Rüyada Ölen Birini Görmek

Ayrıca bkz: Cemaat, Ölüm

Rüyada ölen birini görmek, rüya sahibin için hayırlı olarak yorumlanmaktadır. Kişinin kısmetinin açılacağı ve sevinçli haberler alacağı manasına da gelmektedir.

Rüyada ölen birini görmek ve ağlamak da rüya sahibinin gerçekleşmesini beklediği bir işin kolayca hallolacağı manasına gelmektedir. Kimi zaman rüyayı gören kişinin huzur ve mutluluğa kavuşacağı, dertlerinden arınacağı ve sıkıntılarını halledeceği şeklinde de tabir edilmektedir. 

Rüya sahibi yoksulluk içindeyse hanesine bolluk gelecek ve refah içinde yaşayacaktır. Aynı zamanda kişi sevdiği birini rüyasında görmüşse onu özlediği anlamına gelmektedir.

Ölen Birini Görmek

“Rüyada Ölen Birini Görmek” üzerine 14 yorum

  1. en az haftada bir kere ölmüş olan eşimi görüyorum daha önce oturduğumuz evin içinde bazen temizlik yaparken bazen duvarları boyatırken bazende gelen misafirleri agırlarken bu rüyalar 2 yıldan bu yana devam ediyor eşim öleli 2 yıl oldu

  2. Geçen hafta ve bu hafta teyzemin ölen oğlunu görüyorum. Konuşmuyoruz zaten rüyada da ölü olarak değil normal yaşantımızda gibi görüyorum.

  3. Yakın zamanda ölmüş babaannemi gördüm. Bana bir şeyler okutuyor. Bu ne anlama gelir?

  4. Merhaba, Ölen akrabamızın (eniştem) küçük oğlunun sırtını sıvazladığını (okşadığını) görüldü.

  5. İyi günler, ben denizciyim, rüyamda yakın bir kaptan arkadaşımın denizde geminin batıp boğulduğunu ve dalgıçların arkadaşımın geminin içinde cesedini çıkardıklarını bende cenaze törenine katılıp arkadaşımın ölü şekilde yüzünü ve vucudunu gördüğümü veya seyrettiğimi gördüm. Bu rüyamı bana açıklar mısınız?

  6. Selam ben dün akşam rüyamda komşumuzun oğlu ölmüş eve getirdiler orada hoca yüzünü göstereyim diye tam açacakken dirilme başladı. Nedir bunu anlamı?

  7. Ablam tarafından Annemin düşmesi sonrasında acil olarak hastanede yattığı haberini alıyorum. Hastaneye annemi görmeye gittiğimde acil servis oda kapısında ablamın ve ölmüş olan teyzemin yan yana sandalyede oturduklarını ve teyzemin bana güldüğünü görüyorum. Ben odadan içeri girdiğimde annemin elinin ve yüzünün morluklar içinde olduğunu ve hemşire tarafından anneme kıyafet getirmemi istedikten sonra uyanmış bulunmaktayım. Vereceğiniz cevaplar için şimdiden çok teşekkür ediyorum. Allaha emanet olun

  8. Ölmüş annemi yanmış insanların içinden alıp kenara çıkarıyorum amcamla beraber. Ve annem bana tamam şimdi uyuyabilirim diyor ve uykuya dalıyor.

  9. Merhaba ben rüyamda ölmüş babamı gördüm. Rüyamda ölmüş idi yorumlarınızı bekliyorum.

  10. Ölen annemin tekrar öldüğünü ve gömüldüğü esnada canlandığını gördüm. Bu arada yine ölen babam yanımdaydı.

  11. Annemi rüyamda gördüm. Gök yüzünde namaz kıldım. Namazım bitti, elimi yüzüme sürdüm. Annem karşımdaydı sağ tarafa baktım ay, sol tarafa baktım yıldız. Gök yükündeydik. Annem rahmetiydi ben bu rüyayı gördüğümde. Cevaplarsanız sevinirim.

  12. Rüyamda 75 yaşında olan ve çoktan emekliye ayrılmış babamla yaptığımız işlerin ücretini tahsil etmeye gittiğimi ve tahsile gittiğimiz inşaat altındaki marangoz atölyesinde ölmüş bir tanıdığım ustayı gördüm.Alacaklı olduğumuz mütahit ile de konuşup ona borcunu ödemediği için kızdım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir