Rüyada Çıplaklık Görmek

Rüyada çıplak birini görmek; töhmet altında olan kimse için bundan kurtulmaya, üzüntü ve sıkıntıda olan için ferah ve sevince, ibadet ehlinin çıplak görünmesi amellerinin güzelliğine işarettir. Ayıp yerleri görünerek bundan utanan kimse için pişmanlık verecek bir şeye delalettir. 

Rüyada hastanın kırmızı, siyah yahut sarı renk elbisesini kendi isteğiyle rahatça çıkararak çıplak kalması hastalıktan kurtulmasına işaret eder.

Rüyada kadının siyah elbiseden soyunması, kederden sonra sevinç ve aydınlığa; erkeğin soyunması, hacca gitmeye; soyunmak bazen yeni elbise giymeye; hastanın elbisesinin zorla üzerinden çıkarılması vefatına delalet eder. 

(Ayrıca Bakınız; Soyunmak.)

Rüyada kişi kendisini çıplak olarak görürse her türlü dert ve tasadan kurtulacağına işarettir. Başka insanların çıplak olduğunu görmek ise, insanlardan size kötülük geleceği anlamına gelir.

Rüyada elbiselerini başkasının yanında çıkardığını gören kimse, görünüşte dost görünen ve düşmanlığını gizleyen bir düşmanı olduğunu anlar.

Rüyada bir mecliste çıplak olduğunu gören kimsenin rezil ve rüsva olmasına işarettir. Rüyada çıplak olduğunu, halktan da utandığını ve kendisini örtecek bir şey aradığını ancak bir şey bulamadığını gören kimse, zarara uğrar ve fakirleşir. Halkın kendisinin avret mahalline baktıklarını gören kimse, devlet hizmetinde bulunuyorsa, rütbe ve makamından ayrılır.

Bazı tabirciler, çıplak olmayı ithamdan kurtulmak şeklinde yorumladılar. Rüyada yalnız avret mahalli örtülü olduğu halde görülen ölü şahıs, dünyadan sevapsız gittiği halde cennetin nimetleriyle nimetleneceğine işarettir.

Üzüntülü bir kimse rüyada çıplak görülürse, o kimse üzüntü ve kederinden kurtulur. İbadet ehli olan zatlar için rüyada çıplak olmak onların dindarlığına ve çok hayır yapmalarına işarettir.

Rüyada çıplak olduğunu ancak vücudunun boyalarla bir giysi gibi kapanmış olduğunu gören kimse, bir kimsenin ya da duanın koruması altına girer.

Rüyada çıplakken güzel bir hamamda yıkanıp üstüne temiz giysiler giyen kimse günahlarına tövbe eder, yanlış bildiği bazı şeyleri öğrenir onlara hakim olur ve onlardan uzak durur.

Rüyada bir büyüğü çıplak halde görüp onu yıkadığınızı görmek büyüklerinizin sizin onlara huzur verecek davranışlarda bulunmanıza ihtiyaçları olduğunu gösterir.

Rüyada çıplakken yanınızda size helal olmayan bir karşı cins varsa, bu evlenmeye istekli olduğunuzun habercisidir.

Rüyada çıplakken yemek yemek biraz sıkıntıya düşeceğinize ancak karnınızın tok sırtınızın pek olacağına işaret eder.

Çıplaklık

“Rüyada Çıplaklık Görmek” üzerine 31 yorum

  1. Plajda sadece alt tarafın çıplak olduğunu fark ettim. Kimse görmeden giyindim. Yorum yapar mısınız, ne anlama geliyor?

  2. Mekke’ye gidiyordum. Bir aile yanına gittim ama elimi kendime muharem ediyordum. Sonra yürüdük. Yeşil bir arazi içinde yürüyorduk sonra bir baktım, Arafat dağı görüldü. Ben dedim ki “Hemen gidelim. Şeytanı taşlayalım.” Bizde hacı oluyoruz. Sonra duydum. Benim sevdiğim bir mola var dedi ki “O belinde rahatsız olmuş” dedi. Öyle benim rüyam bitti. Bunu bana açıklar mısın? Selamünaleyküm.

  3. Ben evli bir bayanım. Annem beni rüyasında görmüş. Gördüğü akşam eşimle annemlerdeydik. Sonra amcamlara geçtik, biz. Rüyasında teyzemlerle ben annemin evine gelmişiz. Ben anadan doğma çıplakmışım. Eşimle kavga ettiğim için teyzemlerle anneme gelmişim. Annem bana kızmış. “Tamam. Kavga etmiş olabilirsin ama neden çıplak geliyorsun?” diye kızmış. Rüya bu. Amcamlara gittiğimizde de amcamı acile götürdük, biz. Buna işaret olabilir mi? cevaplarsanız sevinirim.

  4. Rüyamda yeğenimi çıplak gördüm. Hiç de rahatsız değildi. Sanki giyinikmiş gibi hareket ediyordu.

    1. Rüyamda beyimin banyo yaparken çırılçıplak bir şeyler almak için dışarıya çıktığını yanımda oturan bayanları umursamadığını uyarmama rağmen devam ettiğini ve benim bayan arkadaşlarıma siz bari gözlerinizi kapayın dediğimi gördüm.

  5. Rüyamda tanımadığım birisinin evinin banyosunda kendimi yıkanırken gördüm çıplak olarak. Kıyafetlerimi şuan bana çok zarar veren, düşman olan kadın çalıyordu. Cüzdanım cep telim ve kıyafetlerimi ve ben kıyafetlerimi çalanı da gördüm. İstediğim halde alamadım sonra ne oldu hatırlamıyorum. Beni aydınlatırsanız sevinirim.

    1. O kişi sana hiçbir şey yapamayacak, sana istese de zarar veremeyecek, sen kendini çek dik dur yeter.

  6. Rüyamda bir yere gidiyormuşum. Karşımdan bir kadın geldi. Bana bakıyordu, ben kendime baktığımda üst tarafımı komple çıplak gördüm. Ben kendimden utandım, giymek için bir şeyler arıyordum. Yanımda küçük oğlum da vardı. Onun elbisesinin üzerinde şal gibi bir şey vardı. Ben onu aldım göğüs tarafıma bağladım. Cevaplarsanız sevinirim.

  7. Rüyada kişi kendisini çıplak olarak görürse her türlü dert ve tasadan kurtulacağına işarettir. Rüyada kişi kendisinin çıplak olduğunu görürse sıkıntılara düşeceksiniz demektir. Bu ne çelişkidir, hangisi doğrudur?

  8. Rüyamda rahmetli babamı çırılçıplak anadan doğma gördüm, boylu boyunca yatıyordu. Sebebi, hikmeti nedir acaba?

  9. Karımı ve kayınvalidemi çıplak olarak rüyamda gördüm. Açıklarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

  10. Rüyamda kapı komşumu yarı çıplak gördüm. Ayrıca eşim de yanımda oluyor. Bu kadın neden böyle diye baya şaşkınlık yaşıyorum rüyamda. Normal hayat da kadın dul. Ne anlama geliyor? Yorumlamanızı rica ediyorum. Saygılar.

  11. Görümcem beni ve 2 tane oğlumu belden yukarısını evde koltukta otururken görmüş. Bu ne anlama geliyor acaba?

  12. Rüyamda sadece iş yerinde otururken fotokopi çekmek için kalktığımda pantolonsuz olduğumu gördüm ve bayan arkadaşlarımdan özür diledim. Ama ben görmedim bana pantolonumun olmadığını söylediler. Bu sizce ne anlama geliyor?

  13. Karma bir yatakhanedeydik. Arkadaşımdan özür dilemek için onu ararken yanlış odaya girdim, bir genç kız duş alıyordu utanarak ve kendisinden özür dileyerek çıktım odadan. Bunu yorumlayabilir misiniz?

  14. Rüyamda erkek arkadaşım ve onun ailesi önünde banyodan çıkmış giyinmeye çalışıyordum ve çıplak olduğumu fark edip utandım. Anlamı nedir? Teşekkürler.

  15. Akşam vakti mutfaktayım ama çıplak bir şekilde. Tepe ışığı da kuvvetli bir şekilde yanıyor. Yani dışarıdan seyrediliyor olabilirim! Bir plaj havlusu var. Onu kah üstüme çekiyorum, kah çekemiyorum. Üstüme örtmekle cebelleşip duruyorum. Bazen başarılı oluyorum, bazen olamıyorum. Bu ne anlama geliyor olabilir?

  16. Eşimi rüyamda bikinili ama üstünde de ince, uzun gecelik vardı. Bikinili ve yüzü gülüyordu, yürüyordu da. Aynı podyumda yürüyen bayanlar gibiydi. Eşim genelde de yüzü gülen biri değildir. Çok güzel gülüyordu.

  17. Sevgilimi başka biri ile banyoda gördüm çıplaktı, beni gördü örtünmeye çalıştı. Ne anlama geliyor?

  18. Biz bir evdeydik bahçeli. Ben kayınvalidemle bahçede oturuyorum ve içeri giriyorum. Eşim bir bayanda çırılçıplak yakalıyorum. Daha sonra böyle bir tepeye gidiyoruz hep beraber ve deniz aşırı dalgalı. Biz vapura biniyoruz. Lütfen bana açıklayabilir misiniz?

  19. Merhaba ben rüyamda gelinimi belden yukarısını çıplak olarak gördüm bana yalvararak beni affet diye yalvarıyordu cevabınızı bekliyorum.

  20. Rüyamda yol kenarı bahçe gibi bir yerdeydim yanımda küçük bir çocuk vardı beni yıkıyordu sanki ama su yoktu sadece bir bezle ovuyordu ve anne nasıl güzel oluyor mu diye soruyordu sonra arabalar geçerken bana bakıyorlardı bir baktım ki çıplağım örtünecek bir şey de bulamadım ve çok utandım bekârım bu arada ne anlamı vardır acaba bu rüyanın?

  21. Yaklaşık 45 yaşlarındaki bir bayan arkadaşım 4-5 ay önce ölen kaynanasını avret yerleri dahi açıkta olacak şekilde çıplak olarak sırt üstü yatakta yatıyor görüyormuş. Kadın konuşmuyor sakince yatıyormuş. Üst üste 5-6 defa görünce "bana bir mesaj mı var acaba diye" tedirgin olmuş. Birde sağken araları pek de iyi değilmiş. Yorumunuzu merakla bekliyoruz.

  22. Selamünaleyküm. 31 yaşındayım ve son 5 yıldır kesintisiz vakit namazlarımı kaza namazlarımı hatta nafile namazlarını kılıyorum. Akşam rüyamda anadan doğma çıplaktım cami avlusunda idim camiye girip namaz kılmak ve kuytu köşe bulmak için cami etrafında dönüyordum sonra insanlar camiye girmeye başladı. Bazıları fark etti beni sonra cami avlusunda bir bankta otururken birden bire üzerimde elbise oldu hemen kalktım cami içine girip namaz kıldım sonra uyandım. Bu rüyayı bana tabir eder misiniz? Teşekkürler.

  23. Rüyamda kuzenimin iki kızı vardı biri sarışın biri esmer sarışın benim olsun esmeri sen al dedi ben onu sakladım daha sonra ihtiyacım olursa çıkarırım diye sakladım ve saçları uzundu bu rüyayı bana tabir eder misiniz teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir