Rüyada Enkaz Görmek

Rüyada herhangi bir çeşit enkaz görmek, hayra alamet değildir. O rüyayı gören şahsın yapacağı yatırımlarda çok daha ihtiyatlı davranması gerektiğine dair bir ikazdır. Enkaz, yıkıntı rüyaları, yolunda giden işlerin bozulacağına, evle ilgili sorun yaşanacağına işaret eder.

Ayrıca bkz: Çöküntü

Rüyada enkaz görmek kederle yorumlanır. Rüyada evinizin önünde bir enkaz görmek, ev halkının bir musibete uğrayacağına; enkazın oradan kaldırıldığını görmek, bu musibetten kurtulacağınıza; boş bir yere enkaz yığdığınızı görmek, sonu gelmeyecek bir işle meşgul olduğunuza işarettir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada enkaz altında kalmak iş yükünüzün çok artacağına ve onlarla baş edemeyeceğinize işaret eder.

Rüyada bir deprem sonrası enkaz görmek, korkulan bir büyük değişikliğin başa geleceğine delalet eder. Bu beklenen duruma karşı serinkanlı olmak ve en mantıklı hareketleri yapabilmek için çabuk karar vermemek gerekmektedir.

Rüyada enkazın altından birini çıkarmak, umudunuzu kestiğiniz bir işin yoluna gireceğine ve istenen o şeyin hayırlısı ile olacağı şeklinde rüya tabiri yapılmaktadır. 

Enkaz

“Rüyada Enkaz Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyamda ben de dahil olmak üzere 3 kişiydik. Yüksek katlı bir binanın ara katları biz de içindeyken yıkılmaya başlamıştı ve bina yana doğru yattı. Yıkıntıların arasından hiçbir yara almadan çıktık. Eğer bu rüyaya bir yorum getirebilirseniz sevinirim. Teşekkürler…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir