Rüyada Çengel Görmek

Ayrıca bkz: Çengelli İğne, Demir Çengel

Rüyada çengel görmek, zor olan şeyin üstesinden gelmeye; kasap çengeli, sevinçle birlikte üzüntüye yahut helal rızka; paslı çengel üzüntü ve kedere delalet eder.

Rüyada çengel görmek ne demek sorunlarınızdan bir dostunuzun yardımları ile kurtulacağınıza ya da iyi bir arkadaş çevresine sahip olarak toplum içindeki yaşantınızda güçlü durumda olacağınızı belirtir. 

Rüyada çengel satmak işlerinizin zamanla bozulacağının işaretidir. Çengele bir şeyler asmak, farklı iş alanlarına atılarak başarılı olacağınıza yorulur. Kasap çengeli yakınlarınızdan birinin kötü bir haberini alacağınızı belirtir.

Rüyada çengel görmek nedir sorunların üstesinden gelmek manasına gelir. Zorluklarla karşılaşacağınıza fakat üstesinden geleceğinize yorumlanır. Bu sorunların kimisini yenmek daha zor olacaktır. Bu durumda devreye dostlarınız girecek ve size destek olacaklardır. Onların da yardımıyla karşılaşacağınız güçlükleri aşacak ve mutlu olacağına delalet eder. Yapmak istemediğiniz şeyleri yapmak zorunda kalacaksınız. Sorulacak soru, henüz aslı bilinmeyen konu, sonu belli olmayan bir işe girişmektir.

Rüyada demir çengel görmek halka azap veren bir adama delalet eder. Demir çengele bir şey astığını görmek, murada ermeye işarettir. 

Bir başka rivayete göre de: Rüyada demir çengel görmek halka azap veren bir adama delildir. 

Çengel

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir