Rüyada Eşarp Görmek

Rüyada eşarp görmek genelde evlilik ve evde kısmettir.

Rüyada eşe dosta eşarp alıp hediye ettiğinizi görmek, dini vazifelerinizi yerine getirmek için yardımda bulunacaksınız şeklinde yorumlanır.

Ayrıca bkz: Türban, Başörtüsü

Rüyada bir eşarbı bir daldan sallanırken görmek, bir dilekte bulunacağınıza bu dilek için bir adak adayacağınıza ve dileğinizin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada eşarp takmadığınız halde eşarp taktığınızı görmek, bundan rahatsızlık duymuyorsanız, bilakis hoşunuza gidiyorsa ve etrafınızdakiler de bu durumdan hoşnutsa yakın zamanda kapanacaksınız demektir. Ancak bu durumdan hoşnut değilseniz ve bu sizi rahatsız ediyorsa biri sizi kapanmak konusunda zorlayacak demektir.

Rüyada normalde eşarplı olduğunuz halde eşarp takmadığını görmek, dini vazifelerinizi aksatacağınız şeklinde yorumlanır veya inandığınız şeyler ve ahlak kuralları konusunda biraz prensiplerinizden uzak davranacaksınız şeklinde rüya yorumu yapılır.

Rüyada eşarplı insanların olduğu bir ortama girmek, bir vaaz dinleyeceksiniz ve bu vaaza uygun hareket etmeye özen göstereceksiniz şeklinde yorumlanır.

Eşarp

“Rüyada Eşarp Görmek” üzerine 6 yorum

  1. Rüyamda kapanmaya çalışıyorum. Aynanın karşısında bir arkadaşımdan yardım alarak eşarbı bağlamaya çalışıyorum.

  2. Erkek çocuk 6 yaşlarında 23 yaşındaki kızımın yanına yatıp uyuyor, ben de onların yanından eşarbımı alıp başıma örtüyorum. Rüyamın anlamı nedir? Anlatırsanız sevinirim.

  3. Rüyamda bir otelden çıkarken ucu süslü bir eşarp aldım, masadan. Bana ait olmayan amma bu bir prezent eşarptı misafirler için.

  4. Rüyamda başı açık olan tanıdığım bir bayan bana eşarp hediye verdi fakat eşarbın bir kısmı yırtık. Bu ne anlama gelir?

  5. Rüyamda rahmetli anneannem ile beraber kadın ve erkek yakınlarım, kırmızı eşarp bağlamış başına gülümseyerek bakıyorlar. Rüyamda ne demek istedi? Yorumları bekliyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir