Rüyada Yağmur Yağması Görmek

Ayrıca bkz: Yıldırım /Şimşek, Hava, Gök /Gökyüzü

Rüyada yağmur yağması, huzur ve ferahlık anlamına gelir. Uzun zamandan beri devam eden gerek maddi gerekse manevi sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, rahat bir nefes alınacağına, dertlerin çözüm bulacağına ve kırgınlık ve kızgınlıkların biteceğine yorumlanır.

Rüyada yağmur yağması şimşek çakması, rüyayı gören kişiyi şaşkına çevirip sevindirecek bir durum yaşanacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin büyük bir sürprizi ile karşılaşılacağına ve güzel olayların birbiri ardına yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yağmur yağması yıldırım düşmesi, güzel gelişmeler yaşanacağına, iyi işler yapılacağına, ferahlığa çıkılacağına ancak bu iyi durumu çekemeyen kişilerin kötü sözlerine ve iftiralarına maruz kalınacağına işaret eder.

Rüyada yağmur yağması ne anlama gelir, gurur verici bir olayın kahramanı olunacağı, deyim yerindeyse kişinin göğsünü kabartacak bir projeyi hayata geçireceği, insanların dikkatinin çekileceği ve birbirinden güzel iş teklifleri alınacağı anlamına gelir.

Rüyada yağmur yağması nedir; rüya sahibinin, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, büyük getirisi olan bir proje konusunda karar vereceğine, zararlı alışkanlıklarından kurtulacağına, elindeki imkânların katbekat artacağına, aile bireylerinin çoğunu himayesi altına alacağına ve işlerini daha da büyüteceğine rivayet edilir.

Rüyada yağmur yağması ne demek; mal mülk sahibi olunacağına, çekilen hasretin sona ereceğine, evlenmek için bir adım atılacağına, ferah, geniş ve bahçeli bir eve sahip olunacağına ve tatile çıkılacağına yorulur.

Rüyada yağmur yağması tabiri, büyük bir projeyi tamamlamaya, sağlık sorunlarını hasarsız atlatmaya, yeni bir iş kurmaya, yakın dostlarla güzel zamanlar geçirmeye ve verilen sözleri yerine getirmeye alamet eder.

Rüyada yağmur yağması İslami rüya tabirleri, rakiplerin bozguna uğratılacağına ve Allah’ın izniyle yeni bir iş kurma konusunda karar alınacağına rivayet edilir.

Yağmur Yağması

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir