Rüyada Bebek Öldüğünü Görmek

Ayrıca bkz: Bebek Ağlaması, Bebek Öldürmek, Bebek Dövülmesi 

Rüyada bebek öldüğünü görmek, rüyayı gören kişinin hedefleri ve yapmak istediklerinin yarım kalacağına, kişinin üzüntülü bir döneme gireceğine ve sıkıntılarla boğuşacağına işaret eder.

Rüyada bebek öldüğünü duymak ise rüyayı gören kişinin üzüntülü bir haber alacağına ve çevresindeki insanlara güven duymayacağına delalettir. Kişi evliyse ve rüyasında bebek öldüğünü görürse, yakınlarından biriyle alakalı üzüntülü bir haber alacağı anlamına gelir. Aynı zamanda aile içinde yaşanacak sağlık problemi olacağı şeklinde de yorumlanmaktadır.

Rüyada bebek öldüğünü görmek ne anlama gelir, kişinin hayallerinin gerçekleşmeyeceği manasına gelmektedir. Rüyayı gören kişi bekârsa ve bebeğin öldüğünü görürse, yaşadığı ilişkinin sorunlar doğuracağına veya karşısına çıkacak kişinin onu kandıracağı anlamına gelmektedir. Rüyayı gören kişinin özel yaşantısında bazı sorunların yaşanacağı da söylenmektedir.

Rüyada bebek öldüğünü görmek nedir yapılan bir yanlışın herkes tarafından fark edilmesi anlamına gelmektedir. Rüyayı gören kişi birinin hakkını yediyse ve rüyasında bebeğin öldüğünü görüyorsa masumiyetin kayboluşuna işaret etmektedir. Rüyayı gören kişinin bebeği varsa ve böyle bir rüya görüyorsa, bebeğinin başına kötü olaylar geleceğine delalet eder. Aynı zamanda rüyayı gören kişinin bebeğini yeterince korumadığı anlamına da gelmektedir.

Rüyada bebek öldüğünü görmek ne demek çocuğu olmasını isteyen bir kişinin bebek yapması için doğru zaman olmadığı anlamına gelmektedir. Evli bir kişi rüyasında bebek öldüğünü görüyorsa, eşiyle yaşayacağı sıkıntılar sonucunda çok üzüleceği manasına gelmektedir. Aynı zamanda bu rüya boşanmayı da işaret edebilmektedir. Ancak bu rüya çoğu zaman sıkıntılı zamanlardan alnının akıyla çıkılacak olmasına ve mutluluğun yakın olduğu manasına da gelmektedir.

Rüyada bebek öldüğünü görmek tabiri sıkıntıya, mutsuzluğa, arkadan bıçaklanmaya, yanlış ilişkilere ve aile bağlarının zayıflığına işaret etmektedir. Rüyayı gören kişi uyarılara kulak vermelidir. Yanlış yollara sapan bir kişi bu rüyayı görüyorsa hemen doğru yolu bulmalı ve iyiliğin peşinden gitmelidir. 

Rüya yorumcularına göre rüyada bebek öldüğünü görmek bir daha mutlu olunamayacağına da işaret etmektedir.

Rüyada bebek öldüğünü görmek İslami rüya tabirleri, rüyayı gören kişinin masumluğuna işaret eder. Ancak yine de rüyayı gören kişinin türlü sıkıntıların başına geleceği anlamına da gelmektedir.

Bebek Öldüğünü Görmek

“Rüyada Bebek Öldüğünü Görmek” üzerine 7 yorum

  1. Rüyamda babam işçilerle çalışıyordu. Ben, annem ve ablam; koyunlar vardı yeşillik bir alanda koyunlardan süt sağacaktık. Benim çocuğum var kenara koymuşum ama küçük sanki portakal kadar, var olduğunu biliyorum ama görmüyorum. O sırada oraya abim geliyor olduğumuz yerde çalışır iken ben kocaman beyaz bir yılan görüyorum. Abime yılan diyorum abim anlamıyor yılan olduğunu kıvrılmış teker gibi. Odunla dokununca kaçmaya başlıyor. Annem ağlıyor bebeği ısırdı mı yoksa diye ben ben bebeğe bakıyorum bebek yok. Yarım portakal var orada ve bebek öldü yılan soktu diye herkes ağlıyor ben şaşkınlık içinde bebeği arıyorum. Dayımın kızı ilerde keçi güdüyor ve bana bakıyor meyve armut topluyor bahçede ben ağlamıyorum ama şoktayım sanki şaşkın üzgün bitkin bir halde.

  2. Rüyamda benim olmayan bir bebeğe bakıyorum ve çok tatlı seviyorum. Bebek ağlıyor yeri geliyor gülüyor. Bir gün bebek ölüyor babası alıp onu poşete koyuyor ve paket içinde bahçeye koyuyor. Ben çok üzülüp ağlıyorum sonra polisler gelip bahçeden alıyorlar. Sonra fark ediyorum bebek parmak çocuk yani normal bebek degil.

    1. Rüyanızın aynısını ben de gördüm sadece polisler farklıydı. Sonunda bebek parmak kadar oldu çok tuhaf bir rüyaydı. İyi bir manaya denk gelmedim.

  3. Rüyamda bir oğlum oluyor, ve biz oğlumuzu aileler istediği icin herkese göstermeye çıkarıyoruz! Cocuk düşmüş gibi oluyor, tutuyoruz sonra bedeni cansız gezdiriyoruz! Ondan sonra uyanıyorum!

    Bu ne anlama geliyor?

  4. Rüyamda dördüz bebeklerim oluyordu fakat en son doğan bebeğim yanımdaki kadının üstüne düşmesiyle ölüyordu. Anlamı nedir, cevaplarsanız sevinirim.

  5. Rüyada bizim köyden hanımlar cami avlusunda oturuyodu bende tesadüfen gittim oraya selamlastik hal hatır derken bı bebek balkon duvarında oyuncakla oturuyodu bı baktım aşağıya düştü sonra abla alıp kaldırdı oldumu dedim evet dedi ağlamaya başladım ambulans diye bağırdım falan bunun anlamı ne

  6. Rüyamda bir bebeğim oluyor babası bizi terk etmiş çok zorlanıyorum ona em iyi şekilde bakmak için sonra arkadaşlarımın olduğu bir evdeyim ve gerçek hayatta hoşlandığım kişi ve arkadaşım bana çok kötü davranıyor ve bende bebeğimi alıp çıkıyorum. Yürürken bebeğimin kucağındayım. arkaya doğru uzandığını derle ediyorum. Boynu acımasın diye düzeltmek isterken bebeğimin kafasının koptuğunu fark ediyorum. Ablam gülüyor ben yere yığılıyorum ağzından oluk oluk kan geliyor. Rüyada ölmek istediğimi hatırlıyorum. İğrenc bir his bıraktı sabah uyandığımda hayattan nefret ederek uyandım. Sizce bunun anlamı nedir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir