ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Gelin / gelinlik Görmek

Sevinç ve neşeye, gelinin eve gelmesi hane halkı için bolluğa, Genç kızın gelin görmesi dünürcü gelmesine, Delikanlının gelin görmesi arzu ettiği işin gerçeklmeşmesine; Gelinlik görmek ve onu giymek genç kız için evlenmeye, bekar erkek için sevdiği kızlaa söz kesilmesine, Orta yaşlı kadının gelinlik giymesi sevinç ve sürura, yaşlı kadının beyaz gelinlik giymesi vefat etmesine delalet eder. Güveyin tabiri de gelin gibidir. ( Ayrıca Bakınız; Gelin Süsleyen,Damat.)

Gelin / gelinlik kelimesinin rüya tabiri fark etmiş olduğunuz üzere kısa ve öz anlatılmıştır. Ancak rüya tabirlerinde unutmamanız gereken en önemli özellik rüyanızda görmüş olduğunuz diğer nesne ve eylemlerin açıklamalarına bakmak bunların hepsini bir araya getirerek anlam vermektir. Bunun için mutlaka sitemizin arama bölümünü kullanınız.
Dikkat etmeniz gereken başka önemli bir husus ise rüyanızı bir bütün olarak görüp ona göre değerlendirmeye çalışmanız gerekmektedir. Rüyalar her zaman size ilerisi için bilgi vermek için olmayabilir, günlük hayatınızda üzerine düşündüğünüz konular ile ilgili rüyalar görmeniz doğaldır. Baze ise rüyalar çok karmaşık ve anlam vermek bir o kadar güçtür. Bu durumlarda tabirlerden yararlandığınızda ve yorumlarken dikkat etmeniz gereken husus iyimser olarak yorumlamak olmalıdır.
Bir rüyayı tabir etmek, yorumlamak gerçekten zordur. Fakat bilmelisiniz ki burdaki açıklamalar yıllarca biriktirilmiş bilgilerin ve deneyimlerin ürünüdür.
Rüyanızda ana nesne olarak Gelin / gelinlik görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.

Gelin / gelinlik rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

20
58
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

gelin

Merhaba, ben yeni evlendim bir hafta oldu ancak yakın akrabamız beni düğünümün olduğunu gelinlik giydiğimi görmüş. Anlamını merak ediyorum :-)

10.07.2013 13:49:17

gül

Annem 1999 yılında vefat etti. Rüyamda onu gelinlikle yeniden evlenirken gördüm, çok güzel olmuştu. Ona önce kızdım sonra sarılıp affettim.

11.07.2013 09:21:49

mine K.

Rüyada ölü birinin gelinlik giymesi.

11.07.2013 09:51:57

Zehra B.

Ben evliyim iki çocuğum var fakat dün gece kendimi gelinliğin içinde gördüm fakat hiç içim almayan bir insanla evleniyormuşum. Daha önce o insanı görmedim. Düğünümde yarım kesiliyor bir anlam veremedim acaba neye delalet eder. Çok merak ediyorum. Bana yorumlarsanız çok memnun kalırım. Şimdiden teşekkürler.

12.07.2013 18:49:10

Hatice

Ben evliyim bir çocuk var. Rüyamda gelinlik giydiğimi gördüm. Ne anlama geliyor? Yorumlarınızı bekliyorum.

25.03.2014 08:58:43

Elif

Gelinliğin üzerinde tavus kuşunun kanatlarından vardı ve bana büyük geliyorlardı. Damatta ablamın eski nişanlısı.

19.08.2013 10:17:20

Gulcan

Ben bekarım, rüyamda gelinlik giydim ama normalde bembeyaz, aynaya baktığımda ise altı beyaz, üstü parlak bir siyah. Anlamını merak ediyorum...

20.10.2013 12:56:48

Gülseren K.

Merhaba ben evliyim, 6 yıllık ama sürekli gelinlik giydiğimi, düğünümün olduğunu ve tanımadığım birinin bana sarı güller verdiğini görüyorum. Ve anlamını merak ediyorum.

10.11.2013 09:18:46

Garip

Rüyamda sevdiğim erkeğin gelinlik giydiğini gördüm. Çok saçma ama bir anlamı var mı? Merak ediyorum...

30.11.2013 21:24:45

Esma

Merhaba yakın akrabalarımızdan biri beni gelinlik giymiş ve damadın da yanımda oturduğunu görmüş. Tabirlere baktım ama ben tatmin olmadım cevaplardan.

18.12.2013 10:08:47

Esma

Ben de kendim için rüya gördüm. Uzun bir etek giymiştim ve rengi mavi, kot sanırım. Bir bebek eteğime az da olsa istiğfar etti. Ben de o kısmı sildim ama sonra deterjan dökerek tamamen yıkayıp asıyorum. O esna da erkek çorabı var, tel de. Onu da aşağı düşmeden elime alıyorum.

18.12.2013 10:12:29

Geeelin

Ben daha 15 yaşındayım ve istemediğim birisiyle gelinlik giyip evlendiğimi gördüm. Anlamını merak ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. :)

28.12.2013 16:11:14

Sevginar

Ninem beni rüyasında gelinlikle görmüş ve bunu istiyorum. Yorumlayabilir misiniz?

02.02.2014 21:00:09

FATMA

Rüyamda 2001 yılında vefat eden annemi genç kızlık haliyle yeniden evlenirken, beyaz gelinlikler içinde görüyorum. Evlendiği adamın boyu çok uzun. İki tarafı yüksek duvarlarla örülü dar yollardan geçiyoruz. Uzakta, küçük bir kulübe görüyorum. Etrafında hiç ev yok. Bir sürü inek, keçi gibi çiftlik hayvanları var. Annemin böyle bir evlilik yaptığına çok üzülüyorum. Hayatında hiç çiftlik hayatı yaşamamış olan annem için, burada nasıl geçinecek, nasıl yaşayacak diye endişe ediyorum. Yorum yazarsanız çok sevinirim.

22.02.2014 07:18:19

Fatma

Rüyamda sürekli gelinlik görüyorum. Ne anlama geliyor?

16.04.2014 16:17:30

Christina

Ben evliyim, henüz çocuğum da yok. Rüyamda aynı eşimle tekrar evlenerek aynı gelinliği giydiğimi gördüm ve çok fazla altın bileziğim vardı. Ne anlama gelir acaba? :S

26.05.2014 11:13:28

Gözde

Ben rüyamda tanımadığım bir kadını siyah gelinlikle gördüm, çok mutluydu. “Çok kakıştı” falan diyordu bana.

01.06.2014 10:53:35

Lifeguard

Ben rüyamda yarım gelinlik ile uzaktan evime geliyormuşum. Annem boş kazan kaynatıp duruyor ve “Ben ona hep söyledim hep söyledim yaşı büyük insan” diyor ve evin önünde sandalyeler ve akrabalar yüzleri kapkara oturuyorlar. Bunu bana açıklayabilir misiniz? Teşekkürler.

01.10.2014 17:48:32

Nurgül Ö.

Ablam 2 gün önce beni rüyasında bembeyaz gelinlikle görmüş ve ben daha 17 yaşındayım. Ne anlama geliyor?

17.10.2014 12:09:37


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2014 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook