Rüyada Erik Görmek

Rüyada mevsiminde görülen erik, hayırlı kazanlara yahut rızka işaret eder.

Ayrıca bkz: Erik Ağaçları

Hastanın rüyada erik yemesi şifa bulmasına; mevsimi dışında görülen erik üzüntü, keder ve hastalığa delalet eder.

Rüyada eriklerin çürüdüğünü görmek, hiç beklemediği bir yakının ihanetine uğrayacağına işaret eder. Olgun erik görmenin mutluluk getirdiği yorumu yapılır. 

Rüyada erik toplamak emellerinize ulaşamayacağınızı bildirir. Ağaçta görülen erik, zenginliği haber verir.

Eriğin rengine ve güzelliğine göre yorumlanır. Ancak ne renk olursa olsun, eğer tatlı ise eline mal geçeceğine işarettir. Rüyada erik yediğini gören eğer hasta ise iyileşir, işi bozulmuş ise düzelir.

Rüyada kırmızı erik görmek, bu yaz mutluluğunuzun neşenizin bol olacağına işaret eder. Rüyada mürdüm eriği görmek eskilerden eşini dostunuzla karşılaşacağınıza delalet eder.

Rüyada can eriği görmek ve yemek, özlediğiniz bir durumun tekrar hayatınıza özlediğiniz şekliyle gireceğine işaret eder.

Hamile birinin rüyada erik görmesi rahat bir hamilelik geçireceğine işarettir.

Rüyada ekşi erik görmek, hem sizi sevindirecek hem de biraz üzecek bazı olaylar ile karşılaşacağınıza delalet eder.

Rüyada tuzlayarak erik yemek, mutlu günler için çok çaba harcayacağınıza ve sonunda çocuklar gibi mutlu olacağınız günlerin geldiğine delalet eder.

Erik

“Rüyada Erik Görmek” üzerine 8 yorum

  1. Rüyada halamın oğlundan iki tane erik aldım, birinin yarısını dişleyip başkasına verdim. Rüyayı tercüman ederseniz sevinirim, teşekkürler.

  2. Merhaba. Ben rüyamda sevdiğim adamla (beraber değiliz) bizim kapının önünde erik pişiriyorlar onlarda bir tane o yedi bir tane ben yedim. Erikler kocaman ve çok tatlı. Pişmiş hali siyah erik rengi ve buruşuk. Cevabını yazarsanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.

  3. Rüyamda genç ölmüş bir yakınımla erik kusuyorduk.Yanımızda ölmüş babam halam ve eniştem vardı.Anlamı nedir?

  4. Kızım bana poşet içinde yeni dünya (papaz eriği) eriği verdi ne anlama geliyor?

    1. Selamlar, Kızınızın ergenliğe girene kadar maneviyatını artırmak, anne baba olarak sizin sorumluluğunuzdadır. Onun size sunduğu meyve bu sorumluluğu yerine getirmek için fırsatlarınızın çok olacağı şeklinde yorumlanabilir. Onu hayata karşı güçlendirmek için maneviyatını daha çok artırın, iyiye doğruya yönünü kılavuzlayın. Kendi kendine kaldığında da doğru seçimleri yapabilsin. Hayır olsun inşallah.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir