ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Gelin Görmek

Rüyada gelin görmek daima iyiye yorumlanır. Gelin neşe, huzur, güzel haber ve yaklaşan güzel günler demektir. Gelin olduğunu gören bekar ise evlilik olacağına işarettir. Ancak gelinlik temiz ve güzel ise mutlu olunacak, yırtık yada kirliyse sonu belirsiz bir evlilik olarak yorumlanır.

Rüyada gelin görmek daima iyiye yorumlanır. Gelin neşe, huzur, güzel haber ve yaklaşan güzel günler demektir. Gelin olduğunu gören bekar ise evlilik olacağına işarettir. Ancak gelinlik temiz ve güzel ise mutlu olunacak, yırtık yada kirliyse sonu belirsiz bir evlilik olarak yorumlanır.

Garip olaylar, hayatınızda olumlu veya olumsuz değişikliklere neden olacak. Gelinlik giymek, ummadığınız bir yerden elinize para geçeceğinin işaretidir.

Kısmet, neşe, huzur, müjde, yaklaşan güzel günlere işaret eder.

Rüyada gelin görmek daima hayirla yorumlanir. Gelin kismet ve sans demektir. Eger gelinin koluna giriyor ve onunla birlikte yürüyorsa, eline çok miktarda para ve mal geçecegine isarettir. Bir kizin kendisinin, rüyada gelin oldugunu görmesi, yakinda büyük bir kismete kavusacagina, eger bir erkege dogru yürüyorsa, o kismetin çok yakinda eline geçecegine, bu rüyayi bir erkek görmüs ise yakinda evlenecegine, eger evli ise bir çocugu olacagina delildir.

Rüyada gelin görmek daima iyiye yorumdur. Gelin kısmet, neşe, huzur, müjde, yaklaşan güzel günler demektir. Gelin olduğunu gören bekar ise hemen evlenir. Ancak gelinlik temiz ve güzel ise mutluluğa, yırtık yada kirliyse sonu belli olmayan evliliğe işarettir.

Rüyada gelin görmek daima iyiye yorumdur. Gelin kısmet, neşe, huzur, müjde, yaklaşan güzel günler demektir. Gelin olduğunu gören bekar ise hemen evlenir.

Gelin rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

20
59
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

Güven

Dün gece yatsı ve sabah namazının peşinden sevdiğim kız benim için hayırlı mı değil mi diye öğrenebilmek için 2 Şer rekat istihare namazı kıldım ve yattım. Rüyamda bir düğün gördüm. Gelinin üzerinde yeşil renk bir gelinlik vardı. Ancak ne ben damattım ne de sevdiğim kız gelindi. İkimiz de rüyanın içinde değildik. Daha sonra bir cenaze haberi aldık. Ama cenazeye gidemeden uyandım. Sizce neye yorumlamalıyım rüyamı?

20.07.2013 08:55:54

Tugba

Rüyamda arabadan 2 tane gelin çıkıyor. Elimde karışık, yırtık da olabilir gelinlik var üzerime atıyorum. İnsanlar beni gelin sandıklarını düşününce hemen çıkarıyorum. Sonra normal kıyafetlerimle düğünü izlerken arkamda eski sevdiğim vardı.

02.06.2014 14:22:28

Dere-Bey

Ben eşimden boşandım fakat annemin bazı gördüğü rüyalar zamanla gerçekleşmektedir. Annem geçenlerde eski eşimi rüyasında eve doğru gelirken yolda görmüş anneme “Ben geldim” demiş. Annem de “Kızım sen gitmiştin” demiş. Ne anlama gelir, bu rüya?

02.08.2013 13:45:49

Aysel

Ben rüyada gelin olduğumu gelinlik giydiğimi gördüm ama kendim evliyim, çocuklarım var.

03.10.2013 07:26:08

Nalan

Bekar kızımı hamile ve gelinlik içinde düğününü gördüm. Yorumunuzu bekliyorum.

23.10.2013 09:09:30

yasemin

Selam. Ben 19 yaşında bekarım. Rüyamda dışardaydım. Toplu gelinler ve damatlar vardı, fotoğraf çekiyorlardı. Ben de tam fotocunun yanındaydım. Ben de çektirmek istiyordum ama param yoktu. Sizce anlamı ne olabilir? Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

18.11.2013 10:29:28

Büsra

Yasemin abla rüyanın gerçek olmasını ister misin? :D

24.12.2013 15:43:40

Fatma

Ben rüyamda eşimle tekrar evleniyordum. Bunun anlamı ne?

20.12.2013 14:10:38

Winşe

Ben dul kadınım. Kızım beni boşanmak üzere olan eşimle evlendiğimi görmüş. Ne demektir?

29.12.2013 23:58:14

Bahar

Ben rüyamda ölmüş halam ve kızıyla birlikteyim. Kızı mavili beyazlı bir gelinlik giymiş. Elinde rengarenk çiçek tutuyor ama duvağı yok. Halam bunu beğenmeyip gri balo kıyafetine benzeyen gelinlik giydiriyor. Güzel bir kıyafet ama kuzenim bunu istemediği için ilk giydiği mavili beyazlı gelinliği alıyoruz. Acaba bu rüyanın yorumu nedir? Kuzenim bekar ve evlenmek istediği biri de var şu anda.

04.01.2014 18:54:52

Naz

Rüyamda bir düğündeyim. Takı sırasına girdim ve geline altın bilezikler takıyordum. Gelin güzel ve gelinlik beyaz ve temizdi.

20.03.2014 12:19:18

Hüsnü E.

Merhaba, ben eşimden ayrıyım ama henüz boşanmadık. Dün gece rüyamda çok sevdiğim bir köylümün eşinin bana beyaz bir gelinlikle gelin geldiğini gördüm. Bu ne anlama geliyor? Yorumlarsanız sevinirim.

23.04.2014 14:23:23

Nazlı

Ben de rüyamda gelin gördüm, bizim bahçeye girdi, düğünden kaçıyordu, istemediği biriyle evleniyordu sonra uyandım. Bunu nasıl yorumlamalıyım ve bu aralar çok rüya görüyorum.

27.05.2014 12:12:11

Huriye Ç.

Rüyamda güzel gelin olmuştum. Herkes çok güzel olduğumu söyledi bana. Acaba nasıl yorumlanır bu rüya?

15.06.2014 09:50:26

Gelin

Evli olan arkadaşımı tekrar başka biriyle evlendiğini görüyorum. Bu rüyayı 2.defa görüyorum daha önce de başka bir arkadaşımı gelin olarak görmüştüm.

21.06.2014 00:35:31

Yeliz

Rüyamda ablamla birlikte gelinlik giydiğimi gördüm. Fakat bir kurt sürekli üzerimdeki gelinliği parçalamaya çalıştı fakat beceremedi. Babam kurtardı beni. Ne anlam çıkarmalıyım ben bu rüyadan?

15.11.2014 19:34:16


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2014 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook