Rüyada Buz Görmek

(Ayrıca Bakınız; Buzluk Görmek, Buzdolabı /Buzluk Görmek, Buz Pisti Görmek)

Rüyada buz görmek, aleyhinize görülen işlerin lehinize döneceğine yorumlanır. Buz üzerinde kaydığını görmek, başarıya ulaşmaya işarettir.

Rüyada buzların eridiğini görmek, hayatta yalnız kalmaya ve çevrenizde kimsenin kalmayacağına işarettir.

Rüyada buz görmek ne demek gam ve kedere, ıstırap ve acıya, eş ve dostlar arasında meydana gelecek soğukluğa; sıcak havada suyun içine buz katmak ferahlık ve sevince işarettir.

Rüyada buzun erimesi dargınların barışmasına yahut pek yakında meydana gelecek güzel gelişme ve haberlere delalet eder.

Rüyada buz görmek tabiri gelecek iyi bir haberle sıkıntılarınızın giderileceğine ve sonrasında hayat şartlarınızın lehinize değişeceğine işarettir. Buz üzerinde yürüdüğünüzü gördüyseniz, gereksiz risklere atılmamanız gerektiği anlamındadır.

Rüyada görülen bembeyaz, temiz ve parlak buz, insanın unuttuğu veya ümidini kestiği bir kısmettir ve beklenmedik bir anda gelecek demektir.

Rüyada büyük buz parçaları görmek; şimdiye kadar içinde bulunduğu kötü bir durumun hiç beklenmeyen bir anda alınan bir haberle iyi bir şekle dönüşeceğine delildir. Bardakta buz görmek, bir sınavda derece veya mükafat alınacağına; erimekte olan bir buz parçasını görmek, değersiz bir iş için boş yere gayret harcandığı anlamına gelir.

Genç bir erkeğin rüyada buz üzerinde kaydığını görmesi, hataya düşeceğine işarettir. Böyle bir rüya olgun yaştakiler için hile ve dalavereden kolaylıkla kurtulmaya; genç kadınlar için ev işlerinde çalışmanın kendilerine daha yarar sağlayacağına ve eşiyle mutlu bir hayat yaşayacağına ve herkesin sevgisini kazanacağına işaret eder.

Buz

“Rüyada Buz Görmek” üzerine 9 yorum

  1. Rüyamda şuan gerçek hayatta dargın olduğum iki kişiyle büyük bir kazanın içinde su dolu kazana buz taneleri atıyorduk, nedir? Lütfen cevap bekliyorum.

  2. Irmak üzerinde, içinde yolcu olan kırmızı bir otobüs, ırmak kenarında beklerken, adamın biri ayağına büyük ayakkabı giyerek, su üzerinde yürümesi ve o anda ırmağın berrak buz tutması, ne anlama gelir?

  3. Rüyamda kış zamanı havada bir buz kütlesi olduğunu gördüm. Yanımda duran kişilerden biri, havaya bir taş attı ve buzun bir kısmı kırıldı. Nedir?

  4. Rüyada uyuyorken uyanıyorum ve kalktığımda evin camları ve balkonun camları buz sarkıtı şeklinde buz tutmuş. Rüyayı gördükten sonra da uyanıyorum.

  5. Rüyamda sağ elimde beyaz eldiven vardı. Eldivenin içinde de buz vardı ve siyah çöp torbası taşıyordum, içinde buz parçaları vardı. Yine alttan bir yeri delinmişti, suyu akıyordu. Çok merak ediyorum. Lütfen cevaplayın.

  6. Merhabalar, ben boşanmak üzereyim. Benim arkadaşım rüyasında bizim yatak odasıyla çocuk odasının ortasında bir buzdolabı görmüş ve kapıyı açmış, bütün buzlar erimiş. Aslında çok basit ama ne anlama geldiğini daha net bilmek istiyorum. Teşekkürler.

  7. Merhaba, rüyamda yokuşun başındayım ve yolun buz tuttuğunu görüyorum, önümdeki arabaların kaydığını görüyorum sonra arabadan inip bir ip bağlayarak arabayı yukarı çekmeye başladım. Rüya hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir