Rüyada Gökkuşağı Görmek

Rüyada ebekuşağını tüm renkleriyle görmek, korkudan emin olmaya, evlenmeye; gökkuşağı ucuzluk ve bolluğa, sıkıntıdan kurtulmaya delalet eder. Mutluluğun ve başarının haberidir. Uğraştığınız her işte başarılı olacaksınız demektir.

Ayrıca bkz: Ebemkuşağı, Gökyüzü

Rüyada gökkuşağı görmek, mutluluğun ve başarının işaretidir.

Rüyada gökkuşağı doğduğunu görmek, heyecanlı olayların meydana geleceği ile yorumlanır. Gökkuşağını sarı renkte görmek, o yer insanlarına hastalık geleceğine; kırmızı renkte görmek, savaş çıkacağına; yeşil renkte görmek, ürünlerin çokluğuna, bolluk, ucuzluk ve berekete işarettir.

Cabir-ül-Mağribî’ye göre; gökyüzünde kırmızı bir çizgiye benzer bir işaret görmek, o yerin hükümet başkanının kuvvet ve adaletine; siyah görmek ise aksine, adaletsizliğine ve aciz içinde oluşuna yorumlanır. Gökkuşağını asli renkleriyle ve parlak görmek, iyi ve hayırlı günlerin geleceğine delalet eder. Mutluluğun ve başarının işaretidir. Elinizi attığınız her işte başarılı olacaksınız.

Gökkuşağı

“Rüyada Gökkuşağı Görmek” üzerine 7 yorum

  1. Gökkuşağı çıkacağını ve o noktaya baktığımı ancak göremediğimi gördüm, rüyamda.

  2. Ben rüyamda 3 tane gökkuşağı gördüm, çeşit çeşit renklerde yani gerçekte olduğu gibi. Manasını en kısa zamanda yazın.

  3. İyi günler, ben rüyamda (Allah hayırlara vesile etsin inşallah) gece arabadan bir şey almak için çıkıyorum. Dışarıda çok yagmur ve rüzgar var. Arabanın yanında sarhoş bir adam var, öyle bağırıp duruyordu. Ben hiç adama doğru bakmıyorum. Arabadan geri eve dönüyorum ama adam arkamdan salana sallana geliyor. Korkuyorum tabi, hemen evin kapısını açıyorum ve birden güneş doğuyor, her yer aydınlanıyor. Ve ben de rüyamda içimden diyorum ki: Yağmur çok yağdı. Birden de güneş doğdu. Şimdi gökkuşağı çıkacak diyorum?” Bu ve bunun yorumunu nasıl bulabilirim, ya siz yorumlayabilir misiniz?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir