Rüyada Böcek Öldürmek Görmek

Ayrıca bkz: Böcek, Böcek Sokması

Rüyada böcek öldürmek, rüya sahibinin düşmanlarına yorulmaktadır. Rüyayı gören kişinin etrafında olan ve kötülük yapan kişilerden kısa bir süre sonra kurtulacağı şeklinde de yorumlanmaktadır.

Rüyada böcek görmek kişinin yeni düşmanlarının olacağı anlamına da gelmektedir. Aynı zamanda rüyayı gören kişinin çok büyük sorunlarla baş edeceği ve cesaret göstereceğine işaret etmektedir. Hasta bir kimse bu rüyayı görmüşse kısa zamanda şifa bulacağına tabir edilmektedir.

Rüyada böcek öldürmeye çalışmak rüya sahibinin etrafındaki insanların gerçek yüzünü görmeye çalıştığı, ancak başarılı olamadığı manasına gelmektedir.

Rüyada böcek öldürmek ne anlama gelir, kişinin arkasından kötü konuşan bazı kişilere delalettir. Rüya sahibinin arkasından iş çevrildiği ve plan yapıldığı şeklinde de yorumlanabilmektedir.

Böcek Öldürmek

“Rüyada Böcek Öldürmek Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Ben rüyamda kolumdan ağzımdan hamam böceği çıkardığımı ve bunları öldürdüğümü gördüm bunun anlamı nedir? Saygılar…

  2. Rüyamda, ben uyuyorum ve aletimin içinde vücudumda böcek geziyordu. Onu parmaklarıma tuttum atletin üstünden ve sıktım. Ezdim. Atletim kan ve irine benzer bişey oldu kirlendi. Ölmüştür diye bıraktım ama ölmedi, kaçmaya çalıştı. Aletimi üzerimden çıkardım. Daha sonra çarşafımın üzerinde beyaz beyaz uzun böcekler gezmeye başladı. Kaçışıyorlardı. Bunun tabiri nedir acaba???

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir