Rüyada Hamam Böceği Görmek

Rüyada hamam böceklerini görmek, zayıf düşman ile tabir edilir.

Ayrıca bkz: Rüyada Mayıs Böceği Görmek 

Hamam Böceği

“Rüyada Hamam Böceği Görmek” üzerine 8 yorum

  1. Rüyamda üç kötü görünümlü fare ve 10-15 hamam böceğinin evimize girerken gördüm. Ve onlardan korkuyordum. Eve girmeden önce bir yerde toplanıp ondan sonra ordu gibi dizilip eve geçiyorlardı.

  2. Rüyamda bir akrabamızın evindeyiz. Yerde halıların üstünde hamam böcekleri dolanıyor, çok ani hareket edip tekrar aniden duruyorlar. Bende ufak kızımı yerde yürütürken üzerlerine basmaması için çok dikkat ediyorum. Cevabını dönerseniz sevinirim. Hayırlı ramazanlar.

  3. Selam, bu gün rüyamda irili ufaklı bir kaç tane hamam böceği gördüm kapkara olana hortumla vurmaya çalıştım birine sarıydı o su dökmeye çalıştım ama öldüremedim. bazıları kum yığını vardı içine saklandı.

  4. Ben de bu sabah rüyamda hamam böceği gördüm, kanatlıydı, ezip öldürmeme rağmen uçmaya devam etti.

  5. Ben de böcek sürüsü görenlerdenim ancak evde değil, okulda. Rüyamda hamamböceğine çok benzeyen böcekler okulumu basıyordu. Arkadaşlarım da okuldaydı yani normal bir okul günüydü. İlk önce bir iki böcek sonra yüzlercesi ortaya çıkıyordu.

  6. Rüyamda bir bakıyorum kızartma tenceresi içinde yağ var, sıvı yağ. Temiz tenceremin eskidiğini düşünüyorum kafamı çeviriyorum bir tane daha tencere beyaz yeşil çiçekleri var, onun da içinde yağ var. Yanında bir tencere daha var, onun da içinde yağ var. Sonra tezgahı altındaki dolabı açıyorum içinde uzaktan hamamböcekleri görüyorum tam yakalayacağım bir bakıyorum yok, öyle gördüm. Yorumlarsanız sevinirim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir