Rüyada Silah Sesi Görmek

Ayrıca bkz:  Silah Görmek, Kurşun Görmek, Silahla Vurulmak, Silahçı Görmek

Silah silah sesi, rüyayı gören kişinin kendisine hiç hoş gelmeyecek bir durumla karşı karşıya kalacağına, zamansız bir borcun muhatabı olacağına, tuttuğu ya da destek olduğu bir kişiden ihanet göreceğine, sorunsuz geçen bir işte bazı kişilerin engellemelerine maruz kalacağına ve prestij kaybı yaşayacağına rivayet edilir.

Rüyada silah sesi duymak, sevilen bir kişiden gelecek bir darbe ile büyük bir şok yaşanacağı, büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağı, aile bireylerinden birinin hakaretlerine uğrayacağı ve üzüntülü ve sıkıntılı bir sürece girileceği anlamına gelir.

Rüyada silah sesi duymak ve vurulmak, ani bir şekilde ortaya çıkan bir durumdan ötürü maddi ve manevi olarak büyük kayba uğranacağına, kurulan bir ortaklıkta kalleşlik yaşanacağına, yuvanın dağılmasına neden olacak bir hata yapılacağına ve büyük bir pişmanlığın ortasında kalınacağına işaret eder.

Rüyada silah sesi duyduğunu görmek, cadı kazanına dönmüş bir ortama girileceğine, tüm tehlikelere karşı kılıçlar kuşanılmasına rağmen yine de vurgun yenileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına delalet eder.

Rüyada silah sesi ne anlama gelir, hane halkını birbirine düşürecek bir olayın yaşanacağına ve bu durumun aksilikleri beraberinde getireceğine yorumlanır.

Rüyada silah sesi nedir; cazgır bir insanın yayacağı saçma sapan bir iddia sebebiyle toplum içindeki değerin düşeceğine, saygınlığın yitirileceğine ve bu sebeple gerek iş hayatında gerekse de sosyal hayat içerisinde sürtüşmeler ve tartışmalar yaşanacağına alamettir.

Rüyada silah sesi ne demek; amiyane tabirle it dalaşına girileceğine, güçlü ve dişli rakiplere karşı mücadele verileceğine, piyasada sözü geçen ve çevresi geniş biri olmasına rağmen bir türlü başarılı olamayacağına, hatta elde avuçta ne varsa bu rekabet için harcanması sebebiyle parasal olarak bir kara deliğe düşüleceğine ve belirsizlikle boğuşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada silah sesi tabiri, çeşitli girişimlerde bulunan bir konuda başarısız olacağına, eşler arasında tatsızlıklara ve küslüklere sebep olacak bir olayın fitilinin ateşleneceğine, evlatların bu durumdan etkileneceğine ve eğitim hayatının yarıda kalmasına sebep olacak bir karar verileceğine rivayet edilir.

Rüyada silah sesi İslami rüya tabirleri, rüyayı gören kişinin, rahatını bozacak hatta deyim yerindeyse cehennem azabı çekmesine sebep olacak bir yola gireceğine ve kendisini ve hanesini ateşe atacağına tabir edilir.

Silah Sesi 

“Rüyada Silah Sesi Görmek” için bir yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir