Rüyada Çamaşır Görmek

Ayrıca bkz: Çamaşırcı, Çamaşır Makinesi, Çamaşır Yıkamak, Çamaşır Suyu

Rüyada çamaşır görmek ne demek temiz çamaşırlar kişinin iyi amelleri, ahlakı, güzel düşünceleri ve insanlarla olan iyi münasebetine; kirli çamaşırlar, biriken ve ihmal edilen işlere delalet eder. 

Rüyada çamaşır görmek çok arzulanan bir şeye kavuşulacağına işarettir.

Rüyada temiz çamaşır görmek sağlık anlamına gelir. Kirli çamaşır sağlığı etkileyen alışkanlıklardır. Çamaşır almak, gizlediğiniz şeylerin başkalarının kulağına gideceğine işarettir. 

Rüyada çamaşır yıkamak uzun süredir gizlenen gerçeklerin su yüzüne çıkmasıdır. Rüyada çamaşır satmak, kısa bir süre sonra ciddi sağlık sorunları yaşayacağınıza işarettir. 

Rüyada çamaşır asmak ev içindeki belanın savuşturulmasıdır. Rüyada çamaşır görmek çok istenilen bir şeye kavuşulacağına da yorulur.

Rüyada temiz çamaşır görmek ne demek, sağlık; kirli çamaşırlar ise sağlığı etkileyen alışkanlıklardır.

Rüyada çamaşır görmek tabiri yeniliklerle yorumlanır. Rüyada çamaşır değiştirdiğini görmek, evlenmeye; çamaşır yıkadığını görmek, yolculuğa çıkacağına; bir dükkandan iç çamaşırı satın aldığını görmek, yeni arkadaş ve dostlar edineceğine işarettir.

Rüyada bahçede bir ipe çamaşır astığını görmek, ayrılığa işarettir. 

Salimi’ye göre: Rüyada çamaşır görmek, çok istediği bir işe başlayacağına işarettir. Çamaşır yıkadığını gören kadın, kocası ile aralarında küçük bir tartışma çıkar. 

Bir başka rivayete göre de: Bir kimsenin rüyada çamaşır yıkadığını görmesi, keder ve dertlerden kurtulacağına işarettir.

Rüyasında temiz çamaşır gören kimse sağlığı bozulmadan uzun bir ömür yaşar. Rüyada çamaşır çitilediğini görmek uzun süre gizli kalan gerçeklerin ortaya çıkacağına işarettir.

Çamaşır

“Rüyada Çamaşır Görmek” üzerine 10 yorum

  1. Şimdi iç çamaşırlar yıkanmış ve asılmış, durumdaydı. Anlamını bilenler varsa yorum bekliyorum.

  2. Rüyamda çamaşır asarken içeride birisinin kızıma zarar vermek istediğini görüyorum. Hemen koşup o insanın uzaklaştırmaya çalışıyorum kızımdan ama o hala devam edince gözlerine parmaklarımı sokuyorum. Hala bize saldırıyor. Bıçak alıp bıçaklıyorum, boynunu kırıyorum ama o hala yaşıyor… Hiç kan akmıyor. Bu kişi bakıyorum kızım oluyor birden. Su içmeye çalışıyor yerde ki beyaz bir leğen gibi demirden, teknenin içinden eline su döküp içmeye çalışıyor.

  3. Rüyamda sutyenimi tuvalete düşürüyorum ama elimi pisliğe sokup alıyorum. O arada da bir bayan arkadaşımın telefon ile görüşmesinde müdür olacağını duyuyorum. Diğer gün de tuvalet taşıyor, ayağım batıyor ama hiç umursamıyorum. Teşekkür ederim. Saygılar.

  4. Annem beni rüyasında beyaz bir külotu çok kötü kirlettiğimi görmüş. Bu rüya ne anlama gelir? Çok acil yorumlayabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

  5. Ben rüyamda elektrik telleri gibi yüksek bir yerde ip üzerinde duruyordum. Ev benden biraz yüksek ipe çamaşır asıyordum. Zorlanarak çamaşırları astım, arasında bornoz da vardı. Ben bayanım, ona göre yorumlayın.

  6. Rüyamda ütülenecek çamaşırlar ve ütü ile fosseptik sularının taştığını, klozetlerin ve banyonun bu sularla dolduğunu gördüm.

  7. Rüyamda kendi isteği ile ilişkiyi bitirdiğimiz sevgilimi bahçe içinde yeşillik ve ağaçlarında olduğu bir evin önünde yıkanmış temiz çamaşırları ipe asıyordu. Bende ona bakıyorum. Çamaşırların çoğu beyazdı. Çoğunlukla çarşaftan oluşuyordu. Biri kırmızıydı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir