Rüyada Çelik Görmek

Ayrıca bkz: Demirci Çekici, Demir Görmek

Rüyada çelik eşyalar görmek iyiye yorulur. Çelik cesurluk, atılganlık ve kendine güven olarak yorumlanır. Parlak çelik görmek iç huzurunuzun olduğunu ve sağlığınızın iyi olduğunu anlatır.

Rüyada çelikten yapılmış eşyalar görmek cesaret, atılganlık, güven olarak yorumlanır. Ayrıca çelik, sadık dost anlamına da gelir.

Çelik görmek, kuvvete delalet eder. Bu çelik, sevmediği ve kendisine düşmanlığıyla tanınmış birininse, düşmanının kuvvet bulacağına delildir. Çelik kendi elinde ise, rüya sahibi kuvvetlenecek demektir. Rüyada demir veya çelik görmek aynı şekilde tabir olunur.

İbni Sirin’e demir ve çeliğin tabiri için sorulduğunda, “işlenmiş demirin hizmete, işlenmemiş ise, uzun ömre delalet eder” cevabını vermiştir. Rüyasında demir madeni kazdığını veya ocaktan demir çıkardığını gören, zahmete katlanır. Demir erittiğini gören, halkın aleyhinde kötü sözler söyler.

Rüyasında bir yerde topluca demir bulan kimse, dünya malından birçok şeyler elde eder. Elinde bir demir olduğunu ve bunun yumuşadığını gören, geniş ve bereketli bir rızka sahip olur. Demir dövdüğünü gören, işe yarar bir alet yapar. Bir başka rivayete göre de: Çelik görmek, kuvvete işarettir.

Rüyada çelikten yapılmış eşyalar görmek iyidir. Çelik cesaret, atılganlık, güven olarak yorumlanır. Parlak çelik iç huzuru ve sağlığı temsil eder.

Çelik

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir