Rüyada Dudak Görmek

Ayrıca bkz: Ruj, Sevgiliyi Öpmek

Rüyada düzgün dudak görmek sözü etkili söylemeye, akraba ve dostların hayırlı olmalarına işarettir. Dudak; insanın rızkına, sırlarına, kapı kilidine, yeme ve içmeye, sevinç ve kedere delalettir.

Rüyada dudak yarılması görmek birinin gıybetini yapmaya; dudakta uçuk çıkması, sevinçli bir durumun ortaya çıkmasına yorulur. Dudağın pörsümesi, solması ve göğermesi yaşlanmaya, hastalığa yahut vefata; Dudak bazen eşe, bir şeyin iki yakasına delalet eder.

Rüyada dudak görmek, sağlığınızın yerinde olacağına ve diğerlerini sevindirmekten zevk alacağınıza işaret eder.

Rüyada görülen dolgun yumuşak dudaklar, mutluluğu ve gücü haber verir. Sevginize karşılık alacaksınız sevdiğinizde sizi sevecek demektir. İnce dudaklar, bütün sıkıntılardan kurtulacağınızı belirtir. Dolgun ve yumuşak dudaklar, mutluluk ve güç işaretidir. Sevginiz karşılıksız kalmayacak. İnce dudaklar, sinsi bir düşmanın varlığını gösterir.

Rüyada güzel dudaklar görmek hayırlı güzel haber, mutluluktur. Çirkin dudaklar ise kişinin çevresinde kıskanç birisinin olduğuna işaret eder.

Rüyada görülen dudak, rüya sahibinin kendisiyle iftihar ettiği bir adamın yardımına ve anlatım kuvvetine veya kendisiyle şereflendiği dostuna işarettir. Alt dudak, üst dudaktan daha faziletlidir. Üst dudak, rüya sahibinin dostu ve bütün işlerinde itimat ettiği kimsesidir. 

Dudaklar; kan, çocuk ve akraba yerine geçerler. Rüyada dudaklarında sızı ve ağrı olduğunu görse, bu dostluklarının işleri gereği gibi gitmediğine işarettir. 

Rüyada dudağını kesilmiş gören kimsenin koğuculuk etmesine işarettir. Eğer alt dudağı kesilmiş olursa, işlerinde yardımcısı bulunan kimse, onun yanına uğramaz. Üst dudağını yerinden ayrıldığını gören kimsenin nimeti dinden gider. Alt dudağının ayrıldığını gören kimsenin, hanımı ölür veya onu boşar. Yarılmış olarak görülen alt dudak, iki hanımla; üst dudak da, iki dost ile tabir edilir. Eğer yarılmış olan dudağının iyileşmiş olduğunu görse, o kimsenin iki dostu onun iş yerinde arzusuna uyarlar. 

Yarılmış olan dudağının kesildiğini görürse,o iki dostu ondan ayrılırlar. Dudak adamın kuvveti, süsü ve yakınlarıdır. Rüyada görülen dudak, hastalıklardan şifa bulmaya, başkasını çekemeyen bir kimsenin gam ve kederinden kurtulmaya işarettir. 

Dudaklar bazen kapıcılar, bekçilere, kapılara ve kilitlere, bazen de ilim, hidayet, yemek, içmek, sevinç, keder ve sırları gizli tutmaya işarettir. 

Rüyada dudaklarının yok olduğunu gören kimsenin kapıcıların yahut bekçilerin kaybetmesine veyahut kilidinin bozulmasına veya anahtarının kaybolmasına işarettir. 

Rüyada dudak görmek bazen de düdük, zurna ve bunlar gibi şeyleri çalanların ve nefesli çalgı aletleri yapanların geçimlerinin bolluğuna işarettir. Dudakların inceliği ve kırmızılığı; düzgün söze, doğru yola ve yiyilip içilecek şeylerin güzel ve hoş oluşmasına; gök renginde olması ahmaklığa ve açtığı davaya delil getirmeden aciz olduğuna, kazanç ve geçimde rahatsızlığa işarettir. Hasta için dudakların siyahlığı ve göklüğü, hastanın öleceğine işarettir.

Rüyada dolgun yumuşak dudaklar görmek, mutluluğun ve gücün işaretidir. Sevginiz karşılıksız kalmayacak ve hoşlandığınız kişiden karşılık göreceksiniz. İnce dudaklar, her türlü sorunun üstesinden geleceğiniz anlamındadır.

Rüyada dudak görmek tabiri, rüya sahibinin sevdiklerine çok önem verdiği onların mutsuz olmaması için elinden geleni yaptığı demektir. Kişinin aynı zamanda yardıma muhtaç insanlara yardım edeceği anlamına gelmektedir.

Dudak

“Rüyada Dudak Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Kızım fazla taşmış kırmızı ruj sürmüştü. Bekar bir gelin onu yerde otururken ayağa kaldırıyor. O zaman gördüm dudağını, çok şaşırdım. Kızım o geline üzülüyordu, bir mevzudan dolayı…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir