Rüyada Fincan Görmek

Rüyada fincan görmek küçük bir müjde, sevinç verecek söz olarak yorumlanır. Aynı zamanda kısmettir. Rüyada fincan görmek ne demek ümide yorumlanır.

Rüyada güzel bir fincanla kahve içtiğini görmek, evine beklemediği bir misafirin geleceğine yorulur. 

Rüyada cezveden fincana kahve koyduğunu görmek, kendisinin bir yere misafirliğe gideceğine işaret eder. Rüyada fincanın birden bire elinden düşüp kırıldığını görmek, beklenmeyen yerden bir haber alacağına delalettir.

Rüyada bir fincan kahvenin tamamının üzerine döküldüğünü görmek, bol bir yağmurun geleceğine ve berekete delalet eder. Bir başka rivayete göre de: Rüyada fincan görmek, bir şeyden faydalanmaya işaret eder.

Bkz: Rüyada Cezve Görmek, Rüyada Kahve Görmek, Rüyada Kahve Fincanı

Fincan

“Rüyada Fincan Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Rüyamda yeni almış olduğum 3 adet Türk kahvesi fincan takımım (6şar kişilik) kırılmış her bir takımdan sadece birer fincan kalmış olduğunu gördüm ve hiçbirini ben kırmadım. Kullanmak için dolabı açtığımda yerlerinde olmadıklarını gördüm ve annem onların kırıldığını söylüyordu. Bunla ilgili yorum yaparsanız çok sevinirim.

  2. Rüyamda fincanların kulpunun kırılıp ters döndüklerini gördüm. Ne anlama gelir acaba?

  3. Öncelikle sayfanızı çok beğenip takip ettiğimi söyleyeyim. İlk defa yazıyorum. Rüyamda büyük ve güzel bir zücaciye mağazasında dolanıyordum. Kahve fincanlarına bakıyorum elime alıp. Biri pembe de epeyi elimde idi ama almadan çıktım. Yorumunuz için şimdiden teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir