Rüyada Ata Binmek Görmek

Rüyada ata binmek, rüya sahibinin hayatıyla alakalı olumlu olayların olacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin şerefli işler yaptığına ve bu sayede herkesin beğenisini kazanarak, saygı göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada at görmek ne demek kişinin başarılarının devam edeceğine, kazancının artacağına ve isteklerinin teker teker gerçekleşeceğine delalettir. Kimi zaman bu rüya rüyayı gören kişinin herkese akıl verecek olgunluğa ve bilgi birikimine ulaşacağı anlamına da gelmektedir. Zaman zaman ise kişinin ticaret veya meslek hayatında çok önemli adımlar atacağı ve bu adımlar sonrasında çok büyük başarılar kazanacağı şeklinde de yorumlanmaktadır.

Rüyada ata binmek ne anlama gelir, rüya sahibinin makamı ile alakalı müjdeli haberler vermektedir. Bu rüya kişinin işinde yükseleceğine ve mertebe atlayacağına delalettir.

Ata Binmek

“Rüyada Ata Binmek Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda kahverengi kızıl bir ata biniyordum. Tarlamızın olduğu yerde, atın yorulduğunu fark edince üstünden inip atla birlikte yaya yol gittim. Yolda kimsesiz bir genç gördüm saf gibi bir hali vardı. Evinin olmadığını söyleyince kaygılanma sana bizim tarlada kulübe yaparız dedim. Ama para yok nasıl yapacağım diye düşünürken bir arabayla birlikte iki adam geldi. Yolda tanıştığım genci sordular hatta atı zorla elimden almak istediler ama vermemekte direttim ve atı alamadılar. Bu rüyamın anlamı nedir?  Açıklarsanız sevinirim..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir