Rüyada Eski Görmek

Rüyada eski bir şey veya yeninin eskidiğini görmek, hayır değildir.

Ayrıca bkz: Eskici, Eski Ayakkabı, Eski Elbise

Rüyada eski bir sandıktan bir şeyler aldığını görmek, geçmişle ilgili bazı konuları deşeceğiniz ve oradan bir sonuç çıkarmaya çalışacağınız anlamına gelir.

Rüyada eski bir kıyafeti giydiğinizi görmek, eski arkadaşlarınızla veya gönül bağınız olan biriyle tekrar karşılaşacaksınız şeklinde rüya tabiri yapılır.

Rüyada evinizdeki eşyaların bir anda eskidiğini ya da evinizde normalde olmayan eski eşyalarla dolu olduğunu görmek, bir şeylere canınızın sıkılacağı şeklinde yorumlanır. Ancak eski eşyanın yerine yenisi hemen konabileceğinden bu çok uzun süreli olmayacaktır.

Rüyada eski eşyaları atıp yerine yeni eşyalar koyduğunuzu görmek, sıkıntılardan çabalayarak kurtulacağınıza delalet eder.

Eğer rüyanızda eski ve kirli bir koltuğun üstüne oturduğunuzu gördüyseniz ve bundan rahatsız olmuyorsanız, kendinizi olduğunuz gibi kabullendiğiniz, hatalarınızı ve başarısızlıklarınızı anlayabildiğiniz bir döneme gireceksiniz şeklinde tabir olunur.

Eski

“Rüyada Eski Görmek” üzerine 12 yorum

  1. Rüyamda eski eşim elimi tuttu, belime sarıldı. Ben de sağ elimi onun omuzuna attım. Bu ne demek?

  2. Rüyamda çok eski medeniyetlere ait, bir şehir kalıntılarının ortaya çıkarılışını kesitler halinde bir dakika kadar izledim. Bu rüyanın yorumu acaba nedir?

  3. Kendimi eski işyerinde çalışırken gördüm. Patron beni çıkarmaktan vazgeçmiş. Daha sonra bahçede bir karga saka kuşunu gagalıyor. Kuş çırpınıyor, bağırıyor. Bahçeye atlayıp kuşu kurtarmak istiyorum. Karga kaçıyor. Kuş ölmüştü.

  4. Rüyamda eski eşimle cinsel durumda gördüm, bunun manası nedir? Şuan evliyim.

    Teşekkürler, iyi günler.

  5. Eski (tarihi) bir sokakta önce bir dostumla sonra da sevdiğim (ama karşılık göremediğim) bir insanla gezdiğimi gördüm.

  6. Rüyamda eski eşimle birbirimize sarılıyorduk. Gülümseyerek bana bakıyordu yorumunu rica ediyorum.

  7. Eski oturduğumuz evimizi rüyam da görüyorum ama içinde oturanlar başkaları biz değiliz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir