Rüyada Bebek Dövülmesi Görmek

Ayrıca bkz: Bebek, Bebek Sesi Duymak, Ağlayan Bebek, Bebek Kaybetmek

Rüyada bebek dövmek, ani bir haber almaya işaret etmektedir. Rüyayı gören kişi bir durum hakkında ne yapacağını bilemiyorsa veya başka biriyle rekabet halindeyse alacağı ani haberle üstün duruma geçebilir. Aynı zamanda kişinin günlük hayatta kafasına taktığı bir olayla alakalı çözüm bulamadığının da göstergesidir.

Rüyada erkek bebek dövmek rüyayı gören kişinin birinden hıncını almak istediği anlamına gelir. Aynı zamanda kişinin kendine yapacağı kötülükler anlamına da gelmektedir. Rüyada bebek dövmek kişinin sevinçli bir haber alacağına ve mutlu olacağına işarettir.

Rüyada bebek dövmek ne anlama gelir, kişinin refaha ulaşacağına, tüm dertlerinden kurtulacağına ve sabrının karşılığını güzel bir şekilde alacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin sağlığının güzel bir şekilde ilerleyeceği anlamına da gelmektedir. Aynı zamanda eğer rüyayı gören kişi kendini yalnız hissediyorsa etrafındaki insanlar tarafından sarılıp sarmalanacağı şeklinde de yorumlanabilir.

Rüyada bebek dövülmesi, rüyayı gören kişinin hata yapmaktan kaçındığı anlamına da gelmektedir.

Rüyada bebek dövmek nedir; rüyayı gören kişi ailesiyle bazı sorunlar yaşıyorsa sorunların çözüleceğine delalet etmektedir. Aynı zamanda sevap işleyen kimseler olduğu anlamına da gelmektedir. Rüyayı gören kişi için birinin dua ettiğine ve bu dualar sayesinde hayatının güzelleşeceğine inananlar da olmaktadır. Kişi genç yaşta böyle bir rüya görmüşse güzel alın yazısı manasına gelmektedir.

Rüyada bebek dövmek ne demek nasihat vermeye, azarlamaya ve tasvip edilmeyen olaylar karşısında sessiz kalmamaya işaret etmektedir. Rüyayı gören kişinin yakın bir zamanda biriyle yaşayacağı tartışma olarak da yorumlanabilir. Rüyayı gören kişi kendi bebeğini dövdüğünü görürse, dininin bütün olduğu anlamı çıkarılmaktadır.

Rüyada bebek dövmek tabiri, rüyayı gören kişi bir anne ise ve rüyasında kız bebek dövdüğünü gördüyse birinden yardım göreceği manasına gelmektedir. Ancak bir erkek böyle bir rüya gördüyse yanlış kararlar aldığı ve toparlanması gerektiği sonucunu rüyadan çıkarabilir. Genelde olumlu yorumlanan rüyada bebek dövmek nasir zamanlarda kişinin haksızlığa uğramasına ve biriyle olan çatışmasına işaret eder.

Rüyada bebek dövmek islami rüya tabirleri, haksızlığa uğranacağına ve kişinin hiç beklemediği bir anda bozguna uğrayacağına işaret eder. 

İslami rüya tabirlerine göre rüyada bebek dövmek olumlu yorumlanmaz. Bu nedenle kişinin sıkıntıya gireceği ve sorunların içinden çıkamayacağı anlamına gelmektedir. 

Bebek Dövülmesi

“Rüyada Bebek Dövülmesi Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Film gibi ve uyanıp uyumama rağmen devam eden bir rüya idi. Kocaman şato gibi bir ev bir katil var bir sürü insanı eve kapatıp döverek öldürüyor. Küçük dövülmüş bir kız çocuğu onu kurtarıyorum. Ve takip etmeye başlıyorum. Beni fark ediyor ve elindeki balta ile peşimden koşuyor ve böylece bitiyor. Yorumunuzu bekliyorum.

  2. Hala etkisi altındayım. Rüyamda bir evdeyiz ve bütün kuzenlerim teyze dayılarım orada. Sonra bereden çıktığını bilemediğim bir adam cam yüksek olsa da pencereye dışardan bir not bırakıyor. Ben bu sırada saklanıyorum, pencerenin önün de de iki yaşlarındaki kız kuzenim var. Onu camdan atacaklarını öğrenince hemen yanına gidiyorum ama bir şekilde sarkıyor ve ben onu kurtarıyorum. Tam sevindim derken bir sürü erkek geliyor ve onu elimden alıp dövmeye başlıyor. İçeriye gelen akrabalarım onları durduruyor. Ben kuzenimi elime alıp ağlıyorum. Polisler bebeği hastaneye götüreceklerini söyleyerek alıyor. Bu sırada herkes ağlıyor. Ben onu atacaklarımı duyduğumu anlatırken aynı adamı pencerenin önünde görüyorum. Aynı zamanda da kuzenimi bu hale getiren adamları herkes öldüresiye dövüyor. Açıkçası rüyadan bu kadar etkilelenmemin bir sebebi de teyzemin çok çocuk istemesiydi ve olmamasıydı. Kaç kere tüp bebek denendi ama olmadı. En sonunda umutlarını kaybettiklerinde bir kez daha denediler ve bir mucize oldu. Ben her bebek için ağlarım çünkü kendi kanımdan gibi görürüm. Bir iğne bile batmasına izin vermek istemem. Fakat rüyadan çıkmama rağmen onun o halini görmek içimi parçalıyor..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir