Rüyada Çürük Görmek

Ayrıca bkz: Çürümek, Leş

Rüyada çürük bir şey görmek gıda maddelerinin çürümesi cimriliğe, malın sadakasını vermemeye ve malda meydana gelecek bereketsizliğe yahut israfa işarettir. Ağaç, direk gibi şeylerin çürümesi, zayıf insanlara bel bağlamaya yahut hastalanmaya; insan vücudunda görülen çürüme ve morarma, kullukta gevşek davranıldığına delalet eder.

Rüyada çürük bir şey görmek ne demek amansız, sonu olmayan bir aşka tutulmaya ya da sevdiklerinizden ayrılmaya işarettir. Rüyada bedeninizde çürük olması, daha önce yaşadığınız aşkları hatırlamak size sağlamayacak demektir.

Rüyada görülen çürük yumurta ise hayatınız boyunca elinizi attığınız her işte başarılı olacağınız anlamındadır. Rüyada çürük domates görmek eğer siyasetle uğraşıyorsanız önemli seviyelere gelecek ve başarı sağlayacaksınız anlamındadır.

Para demektir. Rüyasında bir yerinin morardığını gören kimse hemen para alır.

Çürük Diş Görmek

Rüya sahibinin rüyasında çürük diş görmesi kişinin olumsuz olaylar yaşayacağına, bu olayların ailesini de etkileyeceğine, kişinin kendisini güçsüz, yalnız, halsiz hissedeceğine yorumlanmaktadır. Rüyada çürük diş görmek, rüya sahibinin karşısına çıkan sorunları yeneceğine, huzurlu bir ömrün rüya sahibini beklediğine işaret eder.

Çürük Kavun Görmek

Rüya tabircilerine rüyasında çürük kavun gören kişinin şansının yaver gideceğine, ailesi ile birlikte uzun bir ömür geçireceğine delalet eder. Rüyada çürük kavun görmek, rüya sahibinin bakımına dikkat edeceğine alamet eder.

Çürük Elma Görmek

Rüyasında çürük elma gören kişinin çok büyük günah işleyeceğine, bu günahın başkalarına da zarar vereceğine, vicdan azabı çekeceğine, uzun bir aradan sonra işlerinin iyi duruma geleceğine yorulur. Rüyada çürük elma görmek, rüyayı gören rüya sahibinin hayırlı bir evlada sahip olacağına yorulmaktadır.

Çürük

“Rüyada Çürük Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Çürük diş gördüm ama sitede her şey var, bu yok. Neyse, rüyamın yorumunu bekliyorum. 😉 :-*

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir