Rüyada Eşek Arısı Görmek

Bakınız; Arı, Bal, Arı Öldürmek

Rüyada eşek arısı görmek, bir yolculuğa çıkılacağına işarettir. Eşek arısını bal arılarının yuvasında görmek, kuvvet ve himmet sahibi bir erkek olarak tabir olunur.

Rüyada eşek arılarının bal yaptığını görmek, devlet erkanından birilerinin bütün memleketin yararına olacak bir şeyler yapacağının göstergesidir.

Kirmani’ye gören: Rüyada kendisini eşek arısının soktuğunu gören, ahlaksız bir kadın yüzünden kedere ve sıkıntıya düşer. Havada birçok eşek arılarının uçtuğunu görmek, o yere yabancı askerlerin geleceğine delalet eder. 

Rüyada üzerine saldıran eşek arılarını kovduğunu gören, düşmanından emin olur. Eşek arılarını tutmak, onlardan sakınmak hayır ile yorumlanır.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada eşek arısı öldürmek, kötü nefse ve ahlaksız kimselere işarettir.

Eşek Arısı

“Rüyada Eşek Arısı Görmek” üzerine 9 yorum

  1. Rüyamda eşek arısı sırtıma girdi ve çıkarmaya çalıştığımda bir tane daha girdi kapıdan. Ben de kovmaya çalışırken yardım istiyordum bir yandan. Anlamını öğrenebilir miyim?

  2. Tavan arasında eşek arılarının yuvası vardı. Çok kalabalıktılar sinek ilacı sıkıp hepsini öldürdüm. Sonrada süpürerek kürek kürek attım.

  3. Rüyamda karı koca eşek arısı kovaladı. Sokak sokak ve sokağın birinde birden çok arı kovalamaya başladı. Bacaklarımdan, kafamdan ve boynumdan sokmaya çalışıyordu. Ben elimle hızlıca tutup atmaya çalışıyordum, hızlıca tokat vurup koşarken kovalamaya çalışıyordum. Ama bir tanesi parmağımın arasından soktu. Bunun anlamı nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

  4. Rüyamda eşek arıları gördüm, yiyeceklerin üstünde mi idi tam hatırlamıyorum bazıları ölü bazıları da onların üstlerinde uçuyordu.

  5. Rüyamda eşek arısı oğlunun saçına konuyordu başını arkasına konuyordu ne anlama gelir?

  6. Ruyamda yazlik evimin balkonunda bir bocek goruyorum oldurmek icin yelteniyorum sonra essek arisi oldugunu gorunce korkup yavasta ger geri uzaklasiyorum

  7. Rüyamda annem babam ben oturuyoruz bir anda deprem gibi sarsıntı olmaya başladı pat pat ses çıkmaya başladı korktum annem babama dedi ki hadi sonra babam kendi odalarına gitti orada bir eşek arısı vardı ama çok zor hareket ediyordu babam onu öldürdü sonra arıdan çıkan şey bana sıçradı boynuma annem dedi ki silince geçer zarar vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir