Rüyada Ölü Balık Görmek

Ayrıca bkz: Balık Yakalamak, Akvaryumda Balık, Balık Tuttuğunu

Rüyada ölü balık görmek, rüya sahibinin, istediği şeylerin olmayacağına, elindeki imkanları kaybedeceğine ve şansının uzunca bir süre dönmeyeceğine yorulur. Yaşanan bir tartışma bu durumun daha da uzamasına sebep olabilir.

Rüyada ölü balık görmek ne anlama gelir, büyük umutlarla girilen ve yüklü miktarda gelir getirmesi beklenen bir işin istenmeyen sonuçlar doğuracağına ve baş ağrısı yaratacağına işarettir.

Rüyada ölü balık görmek nedir; aile içinde eşler arasında bazı tartışmaların vuku bulacağı, sorunlu bir dönem yaşanacağı, çocukların bu durumdan olumsuz etkileneceği ve gerek okul hayatlarında gerekse de sosyal hayatlarında bu sebepten ötürü çekingen bir kişiliğe sahip olacakları anlamına gelir.

Rüyada ölü balık görmek ne demek; talihsizliklerin baş göstermesi yüzünden deyim yerindeyse sıfırın tüketileceğine, uzun zamandan beri oturulan makamın mevkinin kaybedileceğine, kardeşlerin birbirine düşeceğine ve ruhen kötü zamanlar yaşanacağına tabir edilir.

Rüyada ölü balık görmek tabiri; gam, keder ve üzüntü anlamına gelir. Haksızlığa uğramaya, rakipler tarafından kötü işlerle itham edilmeye, akrabalardan birinin hatası yüzünden sorumlu tutulmaya ve darbe üzerine darbe yemeye delalet edilir.

Rüyada ölü balık görmek İslami rüya tabirleri, rüyayı gören kişinin kendisi için iyi olacağını düşündüğü bir konuda adım atacağına ve kısa süre içinde bu adımının yanlış olduğunu anlayacağına işaret eder. Ortaya atılmış olan bir iftira yüzünden insanların gözünden düşüleceği şeklinde yorumlanır.

Ölü Balık

“Rüyada Ölü Balık Görmek” üzerine 11 yorum

  1. Merhabalar, Eşim rüyasında beni bir teknede balık ayıklarken görmüş. Önüm arkam bir sürü irili ufaklı balıkla doluymuş. Balıklar ölüymüş. Yorumu ne olabilir? Teşekkür ederim.

  2. Rüyada, akan derede, ölmüş balıklar da akıyor ve arkasından sesleniyorlar. Dereden ölü balık aktığında fırtına çıkacağını söylediler ve hemen fırtına başladı. O arada kimin evi bilmiyorum ev taşınıyor ve kızım oğlan bulmuş telefon elinde ben evlenicem diyor. Beni dinlemiyor. Çok karmaşık bir rüyaydı ve uyandım hayrolsun.

  3. Rüyada bizim köyün gölün çok kirliydi içinde bir sürü ölen irili ufaklı balıklar vardı su hepsi çamur olmuştu ve yanımda çok sevdiğim ve hala sevdiğim ayrıldığım eski erkek arkadaşım vardı. Gölde canlı kalan balıkları alıyordum ama hepsi ölmüştü ve su hepsi çamurdu ne anlama geliyor

  4. Ben köyüdeki evimizin balkona bakan tarafında duruyorum ve bir sürü küçük, büyük balıklar ölü bir sürü var ben korkuyorum. Daha sonra kedileri görüyorum 5 6 tane ölü kedi ama tamda ölmemiş gibi bazıları sürünüyor gibiydi. Bir tane kedi beni kandırmaya çalışıyordu beni ısırmak istemişti galiba. Ben onu itmeye çalışırken annem o kediyi alıp su döküp temizliyordu, o kedi de bana ters ters bakıyordu. Bu ne anlama geliyor acaba?

    1. Merhaba , rüyamda derede kahverengi köpek gördüm bana doğru geldi onu sevdim ve sonra onunla beraber balık avladik ben ona balık verdim ama balıklar derede ölüyduler , ve sonra köpek beni ısırdı ve rüyamdan uyandım ve o günü de cuma günü idi. Bunun anlamı ne dir acaba ??

  5. Selamın aleyküm, rüyamda bulanık suda sağ elimin işaret ve orta parmakları ile iki tane değişik balık yakaladım ne iri ne de küçük. Aynı zamanda karın kısmı çok beyaz olan ölü bir kefal buldum su kenarında ve bana ait olduğunu bilmediğim bir evin etrafında bi varlık tarafından engellenen hatta mücadele edilen siyah ve neredeyse ev büyüklüğünde bir akrep gördüm. Bunu hakkıyla yorumlayabilir misiniz? Şimdiden Allah razı olsun.

  6. Merhaba erkek arkadşım rüyasında denizde boğulup öldüğümü görmüş ve kendisi de intihar ediyormuş ne ye işarettir
    Diğer bir rüyada arkadaşım görmüş beni rüyasında rüyada deniz kenarında yürürken etrafta ölü balıklar görmüş ve elif benim eve gitmem lazım demiş o anda .bende sol tarafım çok acıyor yürüyemiyorum demişim .beni hastaneye götürmüş iğne yaptırmış bana ve uzun bir oh çekmişim bütün ağrılarım sıkıntılarım geçti diye bu neye işaret lütfen yazın🙏🙏

  7. Ruyamda ellerimle balik topluyordum kova gibi bir seyin icine dolduruyordum baya bi balik topladim en son ikitane buyuk baligi cektim cektim gelmedi birde gordumki iki baligin kapasi birbirine girmis olmusler . ALLAH hayiretsin isallah

  8. Rüyamda köprünün üzerindeydim ve suda gördüğüm bütün balıkları bi avcı yakalayıp öldürüyordu anlamı nedir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir