Rüyada Silahla Ateş Etmek Görmek

Ayrıca bkz:  Silah Görmek, Kurşun Görmek, Silahla Vurulmak, Silahçı Görmek

Rüyada silahla ateş etmek kaygı, dert ve kavga anlamına gelir. Rakiplerin yaptığı ayak oyunları yüzünden büyük bir tartışma içine düşüleceğine, bazı yanlış kararlar verileceğine, ağır darbeler alınacağına, karşılık vermek ve başka bir hamle yapmak için ister istemez bazı kişilere haksızlık yapılacağına ve sonunda işlerin harap bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada silahla ateş etmek adam öldürmek, içine girilen problemin çözümü ile uğraşırken desteği olan ya da olanak sağlayan birine zarar verileceği ve bu zararın büyük boyutlarda olacağı şeklinde yorulur.

Rüyada silahla ateş etmek ne anlama gelir, verilen kararlar gerek hane içinde gerek hane dışında bazı dertlere sebep olacak, aile bağlarının zarar görmesine yol açacak, sağlık sorunları ve maddi sorunların göbeğine düşülecek ve çırpındıkça daha da içine gömülecek bir hale gelecek demektir.

Rüyada silahla ateş etmek nedir; dört duvar arasında sıkışmaya, ekonomik darlığa düşmeye, ilişkide ikilem yaşamaya, ruhen çok sıkılmaya, depresyona girmeye, tartışmalarla boğuşmaya, başka bir hayat kurmak için yola çıkmaya ve yenilmeye delalet eder.

Rüyada silahla ateş etmek ne demek; toplum içindeki saygınlığın kaybedileceğine, zar zor gelinen mevkinin kaybedileceğine, deyim yerindeyse kör bir kuyunun içine düşüleceğine, arkadaşların kaybedileceğine ve sinirlerin laçka olacağına rivayet edilir.

Rüyada silahla ateş etmek tabiri, yan yana omuz omuza hareket edilen bir kişi ile aranın bozulmasına ve dertten kederden kurtulamamaya alamettir.

Rüyada silahla ateş etmek İslami rüya tabirleri, büyük bir kalp kırıklığı yaşamaya, alınan her nefesin eziyet olmasına, sağlığın günden güne daha da bozulmasına, işlerin rayından çıkmasına ve deyim yerindeyse parasız pulsuz ortada kalmaya rivayet edilir.

Silahla Ateş Etmek

“Rüyada Silahla Ateş Etmek Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Ben evde kardeşimle iki defa ara ara silahla çatıştığımı gördüm. Bu ne demek ?

  2. Benim gördüğüm şeyse ben ruhum bir adam silahlı 2 kadına silah tutuyor tam vuracakken ben uyanıyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir