ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Aldatmak / aldatılmak Görmek

Rüyada birini aldatmak, gerçek hayattan doğru yoldan sapmaya,

Biri tarafından aldatılmak, mağdur durumda olan taraf için işlerin kısa zaman içinde yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada başka bir kimseyi kendisinin aldattığını gören kişi eğer ticaret ile uğraşıyorsa zarar edecek, memur ya da işçi ise maddi sıkıntıya uğrayacak, herhangi bir hastalığa sahipse hastalığı daha da şiddetlenecek demektir.

Rüyada birini aldattığını görmek, iyiye alamet değildir.

Bu tarz rüyaların görülmesi, kişide bilinç yaratmalı yaşamında dikkatli olmalıdır.

Aldatmak / aldatılmak rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

18
59
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

Songül

Rüyamda eşim beni aldatıyordu.

01.08.2013 11:04:56

Ferah

Düğün var ve kayınvalidem eve misafir getirmiş. Sabah kalktım ev kalabalık, eşimi aradım sonra bir akrabamızla satranç oynadık. “Annemi yendim” dedi “Ama eşimle oynasaydı yenilirdim” dedi. Ben de “Salonda mı?” dedim. “Evet” dedi ve salona gittim. Tam yanına varacakken pencereden aşağı yeşil yeşil kustum, yüzümü yıkamak için tuvalete gittim. Kızlar vardı konuşuyorlardı öğretmenlerinin genç sevgilisi hakkında “Kim o” dedim. Eşimi tarif ettiler salona gittim, yoktular kızlara sordum. “Öğretmenlerinin evine gitmiştirler” dediler. “Bana evi gösterin” dedim. Yola çıktık taksiye bindik ama bir türlü eve varamıyoruz. Yolda patronum ile karşılaştık, oğlunu emanet etti bana orda uyandım.

04.08.2013 09:54:01

Hayat işte

Eşim beni müşterimizle aldatıyordu, çok mutluydu tv ye çıktılar farkında değildi. Ben TV'den gördüm onları, gözlerinin içi gülüyordu kızı çok hırpalamaya çalıştım ama zarar veremedim.

31.08.2013 13:24:01

Hasan

Eşimin beni şu an görüşmediğimiz eski sıkı bir arkadaşımızla aldattığını gördüm. İnkar etmediler hatta uzun süredir bu böyleymiş. Ablamda eniştemi aldatıyormuş, o da uzun süredir sürüyormuş. Eşimle biz evleri ayırdık, o dostu ile gitti. Eniştemin ise haberi yoktu, şu an saat 5 uyuyamıyorum, ne yapmalıyım, bugün gerçek hayatta ama sanırım ben de eşimi aldatıyordum. İşimde babama yalan söyledim.

11.10.2013 05:22:44

Berna

Sevgilim tarafından aldatılmışım rüyamda? 2 kez gördüm.

04.11.2013 02:46:12

Eda S.

Rüyamda babamı, annemi aldatırken gördüm. Bu neye işarettir? Rüyamda babam bir kadın ile birlikte geldi. Yanlarında çocuk vardı. Ben çocuğa bakınca, annem de bana kızdı. “O senin kardeşin değil!” dedi. Ben de bıraktım, erkek çocuğuydu. Kadına kızdım daha sonra da babam bana kızdı, kadına kızdığım için. Sonra babam vurdu. Annem bağırıyordu, rüyamda. Sonra uyandım. Bunlar neye işarettir?

13.12.2013 16:22:43

Betül

Rüyamda sevgilimin beni sarışın bir kızla aldattığını gördüm. Hayır, olur inşallah. Çok etkilendim.

07.02.2014 10:08:38

Melis

Rüyamda sevgilim 2 kızla konuşuyordu çok kızmıştım sonra geldi ve bana “Birlikte gidelim mi?” dedi. Ben de “O kızlarla git” deyip kaçtım sonra sinemadaydık maç izliyorduk. O kızlarla oturuyordu. Gıcık olmuştum.

18.04.2014 08:59:26

isyankar

Merhaba, ben rüyalarımda sürekli eşim tarafından aldatıldığımı görüyorum. Dün gece de rüyamda eşimi telefonla arkadaşımla beni aldatırken yakaladım. Bu konuyla ilgili beni aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkür ederim.

30.06.2014 09:36:20

SERKAN

Merhaba, ben rüyamı tam anlayamadım size anlatmak ve yorumunuzu bilmek isterim. Rüyamda ev içinde eşim teyze oğlu var. Ben başka bir odadan geliyorum bir koltuğa oturuyorum. Eşimle teyze oğlu başka bir koltukta oturuyor sonra ben numaradan gözlerimi kapatmış uyuyor numarası yapıyorum. Sonra gözlerimi açtığımda eşimle teyze oğlu dudak dudağa öpüşüyordu. Yanlarına gittim “Ne yapıyorsun?” dedim eşime. Sonra uyandım, bu kadar. Yorumunuzu bekliyorum. Saygılar...

23.10.2014 12:21:50

Derya

Rüyamda eşim beni aldatıyordu ve ben çok ağlıyordum.

24.10.2014 08:49:40

Zeynep

Rüyamda abimle ölmüş eşim beni aldatıyordu. Çünkü tanıdığım iki kadınla kendi evimde yakaladım.

04.11.2014 10:01:07


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2014 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook