Rüyada Uçak Kazası Görmek

Ayrıca bkz: Uçak Görmek, Uçak Düşmesi, Uçakla Uçmak

Rüyada uçak kazası görmek, rüyayı gören kişinin hayatını çok derinden sarsacak ve hem iş hayatını hem aile hayatını darmadağın edecek, işlerini tamir edilemeyecek kadar bozacak ve verdiği emekleri yok edecek bir durum yaşayacağına ve bu yüzden ruhani olarak bir çöküş yaşayacağına delalet eder.

Rüyada uçak kazası görmek ne anlama gelir, deyim yerindeyse dert üstüne dert bindirecek bir olay yaşanacağı şeklinde yorulur. Kişi, kendisine gelebilecek her türlü sıkıntıya hazırlıklı olmalıdır.

Rüyada uçak kazası görmek nedir; yapılacak bazı işlerin art niyetli kimseler tarafından suiistimal edileceğine, emek hırsızlığı yapan kişiler tarafından kullanılmak isteneceğine, hayallerle araya duvar örecek bir olay yaşanacağına, temeli atılan bir çalışmanın devasa boyutta bir sorunlar yumağına dönüşeceğine ve kalben pişmanlık yaratacak bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada uçak kazası görmek ne demek; haneye düşecek ve aile bireylerini çok üzecek hatta kahredecek bir olayın yaşanmasına ya da bir haberin alınmasına yorumlanır. Aile büyüklerinden birinin sağlığının bozulacağına ya da bir arkadaştan vefat haberine geleceğine işaret eder.

Rüyada uçak kazası görmek tabiri, sağlık sorunlarının baş göstereceğine ve uzunca bir süre kişinin yakasını bırakmayacağına delalettir. Gerek beslenme alışkanlıklarının değiştirilmesi ve gerekse de spor yapmaya başlanması sayesinde bu durum bertaraf edilebilir.

Rüyada uçak kazası görmek İslami rüya tabirleri, zor bela atlatılan bir iş problemiyle tekrar karşılaşılacağına, bu yüzden resmi kurumlardan ceza alınacağına ve parasal bir darboğaza düşüleceğine yorulur.

Uçak Kazası

“Rüyada Uçak Kazası Görmek” için bir yorum

  1. Rüyada uçak kazasında ölüp ardından ruhanen (ve bedenen) geçmiş ve gelecek zamanda güzel mekânları ziyaret ettiğimi gördüm. Bu nasıl yorumlanır?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir