittim. Tam yanına varacakken pencereden aşağı yeşil yeşil kustum, yüzümü yıkamak için tuvalete gittim. Kızlar vardı konuşuyorlardı öğretmenlerinin genç sevgilisi hakkında “Kim o” dedim. Eşimi tarif ettiler salona gittim, yoktular kızlara sordum. “Öğretmenlerinin evine gitmiştirler” dediler. “Bana evi gösterin” dedim. Yola çıktık taksiye bindik ama bir türlü eve varamıyoruz. Yolda patronum ile karşılaştık, oğlunu emanet etti bana orda uyandım.

04.08.2013 09:54:01

Hayat işte

Eşim beni müşterimizle aldatıyordu, çok mutluydu tv ye çıktılar farkında değildi. Ben TV'den gördüm onları, gözlerinin içi gülüyordu kızı çok hırpalamaya çalıştım ama zarar veremedim.

31.08.2013 13:24:01

Hasan

Eşimin beni şu an görüşmediğimiz eski sıkı bir arkadaşımızla aldattığını gördüm. İnkar etmediler hatta uzun süredir bu böyleymiş. Ablamda eniştemi aldatıyormuş, o da uzun süredir sürüyormuş. Eşimle biz evleri ayırdık, o dostu ile gitti. Eniştemin ise haberi yoktu, şu an saat 5 uyuyamıyorum, ne yapmalıyım, bugün gerçek hayatta ama sanırım ben de eşimi aldatıyordum. İşimde babama yalan söyledim.

11.10.2013 05:22:44

Berna

Sevgilim tarafından aldatılmışım rüyamda? 2 kez gördüm.

04.11.2013 02:46:12

Eda S.

Rüyamda babamı, annemi aldatırken gördüm. Bu neye işarettir? Rüyamda babam bir kadın ile birlikte geldi. Yanlarında çocuk vardı. Ben çocuğa bakınca, annem de bana kızdı. “O senin kardeşin değil!” dedi. Ben de bıraktım, erkek çocuğuydu. Kadına kızdım daha sonra da babam bana kızdı, kadına kızdığım için. Sonra babam vurdu. Annem bağırıyordu, rüyamda. Sonra uyandım. Bunlar neye işarettir?

13.12.2013 16:22:43

Betül

Rüyamda sevgilimin beni sarışın bir kızla aldattığını gördüm. Hayır, olur inşallah. Çok etkilendim.

07.02.2014 10:08:38

Melis

Rüyamda sevgilim 2 kızla konuşuyordu çok kızmıştım sonra geldi ve bana “Birlikte gidelim mi?” dedi. Ben de “O kızlarla git” deyip kaçtım sonra sinemadaydık maç izliyorduk. O kızlarla oturuyordu. Gıcık olmuştum.

18.04.2014 08:59:26

isyankar

Merhaba, ben rüyalarımda sürekli eşim tarafından aldatıldığımı görüyorum. Dün gece de rüyamda eşimi telefonla arkadaşımla beni aldatırken yakaladım. Bu konuyla ilgili beni aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkür ederim.

30.06.2014 09:36:20

SERKAN

Merhaba, ben rüyamı tam anlayamadım size anlatmak ve yorumunuzu bilmek isterim. Rüyamda ev içinde eşim teyze oğlu var. Ben başka bir odadan geliyorum bir koltuğa oturuyorum. Eşimle teyze oğlu başka bir koltukta oturuyor sonra ben numaradan gözlerimi kapatmış uyuyor numarası yapıyorum. Sonra gözlerimi açtığımda eşimle teyze oğlu dudak dudağa öpüşüyordu. Yanlarına gittim “Ne yapıyorsun?” dedim eşime. Sonra uyandım, bu kadar. Yorumunuzu bekliyorum. Saygılar...

23.10.2014 12:21:50

Derya

Rüyamda eşim beni aldatıyordu ve ben çok ağlıyordum.

24.10.2014 08:49:40

Zeynep

Rüyamda abimle ölmüş eşim beni aldatıyordu. Çünkü tanıdığım iki kadınla kendi evimde yakaladım.

04.11.2014 10:01:07

İlknur

Sık sık nişanlıyken kendimin bir başkasıyla evlendiğimi görüyordum çok rahatsız oluyordum bu durumdan. Sonra evlendiğimde de ayni rüyaları gördüm ve gerçekte de kocam beni aldattı. Ben yakalayınca pişman olduğunu itiraf etti ve bir hafta sonra yalanladı hala yapmadığını söylüyor. Sanırsam yine görüştü ve ben dayanamayıp oturduğum şehirden taşınmak istediğimi söyledim. Taşındık ama hala rüyamda aldattığını görüyorum. Güvenim yok. En son o kadını rüyamda iyice dövdüm kan gördüm. Yine rüyamda yalanlıyordu kocam ama yüz yüze geldiğinde gözlerinin içine bakıp gülüyordu kadına gizlice. Kadına soruyordum “Yattınız mı?” diye “Evet” diyordu. Kocama soruyordum “Hayır” diyordu riyamda. Çok bunaldım bir çareyim çünkü kocama güvenmiyorum. İlk önce itiraf etti “Yattık” dedi. Sonra “Hayır kıskandırmak için dedim” dedi. Ne yapayım bir akıl verin. İki seneyi geçti bu olay üstüne. Atamadım içimden, huzursuzum.

29.11.2014 12:07:09

Engin

Eşimin telefonla bir öğretmenle görüştüğünü yakaladım. “Yeni” dedi. Kısa önce tanıştığını söyledi.

15.12.2014 04:10:36

Yağmur

Rüyamda kocamla ablam beni aldatıyordu. Ben buna çok üzülüyorum. 2 haftadan beri aynı rüyayı görüyorum. Ne yapmalıyım?

07.01.2015 10:11:25

Faika

Eşim beni aldattı rüyamda.

21.02.2015 18:52:31

Hakan

Rüyamda karım beni aldattı. Telefonla başkası ile konuşurken yakaladım. Yanımda kayın birader de vardı, inkar etti, dayak attım. Tam eve gidecektik konuşmaya, uyandım. Ne anlama geliyor?

13.04.2015 08:24:20

Y568

Rüyamda, babam annemi aldatıyordu. Lütfen bunun cevabını bana verir misiniz?

21.05.2015 06:02:25

Esra

Eşim kızımızın gösterisi var, çağırıyorum gelmiyor. Sonra bana kasalı bir araba veriyor. Gösteriden çıktıktan sonra ben eşyaları arabaya koyuyorum bir bakıyorum eşim arabayı almış, gitmiş sonra bırakıyorum. Çarşı gibi bir yerdeyim dolanıyorum bir kuşçu dükkanına bomba koymuşlar, polis var “Uzaklaşın” diyor. Ben kızımla kaçıyorum oradan sonra bir bakıyorum otobüs durağında eşim beyaz bir arabayla başka arabanın arkasına çarpmış. “Ne oldu?” diyorum. “Kaza yaptım” diyor. Otobüs durağının orada taksi durağı da var eşim orda bekliyor. Biz tam yürüyecekken kadının biri arkadaşına kucağında kız çocuğu çocuğun üzerine sinek ilacı sıkıyor. Ben duraktaki adamlar diyor ki; ne yapıyorsun, manyak mısın, çocuğu öldüreceksin.” Kadın diyor; “Kocaman böcek var, o ısırmasın diye bak,” bir bakıyorum kocaman ari gibi bir şey havada bir sürü, eğiliyoruz, bize zarar vermiyor dolaşıyorlar. Sonra da baktım kayboldular. Eşimin yanına gittim eşim yok, yaşlı kadın durakta yatıyor yatakta, saçlar sarışın ama beyazlıklarla karışık. Eşimi soruyorum “Nerede” diye. “Bekle gelir” diyor. Bekliyorum bekliyorum gelmiyor. Sonra orda bir ara var, orayı fayans döşüyorum. Eşimi soruyorum yok. O fayanslar üç kere ellerimle soktum döşedim fayanslar mordu. Sonra bir baktım, bir kadın bir adam geldi. Kadın orta yaşlarda, eşime göre yaşlı. Bekledim gelmeyince çıktım. Ben yürüyorum çarşıda kalabalık bunların beni takip ettiğini fark ettim. Hızlanmaya başlayınca koşmaya başladılar ve önce kadın yakaladı, kolumu ısırıp kanımı emip beni öldürmeye çalıştı. Polise bağırıyorum duymuyor. “Bana niye böyle yapıyorsun” diyorum cevap vermiyor, hiç konuşmuyorlar benimle. Sonra anladım kocamın beni onunla aldattığını. Kadının elinden kurtuldum kaçarken adam yakaladı. Kadına göre gençti o da. Kolumdan ısırdı, polise seslendim baktı, geri çevirdi suratını sonra onun elinden de kaçtım. Sonra lavabo gibi bir yerler varmış, oraya girdim ama orda yanımda bir baktım kız arkadaşım, onun oğlu, bir de kendi kızı ona anlatıyorum eşim beni aldatıyor diye, olayları. Sonra arkadaşımın oğlunu kızımı oda gibi yer var, oraya giriyoruz. Çocukları doyuracağım diye arkadaşımın oğluna ekmek veriyorum bir baktım beyaz böcek yemediler. Böceği öldürmeye çalıştıkça böcek büyüyor ve konuşuyordu. Oradan kaçtık ekmekleri çöpün oraya koydum eve gittim. Eşim gelmemiş, ağlamaya başladım. Bu gece geçti gelmedi, sağına aile dostumuz eşimi getirdi. Ama nasıl sarhoş, ayakta duramıyor. Buna kızmaya başladım tokat attım ağlamaya başladım. “Neredeydin?” diye soruyorum. Denize gitmiş, yanımızda birileri var onlara diyorum “Eşim bensiz bir yere gitmedi. Niye gittin?” diyorum. “İşte, istemiyorsan yine giderim” diyor eşim. Orda ağlamayla uyandım.

26.06.2015 10:44:19

Sibel

Rüyamda eşimin beni defalarca aldattığını gördüm ama hâlbuki ben eşime normalde çok güvenirim.

26.06.2015 14:07:43

Kumsal

Rüyamda sevgilimin bize gelip benimle konuşmak istemediğini, yengemle tartıştığını gördüm.

28.06.2015 00:52:11

Sevil

Rüyamda evin içinde dolaşırken eşimin son model bir cep telefonu olduğunu görüyorum telefonu elime alıp açıyorum. Ekranda eşimi bir kadınınla çekilmiş fotoğrafını görüyorum. Eşim takım elbiseli, kadın eşimin arkasında sol tarafında sadece yüzü görünüyor. Bakmaya devam ediyorum kadının evinde ailesi, annesi ve iki çocuğu olan, eşimin de birlikte olduğu fotoğrafları görüyorum. Sonra telefon elimde odaya giriyorum eşim koltukta oturuyor. Telefonu eşime uzatıp bunların ne olduğunu soruyorum hiç cevap vermiyor. Eşime “Eve geç gelmelerinin sebebi bu muydu?” diyorum. Başını onaylar gibi sallıyor. Ve ben çıldırmış bir halde bağırmaya başlıyorum “Neden?” diye. Yoldan çıktığını günah işlediğini söylüyorum. “Biliyorum” diyor. Ben ağlıyorum ve yanımda küçük oğlum da var o da ağlıyor. Eşime bela okuyorum. Ağlayarak uyandım.

21.07.2015 08:05:00

Günel

Yengem amcamı aldatıyordu, amcam da bunu fark etmedi ama ben fak ettim ve bunu amcama söylemedim söylemeyecektim de. Bir ara bir şeyler söyledim ne dediğimi hatırlamıyorum ama yengem bunu gerçeği amcama söylerim diye algılamış ve bana söyleme diye kaş göz işareti yaptı. Sonra da uyandım.

11.08.2015 10:45:29


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2015 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook