Rüyada Gitar Görmek

Rüyada gitar çalmak, artistik kabiliyetlerinin bulunduğuna işarettir. Rüyada gitar sesi duymak, postadan çoktandır beklediğiniz bir haberin geleceğine işarettir. İyi haber, sevinç olarak yorumlanır. Aşk mektubu ve sevgiliye kavuşmak olarak da yorumlanır.

Ayrıca bkz: Müzik Aleti

Rüyasında gitar çaldığını görmek, evinde geçimsizlik olduğuna; başka birinin gitar çalıp kendisinin dans ettiğini veya dinlediğini görmek, bazı dedikodular işiteceğine ve üzüleceğine delalet eder. 

Bazılarına göre: Rüyada gitar görmek veya çalmak, sizde saklı olan bazı kabiliyetinizi açıklamak fırsatını elde edeceğinize, suretle çalıştığınız muhitte saygın bir insan olarak tanınacağınıza; gitar sesi duymak, pek yakında beklediğiniz müjdeli bir haber alacağınıza işarettir.

Gitar

“Rüyada Gitar Görmek” üzerine 11 yorum

  1. Ben 3 aydır gitar almanın peşindeyim. Şimdi elime bir miktar para geçti ve 1 haftaya kalmaz Allah kısmet ederse gitar alacağım. Bu günde rüyamda gitar almışım. Tam kılıfını açarken acil bir işim çıkıyor ve gitarı saklıyorum, gidiyorum. Bunu açıklayabilir misiniz ?

  2. Rüyamda odamda gitar buldum ve birden bire ailem ve arkadaşlarımın önünde çok iyi gitar oynadım. Bunun anlamını çok bilmek isterim.

    1. Merhabalar,

      İşletim sistemimizden rüya tabiri okurken herhangi bir reklam bozukluğu göremiyoruz.

      Size yardımcı olabilmemiz için hangi tarayıcıyı kullandığınızı söyleyebilir misiniz bize? Örneğin; Chrome, Firefox, İnternet explore, safari gibi. Eğer bunlarla ilgili bir problem olmadığına eminseniz işletim sisteminizde bir sorun olabilir. En yüksek ihtimal ise bilgisayarınıza virüs girmiş olmasıdır. Bu durumda güncel bir antivirüs programıyla genel bir tarama yapmayı deneyiniz.

      Not: Herhangi bir sorun karşısında iletişim sayfamızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

      İyi günler dileriz.

  3. Rüyamda bir gitarım olmuş ve çalmayı da biliyorum ama çalamıyorum. Çünkü mızrap gerekiyor ama mızrap yoktur. Kayıp olmuş. Lütfen arkadaşlar anlamını bilen kişiler yorumlasın. Çünkü ben bu rüyanın anlamını bilmiyor ve çok merak ediyorum. 😉 🙂 ;( 🙁

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir