Rüyada Elbiselik Kumaş Görmek

Rüyada elbiselik kumaş görmek helal kazanca, yoksulluk ve kederden kurtulmaya, çizgili ve her çeşit desenli kumaş, yararlı mala işarettir.

Rüyada kumaş toplarını bir yerde topluca görmek dünya ehli için, varlığı kendi çıkar ve hırsı uğruna kullanmaya delalet eder. Kumaş topları tüccar olmayan kimse için yolculuk, mal, sevinç, evlenme ve mürüvvettir. 

(Ayrıca Bakınız; Kumaş.)

Rüyada kendinize bir elbise diktirmek için gittiğiniz dükkanda elbiselik kumaş beğendiğinizi görmek, mutluluğunuzun artacağına, bekar iseniz evlenme şansınızın artacağına, evli iseniz müjdeli bir habere veya bir çocuk sahibi olmaya delalet eder.

Elbiselik Kumaş

“Rüyada Elbiselik Kumaş Görmek” için bir yorum

  1. 14.10.2014 tarihinde uyurken rüyamda tanıdık bir arkadaşımın dükkanına giriyorum. Bu arkadaşım güya terzilik yapıyor, dükkandaki toplu kumaşlara baktım vişne çürüğü renginde bir kumaş beğendim. Bundan bana ceket yapar mısın? dedim. Arkadaş da “Olur” dedi. Ölçümü aldı bu sırada eşi içeri girdi ona sordum “Nasıl, bu rengi beğendin mi?” diye sordum. O da “Güzeldir” dedi, ölçümü aldı. Anlamı açıklanırsa mutlu olurum. Sevgilerimle.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir