Rüyada Çene Görmek

Ayrıca bkz: Dil Görmek, İnsan Dişi

Rüyada çene görmek, evin reisine, yerel yönetimin başında bulunan kimseye; yüz bütünlüğüne uygun, güzel çene abdestle hasıl olan nura ve söz güzelliğine; uzun çene görmek laf ebeliğine, gereksiz ve uzun konuşmaya delalet eder.

Rüyada çene görmek ne demek işleriniz gittikçe düzelecek. İş hayatınızda gittikçe daha fazla yükselecek, birçok başarıya imza atacaksınız.

Rüyada görülen çene, aşiret başkanına ve nesli çok adama işarettir. Çenesinin uzadığını gören kimse, bağırır, gereksiz ve faydasız söz söyler ve kuvvetten sonra zayıflığa düşer.

Rüyada çene görmek ne anlama gelir çene, insanın görünen maldan süslenip bezendiği şeye yahut kendisinde kuvvet ve yardımda bulunan ve haline uygun ana babaya, çocuğuna yahut hizmetçisine işarettir. Bazan çene, abdesti tam ve güzel almaya işarettir.

Çene

“Rüyada Çene Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Rüyamda bir erkek çenemi okşadı. Bana güzel şefkatli sözler söyledi. Ben de ona tatlı tatlı baktım. Bunun anlamı nedir? Bu erkeği normal hayatımda tanıyorum. Fakat bu kadar samimiyette olduğum biri değil. Çok sık gördüğüm biri de değil.

  2. Rüyamda çenemin kırıldığını gördüm ve elimle ağzımın içinden çenemin parçalarını çıkarıyorum, büyük büyük kemik parçaları. Sizce ne anlama gelir? Teşekkürler.

  3. Rüyamda çenemi açamıyordum. Hala bu sabah uymadığımda diş ve çenem ağrıyor. Anlamı nedir lütfen yardımcı olun? A.s.

  4. Rüyamda 1 yaşındaki oğluma çene ameliyatı yapılıyor. Yüzünün yarısı kesilmiş, ameliyat sırasında doktora bakıyorum kendisinden geçmiş gözleri kızarmış bayılmak üzere. Sonra yardımcıları doktor ile ilgileniyor oğlum sedyede öyle kalıyor açık yerinden bir şeyler düşüyor. Doktor kendine gelince yerine yerleştiriyor. Öylece uyandım. Ne anlama geliyor olabilir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir