Rüyada Dondurma Görmek

Rüyada dondurma görmek, aile içerisinde can sıkan olayların yaşanabileceğine yorumlanır. Yakın çevrenizde birtakım sorunlar ile uğraşmak zorunda kalabileceğiniz şekilde  tabir edilen bir rüyadır. Bir süre sıkıntı çekeceğiniz anlamına gelir.

Ayrıca bkz: Tatlı

Rüyada dondurma görmek ev hayatındaki mutluluğun kaybına ve bu olayların sizi çok üzeceğine yorulur.

Rüyada dondurma yemek başarının işaretidir. Dondurmanın erimesi hayalleriniz gerçekleşmeyecek anlamındadır.

Rüyada dondurma yediğinizi görmek, işlerinizin bir müddettir durgunlaştığına yorumlanır. Dondurma yaptığınızı görmek, iş ortağınız veya meslek arkadaşlarınızla konuşarak yeni bir düzen kurmak arzusunda olduğunuza delalet eder. 

Rüyada Dondurma Yemek

Rüyada dondurmak yemek görmek, doğru olmayan kişilere ve işlere delalettir. Eğer rüyanızda dondurma yediğinizi gördüyseniz, bu çevrenizde doğru karakterde olmayan kişiler var anlamına gelir. Bu kişilerin size zararı dokunacağına işarettir. 

Rüyada Dondurma Almak

Rüyada dondurma almak görmek, sıkıntılı dönemlerin geride kalması ve güzel günlerin yaşanacağı şeklinde rivayet edilir. Kısa süre içerisinde işlerinizin büyümesi şeklinde de tabir edilebilen bir rüyadır.

Rüyada Beyaz Dondurma Görmek

Rüyada beyaz dondurma görmek, kısa süre içerisinde çok yüksek kazançlar elde edeceğiniz şeklinde tabir edilir. Aynı zamanda sıkıntılı haberlere de delalettir. (Bkz. Beyaz)

Rüyada Beyaz Dondurma Yemek

Rüyada beyaz dondurma yemek, hayallerinizden uzaklaşacağınız şeklinde yorumlanır. Etrafınızda bulunan kişilerden beklendiğiniz yardımların gelmeyeceği ve işlerinizin yolunda gitmeyeceği şeklinde tabir edilir.

Rüyada Dondurma Yediğini Görmek

Rüyada dondurma yediğini görmek, size hiçbir faydası olmayan kişilerle çok zaman kaybedeceğiniz şeklinde yorumlanır. Aynı zamanda hayatınızda beklenmeyen bir fırsat olarak da tabir edilebilen bir rüyadır.

Rüyada Dondurma Yapmak

Rüyada dondurma yapmak, duyacağınız kötü sözlerden dolayı kendinizi kötü hissedebileceğiniz şeklinde yorumlanır. Kar beklentinizin zarar ile sonuçlanacağına işarettir. (Bkz. Kek Yapmak)

Rüyada Dondurmacı Görmek

Rüyada dondurmacı görmek, yakın çevrenizden birinin canınızı sıkacak sözler sarf edeceğine ve hiç beklenmedik bir anda sizi zarara uğratacağı anlamına gelir.

Rüyada Meyveli Dondurma Görmek

Rüyada meyveli dondurma görmek, çevrenizdekiler için sürekli olarak iyi şeyler yapmaya çalıştığınıza işaret eden bir rüyadır. Rüyayı gördüğünüzde canınızı sıkan bir durum varsa kısa süre içerisinde güzel gelişmelerin yaşanacağına işarettir. (Bkz. Meyve)

Rüyada Dondurma Satmak

Rüyada dondurma satmak görmek, iş hayatınıza yorulan bir rüyadır. Bu rüya iş yaşamında birtakım sıkıntılar yaşayacağınıza ve elinizin dara düşebileceğine rivayet olunur.

Rüyada Çilekli Dondurma Yemek

Rüyada çilekli dondurma yemek, ağız tadının yerinde olduğuna işarettir. Bu rüya ile yaşamanızda son derece güzel gelişmelerin yaşanacağı şeklinde yorumlanır. Sınava giren öğrenciyseniz, başarı olarak tabir edilir. Servet olarak da yorumlanabilen rüyalardandır. (Bkz. Çilek)

Rüyada Dondurma İkram Etmek

Rüyada dondurma ikram etmek, kârlı işlerin yapılacağı anlamına gelir. Beklediğiniz bir işin size çok yüksek bir kazanç getireceği şeklinde yorumlanabilir. Projelerinizin ve iş başvurularınızın olumlu gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada Dondurma Dolabı Görmek

Rüyada dondurma dolabı görmek, kısa sürede edineceğiniz servet olarak tabir edilir. Mal, zenginlik ve miras habercisi bir rüyadır. Rüyanızda dondurma dolabının kapağını açık gördüyseniz çok kısa süre içerisinde çok büyük bir zenginlik elde edeceğiniz şeklinde yorumlanır. (Bkz. Yemek Dolabı, Buzdolabı)

Rüyada Dondurma Dağıtmak

Rüyada dondurma dağıtmak, çevrenizdekilere çok hayrı dokunan işler yapacağınız şeklinde yorumlanır. Ailenize ve dostlarınıza mutlu eden haberler vereceğiniz şeklinde de tabir edilir. Çok büyük kazanca ve bu kazançtan sizin dışınızda kişilerin de faydalanacağı şeklinde yorulur.

Rüyada Dondurma Külahı Görmek

Rüyada dondurma külahı görmek, hayallere uzak kalmak ve onları gerçekleştirememek olarak yorumlanır. Olmasını istedikleriniz için uzun bir süre daha bekleyeceğiniz şeklinde tabir edilebilen bir rüyadır.

Rüyada Erimiş Dondurma Görmek

Rüyada erimiş dondurma görmek, size fayda getirmeyen işler için uğraştığınız anlamına gelir. Böyle bir rüya çok büyük çabalar gösterdiğiniz bir iş konusunda büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağınız şeklinde tabir edilir.

Rüyada Renkli Dondurma Görmek

Rüyada renkli dondurma görmek, iş hayatında beklediğiniz yere gelebilmek için daha fazla çalışacağınız şeklinde yorumlanır. Hayallerinizi gerçekleştirmek için zamana ihtiyacınız olduğunu haber veren bir rüyadır.

Dondurma

“Rüyada Dondurma Görmek” üzerine 13 yorum

  1. Merhaba. Ben rüyamda dondurmayı ekmek arası yaparak yedim. Ne anlama gelir acaba? Teşekkürler.

    1. Çok ilginç, normalde yorum yazmayacaktım ama Sevim Hanım’ın yorumunu görünce şaşırdım. Ben de dondurma satın aldım. Yufka ekmek arasında ikram edildi. Dondurma + ekmek ikilisi bir manası var demek ki. Hayır olsun inşallah.

  2. Merhaba ben dondurmayı oruçlu olduğum zaman rüyamda gördüm. Ne anlama gelir acaba? Teşekkür. Bir de başka bir rüyamda gerçek hayatta kaybettiğim annem rüyama giriyor. Öldüğünü rüyada da biliyorum ama bizi ziyarete gelmiş. Buna benzer rüyaları çok görüyorum ne anlama gelir acaba? Teşekkür.

  3. Rüyamda okula yeniden gidiyorum. Öğrenci, öğretmen ve sınavdayım. Neticesi sınavın belli değil.

  4. Harika tüm yazdığınız cümlelerin neredeyse hepsi gerçekleşti ama ilk paragrafta yazdığınız hariç. Ben sınavımda da yüksek notlar aldım.

  5. Merhaba, ben rüyamda dondurmayı alıp eve getirdim fakat eridiğini gördüm ve buzluğa attım tekrar yedim. Bu ne anlama gelir? Teşekkürler… Bir diğer rüyamda da dondurmayı arkadaşlarıma ikram ettiğimi gördüm. Bunun da anlamını merak ediyorum. Teşekkürler.

  6. Merhaba, rüyamda hastaneden çıktığımı görüyorum eve gidiyorum. Elimde bir sürü poşetler var dondurmacıya gidip dondurma alıyorum. Önce bir tane külah kendime alıyorum sonra 3-4 tane daha alıyorum ve paket yaptırıp eve gidiyorum.

    1. Merhaba ben gerçek hayat ta dondurma satarım dondurma arabam var şehirlerarası dolaşırım dondurma satarım. Ama bu gün hava kotu olduğu için ise çıkmadım. Ama rüyamda dondurma satıyorum ve sattığım dondurmaların parasını almadım çocuklara dağıttım büyük insanlarda var onlarda verdim para almadım. Bu ne anlama geliyor. Lütfen cevap verir misiniz? Şimdiden Teşekkür ederim ben yurtdışında yaşıyorum.

  7. Rüyamda sevgilime dondurma alıyordum ve onunla buluşacaktım ama dondurmayı evde unutuyorum sonra geri gidip yeniden getiriyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir