Rüyada Uçak Düşmesi Görmek

Ayrıca bkz: Uçak, Uçak Kazası

Rüyada uçak düşmesi, hedeflerin çok büyük olduğu manasına gelmektedir. Rüyayı gören kişinin her zaman çok yükseklerde olmak istediği, ancak bunu başaramadığı şeklinde de yorumlanmaktadır. Kimi zaman da bu rüya, rüya sahibinin istediklerini gerçekleştirmek için çok çabalayıp çok yorulduğuna delalettir.

Rüyada uçak düşmesi ve yanması kişinin hayallerinin gerçekleşmemesi anlamına gelmektedir. Rüyayı gören kişinin sıkıntılı bir döneme gireceği ve mutsuz olacağına delalettir.

Uçak Düşmesi

“Rüyada Uçak Düşmesi Görmek” üzerine 7 yorum

    1. Merhabalar,
      Aynı rüyayı ben de gordum. Aynen aynı şekilde. Yorumuna ulaştınız mı?
      Ne anlama geliyor?

  1. Rüyamda bir askeri uçak bi tepeye düştü ve tepe kana boyandı. Bunun anlamı nedir?

  2. Merhaba, rüyamda annem babam amcam ve yüzlerini seçemediğim ama tanıdık bir kaç kişi ile bir apartmanın önündeyken bir anda önce solumuza sonra sağımıza bir iki apartman öteye peş peşe 2 tane uçak düştü. Biz apartmana kaçtık üzerimize moloz gelmesin diye.

    1. Merhaba, bende sizinle hemen hemen aynı rüyayı gördüm . Siz bu yorumu yazalı yaklaşık 2 ay olmuş , herhangi bir kötü durum yaşandı mı hayatınizda ?

  3. Rüyamda büyük bir ucak denize düştü biz denizin kenarında. İdik ve üstümüze sular geldi manası nedir

  4. MERHABALAR annem uçaktaydı ama yan taraftaki uçak düşmüş inerken bunun anlamı nedir allah yardımcısı filan olsun da demiş üzülmüşler Rüyasında

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir